Nvidia shield VS Xiaomi mi box tv המלצה מבעלי ניסיון בשני המכשירים
הי,
מבקש תשובות רק ממי שהתנסה בשני המכשירים בשוטף...
* היום אני מחזיק ב Xiaomi mi tv box שמשמש כאופציה היחידה בבית לצפיה בטלויזיה (סלקום / נטפליקס / סיטנג TV)
מיותר לציין שביחס לעלות / תועלת הוא כמובן עושה את העבודה יפה מאוד,
למרות שישנם מספר באגים שלעיתים מטריפים אותי והעיקריים שבהם הוא ניתוק השלט ו- Audio / Video שיוצא מסנכרון ודורש ריסוט של המכשיר בשביל להתאפס.
עכשיו השאלה היא כזאת, בעוד כחודשיים אני טס לניו יורק ושם ניתן לקנות את השילד באזור ה- 700 שקל (לדגם רק עם השלט)
האם זה כדאי? (אני קצת חושב שהוא overkill משום שאין לי כל כוונה להריץ עליו משחקים אלא רק מה שצויין למעלה)
שוב אני אשמח לתשובות ממי שהתנסה בשני המכשירים לאורך זמן ויודע להגיד שהשילד שווה את ההשקעה.
מבקש תשובות רק ממי שהתנסה בשני המכשירים בשוטף...
* היום אני מחזיק ב Xiaomi mi tv box שמשמש כאופציה היחידה בבית לצפיה בטלויזיה (סלקום / נטפליקס / סיטנג TV)
מיותר לציין שביחס לעלות / תועלת הוא כמובן עושה את העבודה יפה מאוד,
למרות שישנם מספר באגים שלעיתים מטריפים אותי והעיקריים שבהם הוא ניתוק השלט ו- Audio / Video שיוצא מסנכרון ודורש ריסוט של המכשיר בשביל להתאפס.
עכשיו השאלה היא כזאת, בעוד כחודשיים אני טס לניו יורק ושם ניתן לקנות את השילד באזור ה- 700 שקל (לדגם רק עם השלט)
האם זה כדאי? (אני קצת חושב שהוא overkill משום שאין לי כל כוונה להריץ עליו משחקים אלא רק מה שצויין למעלה)
שוב אני אשמח לתשובות ממי שהתנסה בשני המכשירים לאורך זמן ויודע להגיד שהשילד שווה את ההשקעה.
@kenwood1
עברתי בדיוק אותו סיפור. קודם היה לי xiaomi ובהמשך קניתי את השילד בארה"ב. כרגע השילד בסלון והשיאומי בחדר שינה. משמשים לצפייה בטלוויזיה בלבד, ללא משחקים. שניהם מצויינים. השילד חף מבאגים, יותר זריז וקל אולם אין לי כל תלנות לשיאומי למעט בעיית סינכרון קטנה עם המסך שקשורה לטלוויזה האישית שלי (סוני).
עברתי בדיוק אותו סיפור. קודם היה לי xiaomi ובהמשך קניתי את השילד בארה"ב. כרגע השילד בסלון והשיאומי בחדר שינה. משמשים לצפייה בטלוויזיה בלבד, ללא משחקים. שניהם מצויינים. השילד חף מבאגים, יותר זריז וקל אולם אין לי כל תלנות לשיאומי למעט בעיית סינכרון קטנה עם המסך שקשורה לטלוויזה האישית שלי (סוני).
@liorp
·
חסור הסינכרון מופיע בכל אפליקציה מיוטיוב נטפילקס ועד סטינג.
בעיה מאוד ידעה במי בוקס וחיפוש ברשת מעלה המון תוצאות של אנשים עם הבעיה הזו.
דוגמא אחת מיני רבות אפשר למצוא כאן:
https://www.reddit.com/r/AndroidTV/comm ... every_app/
·
חסור הסינכרון מופיע בכל אפליקציה מיוטיוב נטפילקס ועד סטינג.
בעיה מאוד ידעה במי בוקס וחיפוש ברשת מעלה המון תוצאות של אנשים עם הבעיה הזו.
דוגמא אחת מיני רבות אפשר למצוא כאן:
https://www.reddit.com/r/AndroidTV/comm ... every_app/
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ניסיתם להתקין גרסה 7 של אנדרואיד? שנמצאת ב"בטא"?
אצלי עם סלקום TV ושאר מכשירים, הבעייה קוראת לעתים רחוקות.
