מעבר מבזק לפטנר ורכישת נתב

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Eli1988 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

עברתי מבזק לבנדל של פרטנר טלוויזיה ספק ותשתית וישר קיבלתי הודעת צער מבזק בצירוף איום להחזיר את הנתב (vtech 403) תוך 21 יום אחרת יחייבו אותי ב350₪ וגם הנתב יפסיק לעבוד.

כדאי לקחת את הנתב של פרטנר ב14₪ בחודש? או לקנות ציוד פרטי? כמה זה יעלה? זה לא מתיישן מהר ואולי לא יתאים לתשתית סיבים בעתיד.. מה כדאי לעשות?

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #2 

Eli1988 כתב:עברתי מבזק לבנדל של פרטנר טלוויזיה ספק ותשתית וישר קיבלתי הודעת צער מבזק בצירוף איום להחזיר את הנתב (vtech 403) תוך 21 יום אחרת יחייבו אותי ב350₪ וגם הנתב יפסיק לעבוד.

כדאי לקחת את הנתב של פרטנר ב14₪ בחודש? או לקנות ציוד פרטי? כמה זה יעלה? זה לא מתיישן מהר ואולי לא יתאים לתשתית סיבים בעתיד.. מה כדאי לעשות?
...
האפשרות של בזק להשבית לך את הנתב מרחוק היא דוגמה טובה למה לא כדאי להשתמש בציוד של הספק. הייתי אומר שלא תחזור על הטעות הזאת - אל תיקח את הנתב של פרטנר, מה גם שבתשלום חודשי של 14₪ אתה די מהר משלם את כל השווי של הנתב. תקנה פרטי - ככה גם תחסוך את כאב הראש בפעם הבאה שתחליף ספק.

Eli1988 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

@NegativeIQ
·
איזה ראווטר כדאי לקנות ומאיפה?

יש לי מכשיר ישן של 012 קו טלפון שמחובר לראווטר, אני צריך שהוא יעבוד על הראווטר החדש (למשל על ההוט בוקס של הוט הוא לא עבד).

nadavmm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 614
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 76 פעמים

שליחה #4 

מצטרף לשאלה,, עכשיו עובר לבזק - הם רוצים הרבה כסף על ראוטר, מה כדאי לקנות - עובד רק על WIFI ( שמונה מכשירים בבית).

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #5 

@nadavmm
·

פוסט מפורט בנושא:
https://www.hometheater.co.il/vp2773903#2773903

דרך אגב "רוצים הרבה כסף על ראוטר" לא מתאים למה שאני מכיר את המחירים בשוק. למיטב ידעתי אם אתה לקוח ישירות של בזק אתה גם ככה משלם מחיר מופקע ואין שום בעיה לקבל מהם ראוטר בהשאלה ללא עלות נוספת. אם אתה לקוח בשוק סיטונאי ומקבל מחיר נמוך אז כנראה שירצו כ-10 ש"ח לחודש על השכרת ראוטר. על השיקולים האם באמת שווה להשכיר מודם/ראוטר או לקנות פרטי פירטתי בפוסט לעיל.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”