שירות הזרמת סרטים באיכות טובה- מה עדיף?
שלום,
אני רואה בדרך כלל סרט אחד בשבוע וחשוב לי שהתמונה תהיה 1080P והסאונד DTS 1500K , לא דרישות בשמיים אבל בכל זאת לא מובן מאליו...
יש לי טלויזיה חכמה ומחשב עם ווינדוס 10 מחובר בנוסף.
לא מחפש סדרות או ערוצים וגם לא רוצה לעשות תואר בהזרמת מדיה, רק לראות סרט טוב ועדכני פעם בשבוע. כרגע משתמש בטורנטים , האם יש פתרון עדיף לדעתכם?
תודה.
אני רואה בדרך כלל סרט אחד בשבוע וחשוב לי שהתמונה תהיה 1080P והסאונד DTS 1500K , לא דרישות בשמיים אבל בכל זאת לא מובן מאליו...
יש לי טלויזיה חכמה ומחשב עם ווינדוס 10 מחובר בנוסף.
לא מחפש סדרות או ערוצים וגם לא רוצה לעשות תואר בהזרמת מדיה, רק לראות סרט טוב ועדכני פעם בשבוע. כרגע משתמש בטורנטים , האם יש פתרון עדיף לדעתכם?
תודה.
נערך לאחרונה על ידי eliad2 ב 28/02/2018 11:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
נטפליקס
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
אני גם הייתי מרוצה מללכת לוידאומט פעם בשבוע (עד שבאתי וגיליתי שלקחו אותו לברזלים) אבל צריך להתקדם.. טורנטים מצריכים עבודה מקדימה לפני כל סופ"ש , היום הכל יותר זמין .
וכמו שעברתי ל TIDAL ואני מרוצה יותר מהימים שהייתי רודף אחרי אלבומים ב Lossless בטורנטים אני תוהה אם כבר יש משהו זמין בתחום הסרטים שמשתווה להיצע בטורנטים ?
וכמו שעברתי ל TIDAL ואני מרוצה יותר מהימים שהייתי רודף אחרי אלבומים ב Lossless בטורנטים אני תוהה אם כבר יש משהו זמין בתחום הסרטים שמשתווה להיצע בטורנטים ?
בית קולנוע.
את הסרטים הטובים אני משתדל לראות בקולנוע, זו חוויה שקשה למצוא לה תחליף לדעתי, מעצם היותה סוג של בילוי ותרבות פנאי.
בנטפליקס אני גם צופה בסרטים, אבל בעיקר יותר בסדרות.
מה הכוונה שנטפליקס לא משתווה לטורנטים? מבחינה טכנית הוידאו שם הוא 4k והאודיו בסראונד.
למיטב ידיעתי בעולם חבילות האינטרנט הביתי הן גם ללא הגבלה.
המגבלה היא לדעתי ברוחב הפס בערוץ העולה משרתי ההזרמה שהוא כמובן יקר לנטפליקס ולחברות דומות, ולכן הן משתדלות שהקידוד יהיה יעיל בכדי לחסוך ברוחב פס.
את הסרטים הטובים אני משתדל לראות בקולנוע, זו חוויה שקשה למצוא לה תחליף לדעתי, מעצם היותה סוג של בילוי ותרבות פנאי.
בנטפליקס אני גם צופה בסרטים, אבל בעיקר יותר בסדרות.
מה הכוונה שנטפליקס לא משתווה לטורנטים? מבחינה טכנית הוידאו שם הוא 4k והאודיו בסראונד.
למיטב ידיעתי בעולם חבילות האינטרנט הביתי הן גם ללא הגבלה.
