עזרה בבחירת רסיבר, סנטר ואחוריים (עריכה: משדרג לרסיבר ורצפתיים)
אהלן,
מחפש להשתדרג ברסיבר תומך 4K שירוץ עם ה-nvidia shield ועם ה-OLED B7
כרגע יש לי סאב SVS SB2000, רמקוליים מדפיים Elipson Studio Pro עם מגבר ימאהה A-S301
בנוסף, אשמח להמצלה לסנטר + אחורים / סטליטים שיתענו VFM גבוה. כרגע בחדר קטן, 3.5X4 ובשנה הקרובה אעבור לדירת סטונדט קטנה כך שחשוב משהו קומפקטי (אחוריים/סטליטים)
60-65% מהשימוש מוזיקה והשאר כק"ב תכנים באיכות גבוהה.
מתמקד כרגע ב-DENON X3400
האם אפשר להסתדר עם רסיבר תומך 4K ועם הסט אפ הנוכחי (2 מדפיים + סאב)?
ההעדפה שלי היא מוזיקה אבל חשוב לי להינות גם מסאונד בסרטים - האם שדרוג הרסיבר ע''מ לקבל DTSHD/TRUDHD יספק או שיש צורך גם בסנטר + אחוריים כדי לקבל חוויה סאונד הולמת?
פתוח ליד שניה בעניין הרמקולים.
תודה על כל ייעוץ.
מחפש להשתדרג ברסיבר תומך 4K שירוץ עם ה-nvidia shield ועם ה-OLED B7
כרגע יש לי סאב SVS SB2000, רמקוליים מדפיים Elipson Studio Pro עם מגבר ימאהה A-S301
בנוסף, אשמח להמצלה לסנטר + אחורים / סטליטים שיתענו VFM גבוה. כרגע בחדר קטן, 3.5X4 ובשנה הקרובה אעבור לדירת סטונדט קטנה כך שחשוב משהו קומפקטי (אחוריים/סטליטים)
60-65% מהשימוש מוזיקה והשאר כק"ב תכנים באיכות גבוהה.
מתמקד כרגע ב-DENON X3400
האם אפשר להסתדר עם רסיבר תומך 4K ועם הסט אפ הנוכחי (2 מדפיים + סאב)?
ההעדפה שלי היא מוזיקה אבל חשוב לי להינות גם מסאונד בסרטים - האם שדרוג הרסיבר ע''מ לקבל DTSHD/TRUDHD יספק או שיש צורך גם בסנטר + אחוריים כדי לקבל חוויה סאונד הולמת?
פתוח ליד שניה בעניין הרמקולים.
תודה על כל ייעוץ.
נערך לאחרונה על ידי איתמר123 ב 28/02/2018 23:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שדרוג רסיבר זה נחמד אבל כדי להנות מסראונד אתה צריך להשלים את המערכת שלך ל-5.1. כרגע עם זוג מדפיים וסאב כל רסיבר יעשה את העבודה.
יעזור אם תציין את התקציב שאתה מוכן להשקיע ברסיבר וברמקולים הנותרים. אבל בגדול, להמליץ לך על רמקולים זה קצת בעייתי, כי רק אתה יודע איזה סאונד אתה אוהב ויכול לשפוט את החוויה. ולכן מומלץ ללכת בעצמך ולשמוע רמקולים ולא להחליט רק על פי דעות של אנשים אחרים
מנסיון.
מבחינת VFM יש לך את הרמקולים של Q Acoustics שהרבה כאן אוהבים.
יעזור אם תציין את התקציב שאתה מוכן להשקיע ברסיבר וברמקולים הנותרים. אבל בגדול, להמליץ לך על רמקולים זה קצת בעייתי, כי רק אתה יודע איזה סאונד אתה אוהב ויכול לשפוט את החוויה. ולכן מומלץ ללכת בעצמך ולשמוע רמקולים ולא להחליט רק על פי דעות של אנשים אחרים
מבחינת VFM יש לך את הרמקולים של Q Acoustics שהרבה כאן אוהבים.
