מסתבר שהיינו בטריפל של הוט, ולכן היינו זכאים ל200\5 וכל מה שנשאר לנו היה להרשם לספק, ולאחר מכן התחברנו לאינטרנט.
כמו שמצופה, אנחנו נעים במהירויות דיי סבירות (בלילה אני יכול להגיע ל180Mb, בשעות העומס בין 50 ל100 שזה בסדר) ומשום שלא חווינו ניתוקים (חוץ ממקרה אחד שהאינטרנט היה *מאוד* איטי ולאחר כמה דק' זה הסתדר) החלטנו שהוט דווקא חברה דיי טובה, ויכולה להיות חלופה טובה לבזק. יש גם את העניין של הfiberbox mini שלהם, שלפי מה שהבנתי בכל נק' שהממיר מחובר אליה מגיעה גם רשת WIFI מאותו ממיר, מה שיכול לפתור את בעיית הWIFI בחדרים למעלה..
הבעיה מתחילה כשחושבים על השירות של הוט: השירות לקוחות שלהם מרגיש דיי ירוד, בצ'אט שלהם באתר מביאים נציגים שלא יודעים איך מתחברים לספק, מתעקשים "לפתור" בעיה לא נכונה (לדוג' נציג אחד התעקש על כך שלא אקבל 200Mb בWIFI למרות שהבעיה שלי בכלל הייתה מהירות איטית) וכל ההתנהלות הזו מעלה לי שאלות - מה יהיה כשתהיה תקלה נרחבת בתשתית? אנחנו מנויים אצלהם כבר מעל ל10 שנים, ולא זכורות לי תקלות נרחבות כלשהן בשנתיים האחרונות- אבל מה יהיה כאשר תהיה אחת? האם גם אז לא יבינו מה קורה סביבם או שההתנהלות תהיה מקצועית? לפי מה שקראתי בפורום השירות שלהם בכלל נוראי..
ולכן באתי לכאן כדי להתייעץ איתכם, עדיף לשלם יותר בשביל לקבל פחות אבל להיות עם "ראש רגוע", או לשלם הרבה פחות בשביל אינטרנט שמהיר יותר 80 אחוז מהזמן אבל לפחד מתקלה שתבוא? הייתי אומר לעצמי שאני אתן לעצמי זמן, לראות איך האינטרנט יחזיק למשך זמן אבל בחודש הבא אנחנו מתחילים שיפוצים - וההחלטה של להיות בבזק או בהוט בזמן הקרוב היא קריטית (בשביל שנוכל לדעת אם לרשת את הקומה השניה בנקודות אינטרנט או שלא נצטרך בגלל הfiberbox mini..)
אשמח לדעת מה אתם חושבים!