יציאה שרופה בדנון 4300 עזרה
שלום לכולם אחרי שחיברתי את כל החדר ואת הHDMI וסוף סוף באתי לנצל את הדנון בDOBY ATMOS וחיברתי את כל הכבלים יש לי יציאה אחת שלא עובדת אשמח לעזרה אולי יכול להיות שביטלתי אותה בהגדרות אני לא יודע יציאת הבלורי ברסיבר .
הרסיבר נקנה מאמזון מה אפשר לעשות בלי להתחיל לשלוח וכאלה מה האופציות שלי אשמח לעזרה .
אבדוק בהמשך את כל היציאות אבל בנתיים זאתי עושה בעייה חיברתי 3 סוגים של כבלים ליציאה שככה שזה לא הכבלים אלה היציאה ברסיבר עצמו תודה לעוזרים מראש!
הרסיבר נקנה מאמזון מה אפשר לעשות בלי להתחיל לשלוח וכאלה מה האופציות שלי אשמח לעזרה .
אבדוק בהמשך את כל היציאות אבל בנתיים זאתי עושה בעייה חיברתי 3 סוגים של כבלים ליציאה שככה שזה לא הכבלים אלה היציאה ברסיבר עצמו תודה לעוזרים מראש!
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
בדיוק... בדקת שבכניסה אחרת, ה- blu ray עובד ?
כי ציינת רק ש "אבל בנתיים זאתי עושה בעייה חיברתי 3 סוגים של כבלים ליציאה שככה שזה לא הכבלים אלה היציאה ברסיבר עצמו תודה לעוזרים מראש!"
כי ציינת רק ש "אבל בנתיים זאתי עושה בעייה חיברתי 3 סוגים של כבלים ליציאה שככה שזה לא הכבלים אלה היציאה ברסיבר עצמו תודה לעוזרים מראש!"
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
מה שיש ברסיבר שזו כניסת HDMI שהשם שלה BLURAY לא עובדת או שנשרפה או שלא יודע מה .
אני לא בבית אבל אבדוק שאחזור ניסיתי עם 3 כבלים שונים שעובדים ואף אחד מהם לא נתן אות מהכניסה הזאת.
וכל הכניסות האחרות עבדות לפחות במה שפועל עכשיו ברסיבר.
אני לא בבית אבל אבדוק שאחזור ניסיתי עם 3 כבלים שונים שעובדים ואף אחד מהם לא נתן אות מהכניסה הזאת.
וכל הכניסות האחרות עבדות לפחות במה שפועל עכשיו ברסיבר.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

ערב טוב,
למה אתה חושב פעמיים?
שלח לאמזון חבל על כל שניה... שלא תישאר עם "יציאה" שרופה בחג
למה אתה חושב פעמיים?
שלח לאמזון חבל על כל שניה... שלא תישאר עם "יציאה" שרופה בחג
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
לא הבנתי אם עשית את הבדיקה הבאה:
1. חיברת את הבלוריי לכניסה אחרת שאתה יודע שעובדת?
2. חיברת מקור שאתה יודע שעובד לכניסה של הבלוריי?
רק אם חיבור של הבלוריי לINPUT אחר יעבוד וחיבור של מקור אחר לINPut של הבלוריי לא יעבוד אפשר להניח שמשהו קורה עם הכניסה ואז כמובן אתה צריך לבדוק בהגדרות והכל.
מה גם שאם יש נניח 6 כניסות ואתה זקוק ל4 אז לא קרה אסון.
רק אם חיבור של הבלוריי לINPUT אחר יעבוד וחיבור של מקור אחר לINPut של הבלוריי לא יעבוד אפשר להניח שמשהו קורה עם הכניסה ואז כמובן אתה צריך לבדוק בהגדרות והכל.
מה גם שאם יש נניח 6 כניסות ואתה זקוק ל4 אז לא קרה אסון.
·Alon_Solo כתב:לא הבנתי אם עשית את הבדיקה הבאה:
מה גם שאם יש נניח 6 כניסות ואתה זקוק ל4 אז לא קרה אסון....
מחר אני יעלה מולם בצאט?
משנה איזה אמזון? או כל צ'אט תופס?
HDMI זה כניסות ולא יציאות (יש רק יצאה אחת שהיא למסך). אתה מערבב מושגים וככל הנראה רכשת רסיבר שאתה לא ממש יודע להשתמש בו. כניסות HDMI בודדות לא יכולות להשרף ברסיברים. כל הכניסות הן למעשה כניסה אחת בודדת לכרטית ה HDMI, כולן מחוברות במקביל, פרט ל 4 חוטים שמהווים את הכתובת. זה מאד נדיר ולא סביר שרק כניסה אחת לא תעבוד. אתה צריך לבדוק בהגדרות ניהול הכניסות והיציאות ברסיבר, ולבדוק גם שחברת נכון עם כבל תקין. לא ההיתי ממהר לפנות לאמזון עד שלא ההיתי מבקש עזרה ממשהו עם קצת נסיון..
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@Rekcuf
·בשביל זה הוא פה. לקבל עזרה. והוא מבין קצת יותר ממה שאתה מנסה לצייר.
הוא אומנם טועה במינוח אבל גם אתה טועה בכמות. ברסיבר שלו במקרה יש יותר מיציאה אחת. אפילו יותר משתיים.
וסביר או לא אבל אצלי נשרפה כניסה בודדת ברסיבר בחדר השינה באדיבות הממיר של הוט. אבל היות ועדין יש מספיק כניסות אחרות לצרכים שלי אני עדין חי עם הבעיה בשלום (וזו גם נקודה שהעלתי לפותח השרשור).
