TCL או אחר - מחפש המלצה על 55"
שלום,
אחרי טחינה עד דק וחיפושים אין סופיים ברחבי הפורום לא הצלחתי להגיע להחלטה עד שראיתי פוסט עם לגבי מסך של TCL.
אז התחלתי לחפור שוב בנושא ואף נסעתי לעשות "סיבוב" אם כי לא רציני על המסך אצל היבואן (10 דק' - מפאת חוסר זמן שלי)
וב 10 דק' די התרשמתי לטובה.
להלן הדרישות הבלתי הגיוניות שלי:
1. 4K + HDR10
2. 55" או 60" או 65" - תלוי בסכום
3. SMART עם עדיפות לאנדרואיד
4. טכנולוגיה כמה שיותר עדכנית בתקציב - כמו LOCAL DIMMING אם אפשר
והכי חשוב תקציב של עד 4000 ש"ח.
ממה שאני קורה בפורום גם בסכום של 5.5K אין באמת מסך שעונה על הדרישות וגם אם יש נותני השירות ביזיונים ולכן על הנייר TCL נראה מאוד אטרקטיבי ומעניין מה גם שאינני מעוניין להוציא סכומים גבוהים על מסך.
מבירור בכמה חנויות ניתן להשיג את הדגם 55C2US - הכי "מתקדם" שנמכר בארץ במחיר של 3.5K.
אין למסך LOCAL DIMMING ולגבי ה HDR יש ספק אם עומד בתקנים.
האם בתקציב של עד 4K יש מסכים עדיפים?
אני יודע שאין הרבה חברים פה עם ניסיון או שבדקו TCL אבל אשמח לקבל המלצה על מסך מתחרה כך שאוכל להגיע לחנות עם גג 3 דגמים ולעשות השוואה ולהחליט במעמד הקנייה.
בנוסף ל TCL יש את הדגם שרץ ומאוד מומלץ (ביחס למחיר) בארה"ב מסדרת P, ראיתי אותו באמזון גרמניה (U55P6046) ב 555 יורו דגם זה תומך ב LOCAL DIMMING - מה עלול להיות המחיר הסופי עם רכישה דרך חברת שילוח?
תודה לעוזרים.
אחרי טחינה עד דק וחיפושים אין סופיים ברחבי הפורום לא הצלחתי להגיע להחלטה עד שראיתי פוסט עם לגבי מסך של TCL.
אז התחלתי לחפור שוב בנושא ואף נסעתי לעשות "סיבוב" אם כי לא רציני על המסך אצל היבואן (10 דק' - מפאת חוסר זמן שלי)
וב 10 דק' די התרשמתי לטובה.
להלן הדרישות הבלתי הגיוניות שלי:
1. 4K + HDR10
2. 55" או 60" או 65" - תלוי בסכום
3. SMART עם עדיפות לאנדרואיד
4. טכנולוגיה כמה שיותר עדכנית בתקציב - כמו LOCAL DIMMING אם אפשר
והכי חשוב תקציב של עד 4000 ש"ח.
ממה שאני קורה בפורום גם בסכום של 5.5K אין באמת מסך שעונה על הדרישות וגם אם יש נותני השירות ביזיונים ולכן על הנייר TCL נראה מאוד אטרקטיבי ומעניין מה גם שאינני מעוניין להוציא סכומים גבוהים על מסך.
מבירור בכמה חנויות ניתן להשיג את הדגם 55C2US - הכי "מתקדם" שנמכר בארץ במחיר של 3.5K.
אין למסך LOCAL DIMMING ולגבי ה HDR יש ספק אם עומד בתקנים.
האם בתקציב של עד 4K יש מסכים עדיפים?
אני יודע שאין הרבה חברים פה עם ניסיון או שבדקו TCL אבל אשמח לקבל המלצה על מסך מתחרה כך שאוכל להגיע לחנות עם גג 3 דגמים ולעשות השוואה ולהחליט במעמד הקנייה.
