מחפש ראוטר חדש שתומך במהירות 200 מגה של הוט
@Bensal
·
לדעתי תחפש מבצעים שווים באמזונים באירופה ובארה"ב על הראוטרים של חברות טובות (נגיד ל-asus ו-netgear יש כרגיל דגמים טובים במחירים טובים). יש מלא שירשורים כאן בפורום גם לגבי דגמים ספציפיים וגם לגבי הסיכון של להביא ראוטר מחו"ל (תצטרך להחזיר אותו אם הוא נעצר במכס) לעומת היתרונות (יותר מבחר, מחירים יותר נמוכים וכו').
·
לדעתי תחפש מבצעים שווים באמזונים באירופה ובארה"ב על הראוטרים של חברות טובות (נגיד ל-asus ו-netgear יש כרגיל דגמים טובים במחירים טובים). יש מלא שירשורים כאן בפורום גם לגבי דגמים ספציפיים וגם לגבי הסיכון של להביא ראוטר מחו"ל (תצטרך להחזיר אותו אם הוא נעצר במכס) לעומת היתרונות (יותר מבחר, מחירים יותר נמוכים וכו').
-
Bensal
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 186
- שם מלא: עדן בנסל
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
·eran405 כתב:@Bensal
·
לדעתי תחפש מבצעים שווים באמזונים באירופה ובארה"ב על הראוטרים של חברות טובות (נגיד ל-asus ו-netgear יש כרגיל דגמים טובים במחירים טובים). יש מלא שירשורים כאן בפורום גם לגבי דגמים ספציפיים וגם לגבי הסיכון של להביא ראוטר מחו"ל (תצטרך להחזיר אותו אם הוא נעצר במכס) לעומת היתרונות (יותר מבחר, מחירים יותר נמוכים וכו')....
אוקיי מעולה תודה. להזמין מארה"ב לא רלוונטי אני מפחד שזה ייתפס במכס לא שווה את הסיכון.
ראיתי שמישהו מוכר בפייסבוק NETGEAR Nighthawk R7000 ב-550 שח יד שנייה. נראה לי עסקה טובה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אם אתה קונה מאמזון אין לך שום סיכון.
אמנם מארה"ב ומאנגליה כבר לא נשלחים ראוטרים לארץ, אבל מגרמניה עדיין כן.
כרגע עולה 155 יורו כולל משלוח ומיסים (מחיר עד הבית). לשיקולך.
אם יש סבלנות, אפשר לתפוס את המוצרים האלה בהנחה משמעותית. לפני מספר חודשים אני הוצאתי ב-630 ש"ח את ה-R7800 כולל משלוח ומיסים...
הנה קישור ל-R7000 שכרגע עולה 155 יורו עד הבית:
https://www.amazon.de/Netgear-Nighthawk ... 121&sr=8-3
אם יש סבלנות, אפשר לתפוס את המוצרים האלה בהנחה משמעותית. לפני מספר חודשים אני הוצאתי ב-630 ש"ח את ה-R7800 כולל משלוח ומיסים...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
Bensal
- חבר פעיל מאוד

·איינשטיין כתב:אם אתה קונה מאמזון אין לך שום סיכון.
...
מה ההבדל בין ה-R7000 לבין ה-R7800?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
R7000 הוא AC1900.
R7800 הוא AC2533 (ממותג AC2600). המשמעות היא שבסה"כ יש לו יותר רוחב סרט בסיכום שני התדרים (רלוונטי כשיש מכשירים תומכים ב-AC וכשיש הרבה מכשירים מחוברים).
יש לו 4 אנטנות, 2 פורטים USB3... מעבד dual-core 1.7G.
אצלי מחובר לו דיסק חיצוני 4TB והוא משמש כשרת NAS, מחשבים וטלוויזיות בחיבור קווי, ועוד למעלה מ-20 התקנים ב-WiFi.
R7800 הוא AC2533 (ממותג AC2600). המשמעות היא שבסה"כ יש לו יותר רוחב סרט בסיכום שני התדרים (רלוונטי כשיש מכשירים תומכים ב-AC וכשיש הרבה מכשירים מחוברים).
אצלי מחובר לו דיסק חיצוני 4TB והוא משמש כשרת NAS, מחשבים וטלוויזיות בחיבור קווי, ועוד למעלה מ-20 התקנים ב-WiFi.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
Bensal
- חבר פעיל מאוד