·בשביל זה הוא פה. לקבל עזרה. והוא מבין קצת יותר ממה שאתה מנסה לצייר.
הוא אומנם טועה במינוח אבל גם אתה טועה בכמות. ברסיבר שלו במקרה יש יותר מיציאה אחת. אפילו יותר משתיים.
וסביר או לא אבל אצלי נשרפה כניסה בודדת ברסיבר בחדר השינה באדיבות הממיר של הוט. אבל היות ועדין יש מספיק כניסות אחרות לצרכים שלי אני עדין חי עם הבעיה בשלום (וזו גם נקודה שהעלתי לפותח השרשור).
כל מה שנאמר פה נכון אני רק ארגיע ואוסיף שמכיוון שקנית מהחברה השירותית ביותר בעולם אין מה להילחץ ולמהר.
אתה תקבל החזר כספי מלא (כולל מיסים ומשלוח) או החלפה לחדש גם ביום האחרון לאחריות.
אני פעם חשבתי שיש לי תקלה ברסיבר ופניתי אליהם כמעט שנה אחרי תום האחריות והם עדיין היו מעוניינים לפתור את הבעיה (לא נדרש בסוף כי זו הייתה חוסר הבנה שלי).
מה שכן, לטובת כולנו, עדיף לא לנצל אותם יותר מדי (נגיד לדרוש איסוף עם שליח במשלוח שעולה יותר מהרסיבר במקום לקפוץ שניה לדואר) כי זה גם לא נחמד וגם קארמה רעה
.
אתה תקבל החזר כספי מלא (כולל מיסים ומשלוח) או החלפה לחדש גם ביום האחרון לאחריות.
אני פעם חשבתי שיש לי תקלה ברסיבר ופניתי אליהם כמעט שנה אחרי תום האחריות והם עדיין היו מעוניינים לפתור את הבעיה (לא נדרש בסוף כי זו הייתה חוסר הבנה שלי).
מה שכן, לטובת כולנו, עדיף לא לנצל אותם יותר מדי (נגיד לדרוש איסוף עם שליח במשלוח שעולה יותר מהרסיבר במקום לקפוץ שניה לדואר) כי זה גם לא נחמד וגם קארמה רעה
·acker16 כתב:כל מה שנאמר פה נכון אני רק ארגיע ואוסיף שמכיוון שקנית מהחברה השירותית ביותר בעולם אין מה להילחץ ולמהר.
מה שכן, לטובת כולנו, עדיף לא לנצל אותם יותר מדי (נגיד לדרוש איסוף עם שליח במשלוח שעולה יותר מהרסיבר במקום לקפוץ שניה לדואר) כי זה גם לא נחמד וגם קארמה רעה.
...
5 דקות אני מעלה תמונה של היציאות ולא אמרתי בחיים שאני אצטרך שליח עד הבית כי הדואר 5 דקות מימני גרים בישוב (:
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

(שאלה שפחות רלוונטית לשירשור)
איזה מתקן תלייה יש למסך שלך? האם ניתן להוזיז אותו מהמרכז
(כאשר הוא תלוי) לצדדים כלומר האם הוא זז משמעותית מהאמצע לאחד הצדדים? מה המקסימום שניתן להוזיז אותו מהאמצע לצד?
איזה מתקן תלייה יש למסך שלך? האם ניתן להוזיז אותו מהמרכז
(כאשר הוא תלוי) לצדדים כלומר האם הוא זז משמעותית מהאמצע לאחד הצדדים? מה המקסימום שניתן להוזיז אותו מהאמצע לצד?
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
1. תחבר את ה BD ישירות לטלויזיה - האם רואים תמונה? (תבחר בכניסה הנכונה אליה חיברת)
2. תחבר את ה BD לכניסה אחרת ברסיבר - האם רואים תמונה?
בלי שתי בדיקות הללו, רוב הסיכוי שאתה סתם תשלח את הרסיבר, תשלם על משלוח, תתקע חודשיים בלי רסיבר, ובסוף תקבל אותו חזרה. התקלה שאתה מתאר לא סבירה. אם אתה מסתבך, תבקש ממשהו שגר קרוב שיעזור לך לאתר את הבעיה.
במדריך המשתמש ברסיברי דנון יש סעיף שנקרא: HDMI Diagnostics and Troubleshooting תקרא אותו (תעזר בגרסה המקוננת ותרגום גוגל אם אתה לא מסתדר על האנגלית).
רק שאחרי שבצעת את כל הבדיקות וכלום לא עזר, כולל איפוס של הרסיבר, אתה יכול לפנות לאמזון...
2. תחבר את ה BD לכניסה אחרת ברסיבר - האם רואים תמונה?
בלי שתי בדיקות הללו, רוב הסיכוי שאתה סתם תשלח את הרסיבר, תשלם על משלוח, תתקע חודשיים בלי רסיבר, ובסוף תקבל אותו חזרה. התקלה שאתה מתאר לא סבירה. אם אתה מסתבך, תבקש ממשהו שגר קרוב שיעזור לך לאתר את הבעיה.
במדריך המשתמש ברסיברי דנון יש סעיף שנקרא: HDMI Diagnostics and Troubleshooting תקרא אותו (תעזר בגרסה המקוננת ותרגום גוגל אם אתה לא מסתדר על האנגלית).
רק שאחרי שבצעת את כל הבדיקות וכלום לא עזר, כולל איפוס של הרסיבר, אתה יכול לפנות לאמזון...