בנוסף ל TCL יש את הדגם שרץ ומאוד מומלץ (ביחס למחיר) בארה"ב מסדרת P, ראיתי אותו באמזון גרמניה (U55P6046) ב 555 יורו דגם זה תומך ב LOCAL DIMMING - מה עלול להיות המחיר הסופי עם רכישה דרך חברת שילוח?
תודה לעוזרים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שאפשר לקנות MU8000 בגודל "55 ב-4000, ייבוא מקביל אמנם, אבל הכי הרבה מסך לכסף.
תחפש פה בפורום, מישהו הזכיר איפה. אני חושב ששופרסל או משהו כזה.
תחפש פה בפורום, מישהו הזכיר איפה. אני חושב ששופרסל או משהו כזה.
צפיתי ב MU8000 אצל חבר עם ממיר HOT ולא עפתי על התמונה משהו הרגיש FAKE.. מעבר לכך שלא היה סנכרון עם סאונדבר של JBL שלא הסכים להחליף את ה INPUT מ PCM למשהו אחר.
בטוח שאפשר לשפר את איכות התמונה ממה שראיתי אצלו שכן הוא משתמש שלא מתעסק בהגדרות.
מה החיסרון בייבוא מקביל של מסכים? (זה בפרט ובכלל).
תודה.
בטוח שאפשר לשפר את איכות התמונה ממה שראיתי אצלו שכן הוא משתמש שלא מתעסק בהגדרות.
מה החיסרון בייבוא מקביל של מסכים? (זה בפרט ובכלל).
תודה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
ברור שאפשר, המסך בטח מוגדר אצלו על מצב חנות ו\או VIVID או משהו בסגנון.
הסמארט נעול (אולי אפשר לפתוח דרך VPN).
אחריות שנה.
הסמארט נעול (אולי אפשר לפתוח דרך VPN).
אחריות שנה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הוא נעול, אין אליו גישה.
@TheCoolest תודה רבה אך אני לא יורד לסוף דעתך... נעול = אין סמארט?
אין אפליקציה של יוטיוב? אין אפשרות להתקין אפליקציות בכלל מלבד אלו המגיעות כבר מותקנות?
לא מבין מדוע? נגיד שהמסך ביבוא מקביל מאירופה, האם הדגם MU8000 באירופה גם נעול להתקנת אפליקציות?
מה אני מפספס? כי זה הבדל משמעותי ממחיר היבוא הרשמי.
אין אפליקציה של יוטיוב? אין אפשרות להתקין אפליקציות בכלל מלבד אלו המגיעות כבר מותקנות?
לא מבין מדוע? נגיד שהמסך ביבוא מקביל מאירופה, האם הדגם MU8000 באירופה גם נעול להתקנת אפליקציות?
מה אני מפספס? כי זה הבדל משמעותי ממחיר היבוא הרשמי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אין מה להשוות את ה-UJ670 ל-MU8000, אלה שני מסכים בליגות שונות.
@mosheva
אני לא יודע בדיוק איך זה עובד עם מסכים בייבוא מקביל מאירופה, יכול להיות ששם הסמארט יהיה נעול לאזור אחר ולא יאפשר התקנת אפליקציות ישראליות.
בסמסונג בייבוא מארה"ב מערכת הסמארט נעולה להחלוטין, ואי אפשר להכנס אליה או להשתמש בה.
@mosheva
אני לא יודע בדיוק איך זה עובד עם מסכים בייבוא מקביל מאירופה, יכול להיות ששם הסמארט יהיה נעול לאזור אחר ולא יאפשר התקנת אפליקציות ישראליות.
בסמסונג בייבוא מארה"ב מערכת הסמארט נעולה להחלוטין, ואי אפשר להכנס אליה או להשתמש בה.
לטובת מי?!TheCoolest כתב:אין מה להשוות את ה-UJ670 ל-MU8000, אלה שני מסכים בליגות שונות.
...
תודה לגבי נושא הסמארט..