עם הסטאפ הנוכחי שלך של מדפיים וסאב 3400H הוא קצת אוברקיל. תוכל בשקט להסתפק גם ב-2400H אלא אם מערכת הכיול שעדיפה ב-3400H מאוד מאוד חשובה לך.
המון אנשים אומרים שמומלץ להתאים את הסנטר לקדמיים כדי שחתימת הצליל תהיה זהה ומותאמת. במקרה שלי בחרתי בסנטר של קנטון מול קדמיים של פרדיים והוא משתלב אצלי מושלם. האידאל הוא לשמוע את הסנטר עם הרמקולים הקיימים שלך ולהחליט.
ובלי קשר הייתי ממליץ לך לשדרג את הרמקולים לרצפתיים אם אתה רוצה באמת להוציא יותר עוצמה וחוויה מהם, גם ב-2.1
המון אנשים אומרים שמומלץ להתאים את הסנטר לקדמיים כדי שחתימת הצליל תהיה זהה ומותאמת. במקרה שלי בחרתי בסנטר של קנטון מול קדמיים של פרדיים והוא משתלב אצלי מושלם. האידאל הוא לשמוע את הסנטר עם הרמקולים הקיימים שלך ולהחליט.
ובלי קשר הייתי ממליץ לך לשדרג את הרמקולים לרצפתיים אם אתה רוצה באמת להוציא יותר עוצמה וחוויה מהם, גם ב-2.1
השדרגת התפרצה, כבר הרבה זמן חושב על זה, והנה יש סוג של טיימינג.
אני הולך להתרשם מהדנון X2400H בימים הקרובים (אולי גם מה-3400)
על הדרך - לשמוע רמקולים רצפתיים בתקווה להתחדש בזוג.
תקציב לרמקולים: 4,000 ש''ח עם חריגה קטנה.
על הכוונת:
SVS Prime Tower (אין לי מושג אם הם נכנסים לתקציב טרם בררתי)
Klipsch RP250-F
Dali Zensor 5
Monitor Audio MR6
שימושים
מוזיקה (רוק, ראפ)
ק"ב
אשמח אם מישהו יכול לייעץ לי איפה מומלץ לבדוק רכישה בארץ (מרכז) מלבד פיוצ'ר וקרוסאובר
האם יש אתר חוץ מאמאזון שמומלץ לרכוש ממנו רמקולים (אם בכלל?)?
האם לצרף לשיקול את הדגמים הבאים
Tannoy Eclipse 3
ELAC Uni Fi UF5 (לא ברור אם יש אופציה לרכוש מבחינת תקציב/זמינות)
יש עוד דגמים לשקול/להוריד?
רשימה של 2-3 דגמים לבדיקה סופית תהיה נוחה יותר.
השלושה הראשונים מועדפים עלי כרגע לפני האזנות ובדיקה פיזית.
תודה.
אני הולך להתרשם מהדנון X2400H בימים הקרובים (אולי גם מה-3400)
על הדרך - לשמוע רמקולים רצפתיים בתקווה להתחדש בזוג.
תקציב לרמקולים: 4,000 ש''ח עם חריגה קטנה.
על הכוונת:
SVS Prime Tower (אין לי מושג אם הם נכנסים לתקציב טרם בררתי)
Klipsch RP250-F
Dali Zensor 5
Monitor Audio MR6
שימושים
מוזיקה (רוק, ראפ)
ק"ב
אשמח אם מישהו יכול לייעץ לי איפה מומלץ לבדוק רכישה בארץ (מרכז) מלבד פיוצ'ר וקרוסאובר
האם יש אתר חוץ מאמאזון שמומלץ לרכוש ממנו רמקולים (אם בכלל?)?
האם לצרף לשיקול את הדגמים הבאים
Tannoy Eclipse 3
ELAC Uni Fi UF5 (לא ברור אם יש אופציה לרכוש מבחינת תקציב/זמינות)
יש עוד דגמים לשקול/להוריד?
רשימה של 2-3 דגמים לבדיקה סופית תהיה נוחה יותר.
השלושה הראשונים מועדפים עלי כרגע לפני האזנות ובדיקה פיזית.
תודה.
