יש ברשותי שתי טלויזיות סמסונג, אחת 40 אינץ' ישנה מלפני כ7 שנים ואני לא ממש זוכר את הדגם שלה, השניה UE55KU7000 שקניתי לפני שנה וחצי.
אני עובר בעוד כחודש לקנדה והעבודה שם משלמת על חלק גדול מהוצאות המעבר ככה שכנראה שתהיה לי אפשרות לקחת את הטלויזיות ביחד עם שאר החפצים שלי.
על שתי הטלויזיות כתוב מאחורה 240V 50-60hz, למרות שאני יודע שלפעמים הרבה יבואנים מקבילים מביאים טלויזיות אמריקאיות לארץ והן עובדות למיטב ידיעתי בלי שנאי.
השאלה שלי היא האם יש סיכוי שהטלויזיות יעבדו שם ללא ממיר מתח? אם לא, האם כדאי לי כבר לקחת אותם ולהשיג ממיר מתח? אף פעם לא יצא לי להשתמש בstep up converter. האם צפויות בעיות אחרות שבגללם אולי כדאי להפטר מהטלויזיות פה?
קצת חבל לי למכור, במיוחד את החדשה יותר כי היא עלתה לי בסביבות ה5000 ש"ח כשקניתי ואני לא מאמין שמישהו יקנה אותה ממני ביותר מ2000 ש"ח.
תודה
שימוש בטלויזיה אירופאית בארה"ב/קנדה
זה לא מדויק, אני לא מאמין שאצליח למכור את הטלויזיה שלי פה ביותר מ2000 ש"ח.
טלויזיות בקנדה עולות לא הרבה פחות ממה שהן עולות בארץ.
כמו שרשמתי, לא עולה לי כסף לשלוח גם את הטלויזיה, השאלה אם זה יעבוד או אם צפויות לי עוד בעיות חוץ מממיר מתח.
טלויזיות בקנדה עולות לא הרבה פחות ממה שהן עולות בארץ.
כמו שרשמתי, לא עולה לי כסף לשלוח גם את הטלויזיה, השאלה אם זה יעבוד או אם צפויות לי עוד בעיות חוץ מממיר מתח.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
רק ממיר מתח אבל יש כאן שאלה מעניינת למבינים. האם חיבור של מכשיר שבנוי ל220 וולט למתח של 110 וולט יכול לגרום איזשהו נזק? כי זה מתח נמוך מדי שלא אמור לשרוף שום דבר.
ככה אולי תגלה שזה גם 110 וולט.
ככה אולי תגלה שזה גם 110 וולט.