Yamaha RX-A3060 VS Yamaha RX-2070
סך הכל 2 רסיברים דיי דומים
ל 2070 יש Dolby Vision שאין ב3060
יש לו טיפה פחות preouts וכניסות ממש עניין של 1-2 לא זוכר בדיוק אבל זניח ביותר
קצת פחות הגברה (אחוזים בודדים)
וכל השאר סך הכל אותם פיצרים
אם אתה משיג באותה עלות אני הייתי לוקח 3060 כי אחוזי ההגברה הבודדים יותר חשובים לי מ Dolby Vision וזה שהו הדגם האחרון
אך לדעתי עדיין ה3060 יקר יותר בלפחות 15-20% ולכן אם זה עניין תקציבי אז ה2070 הוא הבחירה כי הוא לא פשרה, אין בינהם הבדלים מהותיים כמו בין 10X0 ל 20X0
ל 2070 יש Dolby Vision שאין ב3060
יש לו טיפה פחות preouts וכניסות ממש עניין של 1-2 לא זוכר בדיוק אבל זניח ביותר
קצת פחות הגברה (אחוזים בודדים)
וכל השאר סך הכל אותם פיצרים
אם אתה משיג באותה עלות אני הייתי לוקח 3060 כי אחוזי ההגברה הבודדים יותר חשובים לי מ Dolby Vision וזה שהו הדגם האחרון
אך לדעתי עדיין ה3060 יקר יותר בלפחות 15-20% ולכן אם זה עניין תקציבי אז ה2070 הוא הבחירה כי הוא לא פשרה, אין בינהם הבדלים מהותיים כמו בין 10X0 ל 20X0
אותותו יוצאת סדרה XX80 שתביא איתה שיפור משמעותי בכיול הסאבים, כמו גם אפשרות ניתוב באסים ו LFE לכל זוג רמקולים במערכת, 13.4 ערוצים ל 3080 (11 מוגברים במקום רק 9 כרגע), ואולי גם HDMI 2.1 עי שדרוג קושחה בלבד... לדעתי שווה להמתין וללכת על A1080 שבהחלט אמור להספיק...
מה שונה בזה מול להגדיר את הרמקול כ-Large? או ממצב LFE+Main שקיים בדנונים העכשוויים?Rekcuf כתב:אותותו יוצאת סדרה XX80 שתביא איתה שיפור משמעותי בכיול הסאבים, כמו גם אפשרות ניתוב באסים ו LFE לכל זוג רמקולים במערכת, 13.4 ערוצים ל 3080 (11 מוגברים במקום רק 9 כרגע), ואולי גם HDMI 2.1 עי שדרוג קושחה בלבד... לדעתי שווה להמתין וללכת על A1080 שבהחלט אמור להספיק......
·Zachn כתב:מה שונה בזה מול להגדיר את הרמקול כ-Large? או ממצב LFE+Main שקיים בדנונים העכשוויים?.........
להגדיר כמקול כ LARGE אומר להפוך אותו ל FULL RANGE. אם אין סאב מוגדר, אז ערוץ ה LFE בחלק מהרסיברים מנותב לקדמיים אם הם מוגדרים כ LARGE, אבל הוא לעולם לא ינותב לערוצים אחרים. בוידאו שצפיתי לאחרונה ביווטיוב של פורום AVS נראה שהטרנד החדש הוא לאפשר למשתמש לנתב באסים מכלל הערוצים שהוגדרו כ SMALL לכל ערוץ אחר שמוגדר כ LARGE. לבקשת יצרנים אודיסי הוסיפו את האפשרות הזאת ברסיברים החדשים של מראנץ ודנון כמו ה 8500, וגם ימהה נענו לדרישה ואמרו שזה יכנ ל YPAO בדגמי 2018 שאמורים לצאת באמצע השנה... הרעיון הוא שלהבדיל מצלילים גבוהים שנשמעים מהרמקולים עצמם, נמוכים נשמעים בעיקר מהחדר עצמו. פיזור הבאסים לריבוי כיוונים אמור להקטין בעיה של צלילים עומדים בחדר.
אני רוצה לעבור לאטמוס בגרסת 5.1.2 ולהשאיר אופציה ל-5.1.4.Zachn כתב:יש בכלל סיבה שאתה מסתכל על הרסיברים הכי גבוהים של ימאהה? איזו מערכת יש לך? אם אין לך בבית מערכת 7.2 לפחות, הרסיברים האלה מיותרים לחלוטין עבורך ואתה יכול בשקט לרדת לדגם RX-A870/1070....
חוץ מזה שמתכנן לקנות בארה"ב, שם המחיר קצת יותר שפוי.
מעניין מאוד, תודה על ההסבר.Rekcuf כתב:·......
להגדיר כמקול כ LARGE אומר להפוך אותו ל FULL RANGE. אם אין סאב מוגדר, אז ערוץ ה LFE בחלק מהרסיברים מנותב לקדמיים אם הם מוגדרים כ LARGE, אבל הוא לעולם לא ינותב לערוצים אחרים. בוידאו שצפיתי לאחרונה ביווטיוב של פורום AVS נראה שהטרנד החדש הוא לאפשר למשתמש לנתב באסים מכלל הערוצים שהוגדרו כ SMALL לכל ערוץ אחר שמוגדר כ LARGE. לבקשת יצרנים אודיסי הוסיפו את האפשרות הזאת ברסיברים החדשים של מראנץ ודנון כמו ה 8500, וגם ימהה נענו לדרישה ואמרו שזה יכנ ל YPAO בדגמי 2018 שאמורים לצאת באמצע השנה... הרעיון הוא שלהבדיל מצלילים גבוהים שנשמעים מהרמקולים עצמם, נמוכים נשמעים בעיקר מהחדר עצמו. פיזור הבאסים לריבוי כיוונים אמור להקטין בעיה של צלילים עומדים בחדר....
הבנתי. אם אתה רוצה פתרון עתידי ל-5.1.4 ללא הגברה חיצונית אז עדיף ללכת על ה-3060 מכיוון שהוא מסוגל להגביר 9 ערוצים מול ה-2070 שמסוגל להגביר רק 7 ואיתו תצטרך עוד מגבר לשני רמקולי האטמוס.Kribensis כתב:אני רוצה לעבור לאטמוס בגרסת 5.1.2 ולהשאיר אופציה ל-5.1.4.......
חוץ מזה שמתכנן לקנות בארה"ב, שם המחיר קצת יותר שפוי....
השאלה כמה האופציה רחוקה? כי אם אתה מתכוון להשאר עם 5.1.2 למשך שנתיים-שלוש, לא יודע אם הייתי משקיע אקסטרה על ה-3060 בשלב זה. אבל אם המחיר באמת זהה, אז עדיף 3060 כמובן.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9019
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
2070 הוא רסיבר של 9 ערוצים מוגברים...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.