·איינשטיין כתב:R7000 הוא AC1900.
אצלי מחובר לו דיסק חיצוני 4TB והוא משמש כשרת NAS, מחשבים וטלוויזיות בחיבור קווי, ועוד למעלה מ-20 התקנים ב-WiFi....
מספר המכשירים האלחוטיים והחוטיים שיש לי בבית הוא לא גדול. לכן אין לי צורך בנתב מפלצתי אלא בנתב טוב שתומך בתקן AC. מה הוא הדגם הזול ביותר של נטגיר שעונה על הצרכים הנל?
איך זה לדוגמה Netgear router gigabit WiFi Dual Band AC1200 R6120 ?
https://www.amazon.de/dp/B071HWVV5J?_en ... eature_div
·Bensal כתב:...
איך זה לדוגמה Netgear router gigabit WiFi Dual Band AC1200 R6120 ?...
תלוי בשימושים שלך, יש סיכוי סביר שתרגיש את האיטיות של ראוטר AC1200 (לעומת נגיד AC1900). תזכור שאילו קצבים תיאורטיים ובמציאות תקבל קצב הרבה יותר נמוך. בנוסף, ראוטרים זולים הם כרגיל פחות איכותיים מכל הבחינות. אני לא מכיר ספציפית את הדגם הזה אבל לדעתי "תרגיש" את ההבדל באיכות לעומת R6400/R6700/R7000.
כמובן אם זה המקסימום שאתה יכול להרשות לעצמך, כנראה שזאת אופציה לא רעה לטווח מחיר הזה. גם לחברות אחרות יש ראוטרים סבירים בטווח מחיר כזה כמו לדוגמא tplink C7 (שיש אפילו בארץ, ובמיוחד אם שמים עליו קושחה צד שלישי כגון LEDE זו יכולה להיות אופציה מאד אטרקטיבית) ו-asus ACRH13 (שכרגע הם לא שולחים לארץ ואני לא מכיר מוכר שאני יוכל להמליץ עליו שכן).
-
Bensal
- חבר פעיל מאוד

·eran405 כתב:·......
תלוי בשימושים שלך, יש סיכוי סביר שתרגיש את האיטיות של ראוטר AC1200 (לעומת נגיד AC1900). תזכור שאילו קצבים תיאורטיים ובמציאות תקבל קצב הרבה יותר נמוך. בנוסף, ראוטרים זולים הם כרגיל פחות איכותיים מכל הבחינות. אני לא מכיר ספציפית את הדגם הזה אבל לדעתי "תרגיש" את ההבדל באיכות לעומת R6400/R6700/R7000.
כמובן אם זה המקסימום שאתה יכול להרשות לעצמך, כנראה שזאת אופציה לא רעה לטווח מחיר הזה. גם לחברות אחרות יש ראוטרים סבירים בטווח מחיר כזה כמו לדוגמא tplink C7 (שיש אפילו בארץ, ובמיוחד אם שמים עליו קושחה צד שלישי כגון LEDE זו יכולה להיות אופציה מאד אטרקטיבית) ו-asus ACRH13 (שכרגע הם לא שולחים לארץ ואני לא מכיר מוכר שאני יוכל להמליץ עליו שכן)....
זה הראוטר הנוכחי שלי d link dir-615
מפרט:
Wireless N 300 Router, 4-Port 10/100 Switch, 2 Antennas, 802.11n
אני בטוח שגם אם ארכוש את ה-6400 אני ארגיש שינוי משמעותי.
-
Bensal
- חבר פעיל מאוד

·JohnDue כתב:מנסיון, יש לי הצעה לנתב גיגביט AC1200 תקציבי (ב ~130) :
https://www.aliexpress.com/store/produc ... 23234.html
200M אלחוטי לאינטרנט אין שום בעיה לקבל גם בAC1200... ואת הכסף הרב שאתה חוסך - תוכל להשקיע במקומות אחרים......
אני מעדיף שלא לרכוש מותגים עלומי שם והמחיר גם מחשיד. תודה על ההצעה אבל