המלצה/ חוות דעת על פתרון בית חכם על בסיס חברת גלובל קוואליטי (Lutron) ?

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
Yoav_rozen פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

ביקרתי אצל מספר חברות שמספקות פתרונות לבית חכם- בין היתר אצל Global Quality שהם המשווקים של Lutron בישראל.
סך הכול התרשמתי גם מהחברה, תפיסת הפתרון ונראה שגם איכות החומרה ואיכות הכוללת היא בהחלט טובה.

אבל אני לא באמת יודע להגיד את זה כי אני לא מכיר שום פרויקט שלהם ממקור ראשון, לא מכיר באמת את ההיסטוריה שלהם ,מוניטין וכ״ו...

האם מישהו כן יכול לתת לי איזשהו חוות דעת, המלצה או אפילו נקודות לקחת בחשבון ?
נערך לאחרונה על ידי Yoav_rozen ב 06/03/2018 12:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

היסטוריה - אני חושב שהם הראשונים בארץ שעשו חשמל חכם (לפני משהו סביב 25 שנה כבר).

מוניטין - גבוה מאוד ובצדק.

איכות המוצר - Lutron זה המרצדס של בקרת התאורה במערכות קוויות וכל מי שיגיד לך שלא - במקרה הטוב לא יודע את העובדות ובמקרה הפחות טוב פשוט משקר.

זה לא אומר שאין להם מתחרים שווי ערך, כן? גם למרצדס יש תחרות מצד BMW לדוגמה. וכמובן שייתכנו פרויקטים שבהם למערכת אחת יהיה יתרון על גבי מערכת אחרת מהיבטים כאלה ואחרים, ועדיין שתיהן עשויות להיות טובות מאוד או אפילו הכי טובות.

המלצתי - אם התקציב וכל יתר ההיבטים מאפשרים אז בהחלט שווה לשקול אופציה זו בחיוב רב.

גילוי נאות: בעבר עבדתי פרק זמן לא קצר בחברה זו וכיום עדיין בקשר חברי איתם.

התגובה מתייחסת רק להיבט של בקרת התאורה (Lutron). בנושא יתר המערכות - אודיו-וידאו, הפצת מוסיקה, תקשורת, מצלמות אבטחה וכיו"ב - זה כבר דיון יותר ארוך ויותר ספציפי.

Yoav_rozen פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על התגובה

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”