שאלה קריטית לפני קניית טלויזיה
שלום לכולם
אחרי אינספור שעות קריאה באינטרנט על הטלויזיות של סמסונג ועל ביקורות של טלויזיות בכלל הגעתי למסקנה (וזו רק דעתי האישית) שאומנם יש הבדל באיכות תמונה בין מוצר של 3000 שקל דוגמת הMU7000 לבין מוצר של 8000 שקל דוגמת ה-QLED אך ההבדל הוא מינורי לדעתי...
נכון על הנייר זה נשמע מפוצץ אבל בפועל ,כשהלכתי להסתכל בעיניים ,לדעתי ההבדלים קטנים ולא שווים תוספת של אלפי שקלים.
וכך ,החלטתי לרכוש טלויזיה במחיר זול ל6 השנים הקרובות + - וחשבתי על MU7003או MU7000
למישהו יש הערה חשובה לגבי הטלויזיה הזאת שאני צריך לדעת לפני שאני קונה? או אלטרנטיבה טובה יותר אולי במחיר של פחות מ-3000 שקל?
ועכשיו לשאלה הקריטית...
מה הסיפור עם יבוא פרללי?
קראתי פה דיבורים על כתוביות בעיברית שאינן ,על תוכנה שלא עובדת חלק ,שמעתי מוכרים מספרים שלקוחות חוזרים אליהם לא מרוצים וכו'...
אני לא הולך לעשות שימוש באפליקציות אז אם אין עברית באפליקציות בלבד אני יכול לחיות אם זה...השאלה היא אם גם אין עברית למשל כשאני מחבר לסלקום TV או למחשב???
תודה לעונים וסליחה אם חפרתי
אחרי אינספור שעות קריאה באינטרנט על הטלויזיות של סמסונג ועל ביקורות של טלויזיות בכלל הגעתי למסקנה (וזו רק דעתי האישית) שאומנם יש הבדל באיכות תמונה בין מוצר של 3000 שקל דוגמת הMU7000 לבין מוצר של 8000 שקל דוגמת ה-QLED אך ההבדל הוא מינורי לדעתי...
נכון על הנייר זה נשמע מפוצץ אבל בפועל ,כשהלכתי להסתכל בעיניים ,לדעתי ההבדלים קטנים ולא שווים תוספת של אלפי שקלים.
וכך ,החלטתי לרכוש טלויזיה במחיר זול ל6 השנים הקרובות + - וחשבתי על MU7003או MU7000
למישהו יש הערה חשובה לגבי הטלויזיה הזאת שאני צריך לדעת לפני שאני קונה? או אלטרנטיבה טובה יותר אולי במחיר של פחות מ-3000 שקל?
ועכשיו לשאלה הקריטית...
מה הסיפור עם יבוא פרללי?
קראתי פה דיבורים על כתוביות בעיברית שאינן ,על תוכנה שלא עובדת חלק ,שמעתי מוכרים מספרים שלקוחות חוזרים אליהם לא מרוצים וכו'...
אני לא הולך לעשות שימוש באפליקציות אז אם אין עברית באפליקציות בלבד אני יכול לחיות אם זה...השאלה היא אם גם אין עברית למשל כשאני מחבר לסלקום TV או למחשב???
תודה לעונים וסליחה אם חפרתי
אכן חפרת ידידי, (קצת לפחות.
).
אחרי שקראת כל כך הרבה, אני ואתה יודעים שלא תקבל כאן תשובה חדשה שלא ידעת.
אם לא ראית במו עיניך הבדל שמצדיק את הפער במחירים בין המסך הזול והיקר
הרי שהחלטתך לרכוש את דגם 7000 הינה נכונה מאד.
אם החומר מגיע אליך מספק חיצוני (סלקום הוט וכו') לא תהיה לך בעיה עם העברית.אצל יבואן פרללי.
האם עדיף יבואן רשמי או מקביל? אם קראת, אז אתה יודע שהתשובות בעניין הן שונות.
לדעתי האישית: בטווח המחירים הנמוך, ההבדלים לא משמעותיים ועדיף הרשמי.
אחרי שקראת כל כך הרבה, אני ואתה יודעים שלא תקבל כאן תשובה חדשה שלא ידעת.
אם לא ראית במו עיניך הבדל שמצדיק את הפער במחירים בין המסך הזול והיקר
הרי שהחלטתך לרכוש את דגם 7000 הינה נכונה מאד.
אם החומר מגיע אליך מספק חיצוני (סלקום הוט וכו') לא תהיה לך בעיה עם העברית.אצל יבואן פרללי.
האם עדיף יבואן רשמי או מקביל? אם קראת, אז אתה יודע שהתשובות בעניין הן שונות.
