בעל עסק: "לקוח שמגיע לאסוף חבילה נחשף גם לחנות, זה יותר טוב מפרסום"
-
JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1602
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
התחלתי לקרוא, מכיר את הנושא.
לדעתי זה לא מקצועי בכלל.
אני לוקח את החבילות שלי ,שיש הרבה, מפיצוצייה (בעבר היה מסופר).
מקום שמשלב בתוכו הימורים (לוטו) ומכירה של שתייה חריפה, לדעתי האישית זה לא מכובד שאנשים ביומיום שאין להם עניין בדברים כאלו יכנסו למקום הזה.
המוכר גם הרבה מבקש שיקנו ממנו ותמיד מורגש שאתה מפריע ללקוחות הקבועים במקום כשאתה מגיע וזה יוצר תחושה מעצבנת להכנס לשם.
כשהחבילות היו בסופר זה גם הרגיש לא מקצועי:
- היה להם פינה שכולן היו זרוקות שם ולדעתי זה יצר תחושה שעם כל כמות האנשים שבאים לשם וודאי יהיו גנבות או אי סדר (בפועל לא היה)
- בעבר אפשר היה לקחת את החבילה מסניף הדואר, שבמקרה שלי לא עמוסה. אז מבחינתי היה יתרון לקבל שירות מעובד דואר שזה למעשה תפקידו.
לדעתי זה לא מקצועי בכלל.
אני לוקח את החבילות שלי ,שיש הרבה, מפיצוצייה (בעבר היה מסופר).
מקום שמשלב בתוכו הימורים (לוטו) ומכירה של שתייה חריפה, לדעתי האישית זה לא מכובד שאנשים ביומיום שאין להם עניין בדברים כאלו יכנסו למקום הזה.
המוכר גם הרבה מבקש שיקנו ממנו ותמיד מורגש שאתה מפריע ללקוחות הקבועים במקום כשאתה מגיע וזה יוצר תחושה מעצבנת להכנס לשם.
כשהחבילות היו בסופר זה גם הרגיש לא מקצועי:
- היה להם פינה שכולן היו זרוקות שם ולדעתי זה יצר תחושה שעם כל כמות האנשים שבאים לשם וודאי יהיו גנבות או אי סדר (בפועל לא היה)
- בעבר אפשר היה לקחת את החבילה מסניף הדואר, שבמקרה שלי לא עמוסה. אז מבחינתי היה יתרון לקבל שירות מעובד דואר שזה למעשה תפקידו.
- Itamux81
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- שם מלא: איתמר
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
עוד בעיה היא שהדואר לא לוקח שום אחריות על מה שקורה במוקדי החלוקה האלה. חבילה אחת שלי שהגיעה לחלוקה בתחנת הדלק המקומית פשוט נעלמה ואין ממש עם מי לדבר. בעל התחנה שלח אותי לדבר עם הדואר והם הבטיחו שיחזרו אלי תוך 5 ימים (זה היה לפני יותר מחודשיים). עוד מקרה שקרה בעיר שלי היא שחנות שחילקה חבילות נשרפה כליל (הצתה) עם כל החבילות בפנים ועד כמה שידוע לי גם את כל בעלי החבילות האלה נפנפו.
לדעתי קיים ערך מוסף לבעלי חנויות עם מוצרים מזדמנים, לדוגמא:
מכולת, פיצוציה, מכשירי כתיבה, פארם וכו'.
מגוון המוצרים שלהם רחב ועונה על מגוון צרכים: מוצרי חלב, סיגריות, מחברות לילדים, חיתולים וכו'.
לעומת זאת, לחנויות מתמחות הערך המוסף נמוך יותר. לדוגמא חנות מחשבים לא תגרום לי לקנות ציוד מחשב בכל פעם שאני אוסף חבילה.
מכולת, פיצוציה, מכשירי כתיבה, פארם וכו'.
מגוון המוצרים שלהם רחב ועונה על מגוון צרכים: מוצרי חלב, סיגריות, מחברות לילדים, חיתולים וכו'.
לעומת זאת, לחנויות מתמחות הערך המוסף נמוך יותר. לדוגמא חנות מחשבים לא תגרום לי לקנות ציוד מחשב בכל פעם שאני אוסף חבילה.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY