Troy-Fall Of A City
טרויה-נפילתה של עיר
קצת לעוס הסיפור, אבל אף פעם לא נמאס
סדרה חדשה בת 8 פרקים של הBBC
מהחודש הבא בנטפליקס
מצפייה בשלושת הפרקים שכבר שודרו
סדרה נחמדה לחובבי ז'אנר הסדרות התקופתיות
מפליא אותי ומוזר מאוד הדירוג הנמוך מאוד מאוד בIMDB
(2.9)
מהחודש הבא בנטפליקס
(2.9)
·dudutr כתב:טרויה-נפילתה של עיר
מהחודש הבא בנטפליקס
(2.9)...
זה הדירוג הממוצע לכל הסדרות ה"מקוריות" של נטפליקס... תכלס, אין מה לראות שם. אני התנתקתי אחרי שבחודשיים האחרונים אני מתחיל לראות משהו, ומשתעמם אחרי 10 דקות... ככל הנראה את רוב הסדרות והסרטים הטובים כבר משדרים בחברות המקומיות כמו יס והוט וסלקום, לנטפליקס אסור להציע את התכנים הללו בארץ במגלל מגבלות, אז כבר לא נשאר להם מה להציע לקהל הישראלי...
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
פעם ראשונה אני רואה תגובה כזאת על נטפליקס.
כמובן שזו דעתך וזו זכותך.
מבחינתי, כל מה שנטפליקס נוגעת בו הופך לדבר הטוב ביותר בטלוויזיה היום.
אין סדרות מקור שקיימות בארה"ב ולא קיימות בישראל.
הציונים ב imdb מאוד מפרגנים לסדרות המקור של נטפליקס כך שלא ברור איזה סדרות בדקת מעבר לסדרה בשרשור הזה.
הדבר הטוב ביותר שקרה לנו בשנים האחרונות זה כניסתה של נטפליקס עם כתוביות בעברית, לראייה כל חברות הכבלים נלחמות זו עם זו מי תפרסם שנטפליקס היא חלק מהקטלוג שלה.
כמובן שזו דעתך וזו זכותך.
מבחינתי, כל מה שנטפליקס נוגעת בו הופך לדבר הטוב ביותר בטלוויזיה היום.
אין סדרות מקור שקיימות בארה"ב ולא קיימות בישראל.
הציונים ב imdb מאוד מפרגנים לסדרות המקור של נטפליקס כך שלא ברור איזה סדרות בדקת מעבר לסדרה בשרשור הזה.
הדבר הטוב ביותר שקרה לנו בשנים האחרונות זה כניסתה של נטפליקס עם כתוביות בעברית, לראייה כל חברות הכבלים נלחמות זו עם זו מי תפרסם שנטפליקס היא חלק מהקטלוג שלה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
מסכים לגמרי עם @vivi .
נטפליקס היה הקש ששבר את גב הגמל אצלי בתהליך החלטת ההתנתקות מהוט.
רוב התוכן שאני צופה בנטפליקס זה לא הפקות מקור אבך גם בין המקור יש דברים מצוינים : נארקוס, The Standups (שנוספות הופעות כל שבוע עכשיו) וגם בית הקלפים בעונות הראשונות שעד שהתקלקל.
נטפליקס היה הקש ששבר את גב הגמל אצלי בתהליך החלטת ההתנתקות מהוט.
רוב התוכן שאני צופה בנטפליקס זה לא הפקות מקור אבך גם בין המקור יש דברים מצוינים : נארקוס, The Standups (שנוספות הופעות כל שבוע עכשיו) וגם בית הקלפים בעונות הראשונות שעד שהתקלקל.
משה
מה לגבי כל מה שחסר שם? סדרות של AMC, HBO, אינסור סרטים מעולים שכן קיימים בנטפליקס ארצות הברית אבל לא בישראל. כאן סלקום יס והוט מובילות במבחר ובסרטים חדשים. חוץ מנרקוס, שלא ממש התחברתי אליה, אילו סדרות טובות יש שם? אני לאחרונה מוצא את עצמי צופה במיני סדרות ישנות שפספסתי.
עוד דבר בלתי נסבל בנטפליקס לאחרונה, הם דוחפים לך המלצות על סדרות וסרטים בשפות זרות ואין שום דרך לחסום את זה. אני לא סובל סדרות באף שפה זרה לרבות עברית. מבחינתי אם זה לא אנגלית אמריקאית זה לא מעניין אותי.
עוד דבר בלתי נסבל בנטפליקס לאחרונה, הם דוחפים לך המלצות על סדרות וסרטים בשפות זרות ואין שום דרך לחסום את זה. אני לא סובל סדרות באף שפה זרה לרבות עברית. מבחינתי אם זה לא אנגלית אמריקאית זה לא מעניין אותי.
·Rekcuf כתב: עוד דבר בלתי נסבל בנטפליקס לאחרונה, הם דוחפים לך המלצות על סדרות וסרטים בשפות זרות ואין שום דרך לחסום את זה. אני לא סובל סדרות באף שפה זרה לרבות עברית. מבחינתי אם זה לא אנגלית אמריקאית זה לא מעניין אותי....
בלתי נסבל? דווקא אחד הפיצ'רים המצוינים שלהם.
בזכותו נודע לי על הסדרה האיטלקית הטובה: Suburra (באנגלית: Blood on Rome ), שאגב זו גם הפקת מקור של נטפליקס.
ואתה מצטמם רק לאנגלית אמריקאית?? הרי, סטטיסטית אם נגריל סדרה אמריקאית וסדרה בריטית, סביר שהבריטית תהיה טובה בהרבה. מה שמזכיר לי שבזכות אלגוריתם ההמלצות של נטפליקס נודע לי על הסדרה הבריטית המעולה:Peaky Blinders (לא הפקה של נטפליקס).
אני לא משווה את נטפליקס בארץ לנטפליקס בארה"ב. זה לא רלוונטי כי אני לא גר בארה"ב. אני משווה נטפליקס לאופציות שקיימות בארץ.
משה