מערכת הפעלה לHTPC
קודם כל סליחה על הבורות, אני חדש בעסק
לאחרונה קניתי HTPC , בהזמנה נפרדת של הרכיבים והרכבה בחנות, ע"פ המלצות של הפורום כאן, אז קודם כל תודה.
עכשיו, עוד יומיים מגיע המחשב אבל אין לי מערכת הפעלה, (זה המקום לציין שתפקיד המחשב החדש הוא רק כמדיה סנטר ולא כמחשב אישי) וגם לא בא לי להוציא 1000 ש"ח בקניית הויסטה (גם אני מכיר את האתרים האלה אבל...). השאלה היא האם התוכנות החינמיות או הזולות יותר כמו הSAGETV ודומותיהן יכולות להספיק לבד בלי איזשהי מערכת הפעלה?
לאחרונה קניתי HTPC , בהזמנה נפרדת של הרכיבים והרכבה בחנות, ע"פ המלצות של הפורום כאן, אז קודם כל תודה.
עכשיו, עוד יומיים מגיע המחשב אבל אין לי מערכת הפעלה, (זה המקום לציין שתפקיד המחשב החדש הוא רק כמדיה סנטר ולא כמחשב אישי) וגם לא בא לי להוציא 1000 ש"ח בקניית הויסטה (גם אני מכיר את האתרים האלה אבל...). השאלה היא האם התוכנות החינמיות או הזולות יותר כמו הSAGETV ודומותיהן יכולות להספיק לבד בלי איזשהי מערכת הפעלה?
יש גם SAGETV ל-LINUX!
מגיע כדיסק התקנה של מערכת ההפעלה כולל SAGETV מובנה ומותקן בה מראש.
זו בהחלט אלטרנטיבה זולה יחסית לרכישת WINDOWS ו-SAGETV.
כמובן שצריך לבדוק בדיוק איזו חומרה תואמת כולל בלאסטר ושלט.
אורן.
מגיע כדיסק התקנה של מערכת ההפעלה כולל SAGETV מובנה ומותקן בה מראש.
זו בהחלט אלטרנטיבה זולה יחסית לרכישת WINDOWS ו-SAGETV.
כמובן שצריך לבדוק בדיוק איזו חומרה תואמת כולל בלאסטר ושלט.
אורן.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מדוע ויסטה אמורה לחסוך זמן לעומת MCE 2005? יש לי את שתי המערכות ואם כבר אז לויסטה יש בעיות לא קטנות של I/O עם קבצים גדולים כאשר במקרים מסויימים קצב העברת הדטה מהדיסק היא שליש מזו של XP. אם החסכון בזמן אמור לבטא משהו בקשר לקלות שבה מתקינים אז גם כאן לא מצאתי יתרון לויסטה. מלבד העובדה שלויסטה יש יכולת להוריד את ה EPG של יס - מה שלא מוסיף לי דבר - לא מצאתי חסכון של ממש במערכת ההפעלה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.