לדעתי האישית: בטווח המחירים הנמוך, ההבדלים לא משמעותיים ועדיף הרשמי.
@mulimen
·
מה עם כל דגמי הביניים? חבל שאתה לא שואל בצורה יסודית יותר
גודל , שימוש ציפייה - היית יכול לקבל תשובה יותר רצינית מאשר
כן או לא .
אולי היית מקבל גם כיוון אחר ששווה לחשוב עליו,
יש פה הרבה אנשים עם ניסיון רחב ואישי עם דגמים
·
מה עם כל דגמי הביניים? חבל שאתה לא שואל בצורה יסודית יותר
גודל , שימוש ציפייה - היית יכול לקבל תשובה יותר רצינית מאשר
כן או לא .
אולי היית מקבל גם כיוון אחר ששווה לחשוב עליו,
יש פה הרבה אנשים עם ניסיון רחב ואישי עם דגמים
@BANI302
·
אני מעוניין בטלויזיה 50'
רוב הזמן מחוברת למחשב לקריאה באינטרנט ויוטיוב
מדי פעם אני אריץ סרטים וסדרות באיכות בלוריי ו-4K
כרגע יש לי טלויזיה HD READY בגודל 32' אז כך או כך ,צפוי לי חתיכת שדרוג
פעם בשבוע מפעיל את הסלקום TV ורואה משחק כדורגל בערוץ ONE
לא מתכנן להשתמש באפליקציות של המסך בכלל!
חשבתי על סמסונג כי הצבעים באמת יפים...אני יודע שיש עוד פרמטרים ואני מכיר את כולם ותאמין לי זה קל להתפתות לכל מה שהם מציעים לך בדגמים היוקרטיים יותר אבל תזכור... זה רק על הנייר...בפועל כשראיתי בעיניים את ה-7003 אצל ההורים הייתי מאוד מאוד שלם עם איכות התמונה.
חושב על ייבוא פרללי בזכות המחיר הזול...אז הבנתי שלא תיהיה בעיה עם העברית מאחר אני לא משתמש באפליקציות נכון?...מה לגבי צפייה ב-4K דרך המחשב?(בהנחה ויש לי מחשב מתאים)...אמור לעבוד חלק?
תודה
·
אני מעוניין בטלויזיה 50'
רוב הזמן מחוברת למחשב לקריאה באינטרנט ויוטיוב
מדי פעם אני אריץ סרטים וסדרות באיכות בלוריי ו-4K
כרגע יש לי טלויזיה HD READY בגודל 32' אז כך או כך ,צפוי לי חתיכת שדרוג
פעם בשבוע מפעיל את הסלקום TV ורואה משחק כדורגל בערוץ ONE
לא מתכנן להשתמש באפליקציות של המסך בכלל!
חשבתי על סמסונג כי הצבעים באמת יפים...אני יודע שיש עוד פרמטרים ואני מכיר את כולם ותאמין לי זה קל להתפתות לכל מה שהם מציעים לך בדגמים היוקרטיים יותר אבל תזכור... זה רק על הנייר...בפועל כשראיתי בעיניים את ה-7003 אצל ההורים הייתי מאוד מאוד שלם עם איכות התמונה.
חושב על ייבוא פרללי בזכות המחיר הזול...אז הבנתי שלא תיהיה בעיה עם העברית מאחר אני לא משתמש באפליקציות נכון?...מה לגבי צפייה ב-4K דרך המחשב?(בהנחה ויש לי מחשב מתאים)...אמור לעבוד חלק?
תודה
@mulimen
·
באיזור מחיר כמו שלה קשה למצוא מתחרים ששווים לה בתמורה למחיר. בריפרוף קל הבנתי שהיא מתומחרת 2195 אפשר לשאול מה המחיר שמצאת?
אני לא מבין גדול בייבוא פרללי מבחינת מגבלות שפה אבל למה שלא תיקח
את הדגם ה7000 ולא 7003 ופשוט תבחר ללא ייבוא רשמי.
·
באיזור מחיר כמו שלה קשה למצוא מתחרים ששווים לה בתמורה למחיר. בריפרוף קל הבנתי שהיא מתומחרת 2195 אפשר לשאול מה המחיר שמצאת?
אני לא מבין גדול בייבוא פרללי מבחינת מגבלות שפה אבל למה שלא תיקח
את הדגם ה7000 ולא 7003 ופשוט תבחר ללא ייבוא רשמי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כי ה-7003 הוא הגרסה המקוצצת של ה-7000. אז אם המחיר דומה, אין טעם ללכת המוצר הזול והנחות יותר.