מה סרטי ה HD האיכותיים ביותר
לא כזה מבין גדול מכל שיטות צילום.
אבל לפי ידעתי צילום עם מצלמת פילים זה הדבר הכי איכותי שאתה יכול למצוא כרגע.
אממ לא בטוח שמצלמת hd מסוגלת להגיע לרזולוציה מעבר ל1920x1080 (למרות שיש לי תחושה שעובר), בזמן שפילים הוא פי 4 ממצלמת hd.
אגב המדרג הזה דיי מחורבן אם תרשה לי לציין, יצא לך לראות סרט hd שמקור שלו פילים? תשווה את זה לסרט האחרון (אם אני לא טועה) של מלחמת הכוכבים ואני בטוח שלא תשים לב להבדל.
אגב היום רוב הסרטים אם לא כולם מצולמים בפילים, כך שאין לך כל כך ברירה ולהסתפק באיכות הפשוט מצוינת מפילים
וכנס לאתר הhd טורנט הכי גדול ברשת (שאמנע לציין את שמו) ותעשה סיבוב קטן בקטגורית הhd-dvd וblu-ray
אבל לפי ידעתי צילום עם מצלמת פילים זה הדבר הכי איכותי שאתה יכול למצוא כרגע.
אממ לא בטוח שמצלמת hd מסוגלת להגיע לרזולוציה מעבר ל1920x1080 (למרות שיש לי תחושה שעובר), בזמן שפילים הוא פי 4 ממצלמת hd.
אגב המדרג הזה דיי מחורבן אם תרשה לי לציין, יצא לך לראות סרט hd שמקור שלו פילים? תשווה את זה לסרט האחרון (אם אני לא טועה) של מלחמת הכוכבים ואני בטוח שלא תשים לב להבדל.
אגב היום רוב הסרטים אם לא כולם מצולמים בפילים, כך שאין לך כל כך ברירה ולהסתפק באיכות הפשוט מצוינת מפילים
וכנס לאתר הhd טורנט הכי גדול ברשת (שאמנע לציין את שמו) ותעשה סיבוב קטן בקטגורית הhd-dvd וblu-ray
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
באיכות התמונה, דווקא תוכניות טלויזיה (שלא עברו המרה מפילם) הם לדעתי מוצלחים יותר.
כלומר, משהו שצולם במצלמת 1080P דיגיטלית.
זה חד ומפורט יותר מרוב הסרטים.
כלומר, משהו שצולם במצלמת 1080P דיגיטלית.
זה חד ומפורט יותר מרוב הסרטים.
יש המלצות ספציפיות ( הכוונה לסרטים בעיקר )
והאם ניתן להשיג אותם בארץ או רק בחו"ל
לגבי מידע מפורט על נתוני הסרט כלומר- נניח שלקחתי סרט BLU RAY מקורי
האם אני יכול לדעת ( וכמובן בעזרת איזה מכשיר ) : רזולוציה , קצב העברת נתונים , פורמט הסאונד , FRAME, פורמט הדחיסה וכו
לגבי מידע מפורט על נתוני הסרט כלומר- נניח שלקחתי סרט BLU RAY מקורי
האם אני יכול לדעת ( וכמובן בעזרת איזה מכשיר ) : רזולוציה , קצב העברת נתונים , פורמט הסאונד , FRAME, פורמט הדחיסה וכו
Re: יש המלצות ספציפיות ( הכוונה לסרטים בעיקר )
יש תוכנות שיכולות לתת לך את כל המידע הזה, נסה PowerDVD7.3adiah כתב: לגבי מידע מפורט על נתוני הסרט כלומר- נניח שלקחתי סרט BLU RAY מקורי
האם אני יכול לדעת ( וכמובן בעזרת איזה מכשיר ) : רזולוציה , קצב העברת נתונים , פורמט הסאונד , FRAME, פורמט הדחיסה וכו...
A good plagiarized idea is better than a lousy original one