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
משהו חשוב, שלא נאמר עד כה, כשאתה מקשיב לרסיבר תמיד תנסה לשמוע גם משהו מחוץ לתקציב וברמה הגבוהה ביותר, נכון שזה עלול לבאס קצת אבל לדעתי חשוב לדעת מה אתה מפסיד.
מניסיון אישי יש לי מארנץ sr7005 שהתקלקל, אז קניתי דנון x2300 שנשמע לי בסדר גמור. ישבתי והתקנתי לבד את המראנץ (לא היה לי מה להפסיד) בהצלחה, כשחיברתי אותו שוב ההבדל היה גדול ומרשים. היום הדנון מנותק..
מניסיון אישי יש לי מארנץ sr7005 שהתקלקל, אז קניתי דנון x2300 שנשמע לי בסדר גמור. ישבתי והתקנתי לבד את המראנץ (לא היה לי מה להפסיד) בהצלחה, כשחיברתי אותו שוב ההבדל היה גדול ומרשים. היום הדנון מנותק..
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
@איתמר123
רמה מעל זה בסדר. אבל לא שלוש רמות מעל כמו המרנץ 70XX...
אני קצת לא מבין את הקטע של להבין מה הוא מפסיד? אם קניה של מגבר בסכום כזה היא לא שיקול, אין מה לשמוע אותו, זה סתם יוצר רצון לבזבז עוד כסף.
כן הייתי שומע את ה-2400H מול ה-3400H ומול RX-A1070 כדי להבין אם ההבדל מורגש, מרנץ 7000 זה כבר ליגה אחרת.
לגבי הרמקולים, כולם טובים, לכולם יש יתרונות וחסרונות, ה-SVS לדעתי יחרגו לך מהתקציב בסביבות 1,000-1500 שקל. לגבי הקליפש והאחרים אני לא בטוח. אבל זה לא העניין, להכין רשימה לפני קניה לא מחזיק כי בחנות הכל משתנה. אני באתי לקנות רמקולים של מורל ובסוף יצאתי עם פרדיים...
העניין הוא שאנחנו באמת לא יכולים להמליץ לך על רמקולים. גם אני ביקשתי המלצות כשקניתי את המערכת שלי וכולם כאן אמרו לי שזה לא יעבוד ואני חייב ללכת לשמוע בעצמי ולהחליט מה אני אוהב וזה נכון.
הכי טוב ללכת לחנות, לשמוע ולהחליט. בנוסף לחנויות שציינת יש את סטריאו סטאר ו-TM AUDIO. הניסיון שלי עם סטריאו סטאר מעולה.
רמה מעל זה בסדר. אבל לא שלוש רמות מעל כמו המרנץ 70XX...
אני קצת לא מבין את הקטע של להבין מה הוא מפסיד? אם קניה של מגבר בסכום כזה היא לא שיקול, אין מה לשמוע אותו, זה סתם יוצר רצון לבזבז עוד כסף.
כן הייתי שומע את ה-2400H מול ה-3400H ומול RX-A1070 כדי להבין אם ההבדל מורגש, מרנץ 7000 זה כבר ליגה אחרת.
לגבי הרמקולים, כולם טובים, לכולם יש יתרונות וחסרונות, ה-SVS לדעתי יחרגו לך מהתקציב בסביבות 1,000-1500 שקל. לגבי הקליפש והאחרים אני לא בטוח. אבל זה לא העניין, להכין רשימה לפני קניה לא מחזיק כי בחנות הכל משתנה. אני באתי לקנות רמקולים של מורל ובסוף יצאתי עם פרדיים...
העניין הוא שאנחנו באמת לא יכולים להמליץ לך על רמקולים. גם אני ביקשתי המלצות כשקניתי את המערכת שלי וכולם כאן אמרו לי שזה לא יעבוד ואני חייב ללכת לשמוע בעצמי ולהחליט מה אני אוהב וזה נכון.
הכי טוב ללכת לחנות, לשמוע ולהחליט. בנוסף לחנויות שציינת יש את סטריאו סטאר ו-TM AUDIO. הניסיון שלי עם סטריאו סטאר מעולה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9018
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
מסכים לגבי המדפייים על פני הרצפתיים... 
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.