פרטנר או סלקום - סיב אופטי
לשמחתי הרבה, עבודות התשתית בשכונה אכן היו להעברת סיביים אוםטיים.
לשמחתי הרבה 2, ראיתי שזה גם סלקום וגם פרטנר.
מבירור זריז, החבילה של סלקום מאוד משתלמת וטרם בדקתי את פרטנר.
אבל לפני הכל, מה ההבדל?
אני לא פלייר, רק אוהב ציוד אמין ושהאינטרנט יהיה יציב. אני לאחרונה חווה לא מעט ניתוקים אז אני אקסטרה רגיש לנושא.
קיצר, מה לבחור??
לשמחתי הרבה 2, ראיתי שזה גם סלקום וגם פרטנר.
מבירור זריז, החבילה של סלקום מאוד משתלמת וטרם בדקתי את פרטנר.
אבל לפני הכל, מה ההבדל?
אני לא פלייר, רק אוהב ציוד אמין ושהאינטרנט יהיה יציב. אני לאחרונה חווה לא מעט ניתוקים אז אני אקסטרה רגיש לנושא.
קיצר, מה לבחור??
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
מה שבא לך, שניהם יהיו טובים באותה מידה, הם משתמשים בטכנולוגיה דומה
אם שתי התשתיות קיימות בבניין, מה הבעיה לעבור אם אתה לא מרוצה ?
אפשרות שניה היא לחכות ששכנים יתחברו ולבדוק אצלם מהירויות, פינגים, חסימת פורטים ושאר ירקות.
יכול לומר לך שלפחות כרגע, בפרטנר, הורדות של טורנטים טסות ונטפליקס עובד נהדר.
אפשרות שניה היא לחכות ששכנים יתחברו ולבדוק אצלם מהירויות, פינגים, חסימת פורטים ושאר ירקות.
יכול לומר לך שלפחות כרגע, בפרטנר, הורדות של טורנטים טסות ונטפליקס עובד נהדר.
@guys
·
הבעיה העיקרית היא החייגן pppoe שברב הראוטרים לא יגיע למהיריות של גיגה (לפחות אצל פרטנר משתמשים בחייגן ולכן אני מניח שגם בסלקום).
יש דיון בנושא פה: https://www.hometheater.co.il/vt295465.html
או אם תחפש בגוגל תראה שהרבה ראוטרים שנחשבים מאד איכותיים משאר הבחינות לא מגיעים לקצבים של גיגה בחייגן.
כפי שכבר נאמר הראוטר שפרטנר מספקים דווקא נותן קצבים יפים ולכן הייתי שוקל להשתמש בו לפחות בשביל החייגן (אם צריך תוסיף ראוטר פרטי בנוסף אליו ותשאיר בו את החייגן).
·
הבעיה העיקרית היא החייגן pppoe שברב הראוטרים לא יגיע למהיריות של גיגה (לפחות אצל פרטנר משתמשים בחייגן ולכן אני מניח שגם בסלקום).
יש דיון בנושא פה: https://www.hometheater.co.il/vt295465.html
או אם תחפש בגוגל תראה שהרבה ראוטרים שנחשבים מאד איכותיים משאר הבחינות לא מגיעים לקצבים של גיגה בחייגן.
כפי שכבר נאמר הראוטר שפרטנר מספקים דווקא נותן קצבים יפים ולכן הייתי שוקל להשתמש בו לפחות בשביל החייגן (אם צריך תוסיף ראוטר פרטי בנוסף אליו ותשאיר בו את החייגן).