ככל שאני מתעמק בעיקר בדמי ה TCL אני לא מוצא יותר מידי פגמים מלבד העבודה שבאמת מדובר במסך ממוצע במחיר אטרקטיבי מאוד מחברה שהיא לא חברת "מדבקה".
מבאס שאין בארץ את הדגם של ארה"ב מסדרת P עם FALD ואין לי מושג לגבי דגם ה C2 של הארץ האם הוא תומך ב DOLBY VISION כמו המקביל לו מארה"ב C8.
עוד יתרון שאני סופר ל TCL (מבחינתי לפחות) שלט חכם שהוא גם AIR MOUSE.
המסך הנוכחי שלי הוא פיליפס 32" בן 10 כך שלא משנה מה אקנה בטוח אראה שיפור משמעותי, פשוט אם כבר אני מוציא את הכסף אני רוצה לקנות את הטוב ביותר בתקציב כמובן שגם במחיר נמוך יותר עדיף.
יש כרגע איזה מבצע בסלון חללית על מוצרי סמסונג ודייסון ביבוא רשמי אבל הם לא נותנים מחירים בטלפון...
לקנות את הסמסונג ביבוא מקביל ללא סמארט זה לדעתי חיסרון גדול מבחינת נוחות וזה להשאיר את MIBOX מחובר... לדעתי הרבה יותר נוח שיש SMART בלי סטרימר חיצוני לפחות לפעולות בסיסיות כמו NETFLIX, PLEX, יוטיוב...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
מן הסתם לטובת הסמסונג. ה-LG זה מסך מרמת כניסה.
מסכי ה-TCL בארץ דומים, עד כמה שהבנתי, ביכולות שלהם לסדרת ה-S הבסיסית בארה"ב. הם לא כמו סדרת ה-P או אפילו ה-C.
אני מסכים בנוגע לסמארט, שיקול שלך. אמנם יש סיכוי שניתן לפתוח אותו, אבל להתחייב אני לא יכול.
מסכי ה-TCL בארץ דומים, עד כמה שהבנתי, ביכולות שלהם לסדרת ה-S הבסיסית בארה"ב. הם לא כמו סדרת ה-P או אפילו ה-C.
אני מסכים בנוגע לסמארט, שיקול שלך. אמנם יש סיכוי שניתן לפתוח אותו, אבל להתחייב אני לא יכול.
מבירור שעשיתי ב AVS ה C שלנו שווה ערך אם כי לא ב 100% ל- 55C807 מארה"ב שניהם עם הרמקול סאונד בר של הרמן קרדן (ללא סאב) + תאורה בקצוות ללא FALD שבגדול ויתרו על ה FALD כדי שהמסך יהיה דק יותר ומעוצב יותר - החלטה הזוייה לדעתי.
ה P שלנו שווה ערך לדגמי ה S מארה"ב.
מבאס שאין אצל היבואן של TCL בארץ מידע נורמלי על המסכים ואני מסתמך על TCL פקיסטן כדי ללמוד על המסך.
אנסה לחפש מידע נוסף לגבי הנעילת סמארט של סמסונג - בעלי סמסונג MU8000 ביבוא מקביל אנא שפכו אור על הנושא.
ה P שלנו שווה ערך לדגמי ה S מארה"ב.
מבאס שאין אצל היבואן של TCL בארץ מידע נורמלי על המסכים ואני מסתמך על TCL פקיסטן כדי ללמוד על המסך.
אנסה לחפש מידע נוסף לגבי הנעילת סמארט של סמסונג - בעלי סמסונג MU8000 ביבוא מקביל אנא שפכו אור על הנושא.
בספטמבר האחרון קניתי להורים שלי את ה 49C2US, אני לא יודע אם אפשר לקרוא לרמקול שבתחתית המסך סאונד בר אבל הסאונד בהחלט איכותי. לא הגעתי לקנות את ה TCL אלא טלויזיה בגודל של עד 50 אינצ' שרואים בה הכי טוב, באיזור ה3K שמתי סרטוני 4K זהים במערכת של החנות והTCL נראתה לי הכי טוב, לא ביררתי יותר מידי על היבואן אבל החלטתי ללכת עליה.