לגבי השלט - אני עם לוג'יטק, אבל אכן מידיי פעם כשאני בא להשתמש הוא מבקש לעשות סנכרון (להשתמש בשלט המקורי)
לגבי השלט - אני עם לוג'יטק, אבל אכן מידיי פעם כשאני בא להשתמש הוא מבקש לעשות סנכרון (להשתמש בשלט המקורי)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
ליאור, נשמח שתמשיך לתרום מהידע שלך, אבל בטח לא להשתמש בפלטפורמה שלנו עבור הפצת קישורי Affiliate פרטים.
- LiorVikel
- חבר ותיק

- תגובות: 1068
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
- יצירת קשר:
סבבה, פשוט עשיתי העתק,הדבק. פעם הבאה אסיר את זה
·ziv_r כתב:ליאור, נשמח שתמשיך לתרום מהידע שלך, אבל בטח לא להשתמש בפלטפורמה שלנו עבור הפצת קישור Affiliate פרטים....
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יש לי את שני המכשירים - מרוצה מאד משניהם אבל זה מקרה קלאסי של what you pay is what you get...
השילד מגיב יותר טוב, הכל רץ חלק, אין שום גמגומים.
המיבוקס מצוין למחיר שלו אבל מנסיון שלי לא סוחב חלק ניגון מהרשת של תכנים כבדים בקודי - בעיקר פורמטי אודיו מתקדמים בחיבור לרסיבר.
בקיצור אני כן ממליץ על השילד כמכשיר ראשי בסלון ומיבוקס לחדר שינה / ילדים
השילד מגיב יותר טוב, הכל רץ חלק, אין שום גמגומים.
המיבוקס מצוין למחיר שלו אבל מנסיון שלי לא סוחב חלק ניגון מהרשת של תכנים כבדים בקודי - בעיקר פורמטי אודיו מתקדמים בחיבור לרסיבר.
בקיצור אני כן ממליץ על השילד כמכשיר ראשי בסלון ומיבוקס לחדר שינה / ילדים
לשילד לא חסרות בעיות. יש לי אותו כשלושה חודשים וביחס למחיר שלו הוא מאכזב אותי עמוקות. השלט שלו בלתי נסבל, נכנס לתרדמת ולא מגיב ללחיצות לעיתים קרובות או שדורש קו ראייה ישיר כדי לתפקד; אם הוא משום מה מתנתק לשניה מהרשת - שום דבר לא יחזיר אותו לפעילות תקינה חוץ מריסטרט, והביצועים שלו בקודי די איטיים. אם אתה משתמש ב-Quasar קח בחשבון לפחות שני אתחולים ביום כדי שיחזור לעבוד.
בקיצור, לא.
לגבי המיבוקס- היה אצלי בבית רק לשבועיים וחצי, לא מספיק זמן להתרשם באמת אבל לפחות הבעיות שציינתי לעיל לא היו בו. אין לי ספק שיש לו מחלות וכינים משלו. מעניין אם יש אי-שם סטרימר אנדרואיד (תומך נטפליקס) שאשכרה עושה את העבודה.
בקיצור, לא.
לגבי המיבוקס- היה אצלי בבית רק לשבועיים וחצי, לא מספיק זמן להתרשם באמת אבל לפחות הבעיות שציינתי לעיל לא היו בו. אין לי ספק שיש לו מחלות וכינים משלו. מעניין אם יש אי-שם סטרימר אנדרואיד (תומך נטפליקס) שאשכרה עושה את העבודה.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
הייתי אומר שאתה נוטה לדרמטיות יתר ...shlox כתב:לשילד לא חסרות בעיות. יש לי אותו כשלושה חודשים וביחס למחיר שלו הוא מאכזב אותי עמוקות. השלט שלו בלתי נסבל, נכנס לתרדמת ולא מגיב ללחיצות לעיתים קרובות או שדורש קו ראייה ישיר כדי לתפקד; אם הוא משום מה מתנתק לשניה מהרשת - שום דבר לא יחזיר אותו לפעילות תקינה חוץ מריסטרט, והביצועים שלו בקודי די איטיים. אם אתה משתמש ב-Quasar קח בחשבון לפחות שני אתחולים ביום כדי שיחזור לעבוד.
בקיצור, לא.
לגבי המיבוקס- היה אצלי בבית רק לשבועיים וחצי, לא מספיק זמן להתרשם באמת אבל לפחות הבעיות שציינתי לעיל לא היו בו. אין לי ספק שיש לו מחלות וכינים משלו. מעניין אם יש אי-שם סטרימר אנדרואיד (תומך נטפליקס) שאשכרה עושה את העבודה....
מעבר לעניין השלט שאכן מדוווח כבעייתי ע"י חלק מהמשתמשים, כל שאר הנקודות שציינת, תמוהות משהו.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·Itay_Pollak כתב:ניסיתם להתקין גרסה 7 של אנדרואיד? שנמצאת ב"בטא"?
לגבי השלט - אני עם לוג'יטק, אבל אכן מידיי פעם כשאני בא להשתמש הוא מבקש לעשות סנכרון (להשתמש בשלט המקורי)...
לא ניסיתי לעדכן לגרסאת הבטא משום שלפי הדיווחים הבעיה קיימת גם שם...
·sigamore כתב:הייתי אומר שאתה נוטה לדרמטיות יתר .........
מעבר לעניין השלט שאכן מדוווח כבעייתי ע"י חלק מהמשתמשים, כל שאר הנקודות שציינת, תמוהות משהו....
נסה לא לשלול קרדיט של מישהו שאינך מכיר ולתייג אותו כתמוה או כדרמטי, כשאני כותב משהו אני כותב את האמת על בסיס החוויה שלי עם המוצר, וכדי לספק לגולשים מידע חיוני.
על בעיית השלט כבר כתבתי והבאתי מקורות על כך שגולשים רבים מאוד חווים את הנושא.
לגבי בעיות הרשת ה"תמוהות", בבקשה, עוד גולשים שחווים את אותה בעיה: https://forums.geforce.com/default/topi ... /?offset=2
https://forums.geforce.com/default/topi ... onnecting/
לגבי העובדה ש-Quasar מתנהג בחוסר יציבות אצלי, ובכן זה המצב. לפחות פעמיים ביום הסטרימינג נעצר ושום דבר לא מחזיר אותו לחיים חוץ מריסטארט.
אני חוזר על כך שאינני ממליץ על מכשיר זה, במיוחד לאור העובדה שהוא מתויג כסטרימר אנדרואיד הטוב ביותר בשוק ומתומחר בהתאם.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@shlox
זו זכותך המלאה
כאמור מעולם לא טענתי שהמכשיר חף מבעיות או שאין חלופות טובות יותר זולתו.
יחד עם זאת אני מתקשה להסכים עם קביעה נחרצת שהמכשיר "לא ראוי" בגלל יציבות רשת (יתכן שספציפית לקונסטלציה אצלך) או תקלות בהרצת קוד ממקורות (מפוקפקים) כאלו או אחרים.
זו זכותך המלאה
כאמור מעולם לא טענתי שהמכשיר חף מבעיות או שאין חלופות טובות יותר זולתו.
יחד עם זאת אני מתקשה להסכים עם קביעה נחרצת שהמכשיר "לא ראוי" בגלל יציבות רשת (יתכן שספציפית לקונסטלציה אצלך) או תקלות בהרצת קוד ממקורות (מפוקפקים) כאלו או אחרים.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מסכים לחלוטין. המכשיר יציב כמו סלע - לא משהק ולא מגמגם. הוא אצלי כבר כמה חודשים וחוץ מעדכוני תוכנה לא נגעתי בו (אפילו לא ריסטרט)
- adibek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
·הייkenwood1 כתב:@zohar12
·
תודה זוהר,
הבעיה בשיאומי היא בעיקר בנוגע לכך שהוא יוצא מסינכרון של Video / Audio אחת ליום יומיים ודורש ריסוט, יש לי 3 כאלו ובכולם זה קורה.
מאוד מתלבט אם לחיות עם זה או להשקיע בשילד.....
לאחר מספר חודשים של צפייה ללא בעיה בmi box 4k החלו להיתקע לי לכמה שניות סרטים בנטפליקס בעיקר ולפעמים קפיצות מעצבנות בסטינג, דווקא את בעיית הסנכרון אני לא חווה
אני נכנסתי להגדרות המוצר, ביצע אחזור להגדרות יצרן מה שמחק לי את כל האפליקציות, אבל אחרי 5 דקות עבודה התקנה מחדש, הכל חזר לעבוד בצורה חלקה בכל האפליקציות דגש על נטפליקס.
אני מאד מבסוט מהמוצר בטח בגלל העלות שלו
@kenwood1
·
בחיבור אלחוטי.
אצלי אין ניתוקי רשת תכופים אלא לעיתים רחוקות, כך שזה לא מאוד מטריד אותי, אבל זה בהחלט מעצבן שמכשיר לא מסוגל להתחבר חזרה לאינטרנט בכוחות עצמו אחרי ניתוק אקראי. היום חיברתי אותו לכבל רשת, נראה איך זה יעבוד.
·
בחיבור אלחוטי.
אצלי אין ניתוקי רשת תכופים אלא לעיתים רחוקות, כך שזה לא מאוד מטריד אותי, אבל זה בהחלט מעצבן שמכשיר לא מסוגל להתחבר חזרה לאינטרנט בכוחות עצמו אחרי ניתוק אקראי. היום חיברתי אותו לכבל רשת, נראה איך זה יעבוד.