הממשק של הסמארט הוא בדיוק כמו הממשק של ה mibox כלומר אנדרואיד TV, מבחינת מהירות מרגיש אותו הדבר. מקבלים שני שלטים אחד air mouse כמו שאמרת, לא רואה סיבה להשתמש בו חוץ מזה שהוא שלט מינימלי יותר עם כפתורים רלוונטים לסמארט\למי שמחובר לממיר\סטרימר נוסף ולא משתמש בערוצים. אם יש לך שאלות ספציפיות שוט..
הממשק של הסמארט הוא בדיוק כמו הממשק של ה mibox כלומר אנדרואיד TV, מבחינת מהירות מרגיש אותו הדבר. מקבלים שני שלטים אחד air mouse כמו שאמרת, לא רואה סיבה להשתמש בו חוץ מזה שהוא שלט מינימלי יותר עם כפתורים רלוונטים לסמארט\למי שמחובר לממיר\סטרימר נוסף ולא משתמש בערוצים. אם יש לך שאלות ספציפיות שוט..
@id0 המון המון תודה.
מעניין אותי בעיקר לדעת איך נראה תוכן hdr על המסך ואם הוא יודע להתמודד עם אזורים שחורים בצורה סבירה.
כמו כן משחקי ספורט (כדורגל) מעניין אותי לדעת איך נראים על המסך ואם יש מריחות או שרואים תקין...
שוב אני לא מצפה ליותר מידי ממסך ב 3.5K אבל גם 3.5K זה סכום לא מבוטל ואני מנסה לראות איזה חתול בשק אני מקבל... הסמסונג MU8000 בהחלט היתה יכולה להיות בראש הרשימה שלי מבחינת תקציב אבל ללא סמארט או סמארט מסורס היא לא באה בחשבון.
כמו כן היות ואני אצטרך לקנות גם סאונד בר כל שקל חסכון במסך חשוב לי.
מעניין אותי בעיקר לדעת איך נראה תוכן hdr על המסך ואם הוא יודע להתמודד עם אזורים שחורים בצורה סבירה.
כמו כן משחקי ספורט (כדורגל) מעניין אותי לדעת איך נראים על המסך ואם יש מריחות או שרואים תקין...
שוב אני לא מצפה ליותר מידי ממסך ב 3.5K אבל גם 3.5K זה סכום לא מבוטל ואני מנסה לראות איזה חתול בשק אני מקבל... הסמסונג MU8000 בהחלט היתה יכולה להיות בראש הרשימה שלי מבחינת תקציב אבל ללא סמארט או סמארט מסורס היא לא באה בחשבון.
כמו כן היות ואני אצטרך לקנות גם סאונד בר כל שקל חסכון במסך חשוב לי.
·קשה לענות על זה כי אני לא משווה בין המסך שלהם למסכים אחרים, תצטרך לראות בעצמך בחנות. לגבי משחקי כדורגל לא יצא לי לראות אצל ההורים אז גם כאן אין לי תשובה טובה.mosheva כתב:מעניין אותי בעיקר לדעת איך נראה תוכן hdr על המסך ואם הוא יודע להתמודד עם אזורים שחורים בצורה סבירה.
כמו כן משחקי ספורט (כדורגל) מעניין אותי לדעת איך נראים על המסך ואם יש מריחות או שרואים תקין......
חברים, הבנתי שהמסך הנ"ל של TCL 55C2 יהיה במבצע ביריד קרנות השוטרים, במידה ומישהו חבר ב"קרנות" אשמח לדעת מה המחיר המוצע עבור המסך.
נ.ב. התקשרו עכשיו מטרקלין חשמל והציעו לי לרכוש את ה MU8000 יבואן רשמי ב 4400.
תודה.
נ.ב. התקשרו עכשיו מטרקלין חשמל והציעו לי לרכוש את ה MU8000 יבואן רשמי ב 4400.
תודה.
- marceloros
-
- חבר פעיל

- תגובות: 97
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 0