המגבלה היא לדעתי ברוחב הפס בערוץ העולה משרתי ההזרמה שהוא כמובן יקר לנטפליקס ולחברות דומות, ולכן הן משתדלות שהקידוד יהיה יעיל בכדי לחסוך ברוחב פס.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
איזה עבודה מקדימה טורנטים מצריכים? ללחוץ על הורדה?eliad2 כתב:אני גם הייתי מרוצה מללכת לוידאומט פעם בשבוע (עד שבאתי וגיליתי שלקחו אותו לברזלים) אבל צריך להתקדם.. טורנטים מצריכים עבודה מקדימה לפני כל סופ"ש , היום הכל יותר זמין .
וכמו שעברתי ל TIDAL ואני מרוצה יותר מהימים שהייתי רודף אחרי אלבומים ב Lossless בטורנטים אני תוהה אם כבר יש משהו זמין בתחום הסרטים שמשתווה להיצע בטורנטים ?...
צפייה ישירה לא תענה על הצרכים שלך כי הסאונד בסטריאו (והאיכות לא משהו).
נטפליקס נותן מענה, אך עדכון הסרטים שם לא משתווה לטורנטים (לרוב).
לדעתי האישית, אין על האיכות והזמינות של טורנטים.
·אין.eliad2 כתב:אני גם הייתי מרוצה מללכת לוידאומט פעם בשבוע (עד שבאתי וגיליתי שלקחו אותו לברזלים) אבל צריך להתקדם.. טורנטים מצריכים עבודה מקדימה לפני כל סופ"ש , היום הכל יותר זמין .
וכמו שעברתי ל TIDAL ואני מרוצה יותר מהימים שהייתי רודף אחרי אלבומים ב Lossless בטורנטים אני תוהה אם כבר יש משהו זמין בתחום הסרטים שמשתווה להיצע בטורנטים ?...
סוף
ליצור אקסל של סרטים שאני רוצה להוריד ולתחזק אותה כל שבוע, לעקוב אחרי הטורנטים לראות מה כבר זמין באיכות טובה , להוריד , לקוות שזה ירד עד הסופ"ש....שי-כ כתב:איזה עבודה מקדימה טורנטים מצריכים? ללחוץ על הורדה?......
...
אז הבנתי את המצב , נמשיך עם הטורנטים בינתיים.
תודה לכולם!
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@eliad2
בחיי שלא הבנתי את השורה התחתונה (וכנראה גם לא את השורה הראשונה... ) של הפוסט הזה...
איזה פתרון חשבת באמת לקבל, שלא ידרוש אותך לשלם על התענוג ?
בחיי שלא הבנתי את השורה התחתונה (וכנראה גם לא את השורה הראשונה... ) של הפוסט הזה...
איזה פתרון חשבת באמת לקבל, שלא ידרוש אותך לשלם על התענוג ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sigamore
- חבר מביא חבר

זה בסדר .... בפעם האחרונה שבדקתי עדיין "הבנתי" מה ההבדל "באיכות" ....JohnDue כתב:·נדמה לי שאתה לא הבנת - שום שירות היום לא משתווה *באיכות* (כולל אודיו) לזו של קובץ שהורדת... ואנשים שיש להן מערכת קולנוע ביתית (רסיבר) עם 5+ ערוצים - לא מוכנים להתפשר על איכות..........
בדוק שוב את כותרת הפוסט והבן אתה היכן הכשל הלוגי בדיון כולו.
אני גם משתמש בטורנטים כשאני צופה בסרט עם מערכת ק"ב (בחדר השינה האודיו גם ככה סביר מינוס ולכן מסתפק בצפייה ישירה).eliad2 כתב:
ליצור אקסל של סרטים שאני רוצה להוריד ולתחזק אותה כל שבוע, לעקוב אחרי הטורנטים לראות מה כבר זמין באיכות טובה , להוריד , לקוות שזה ירד עד הסופ"ש..........
אז הבנתי את המצב , נמשיך עם הטורנטים בינתיים.
תודה לכולם!...
לצורך ניהול הטורנטים ישנם מספר פתרונות קרוס-פלטפורם דומים, שרצים ברקע ועוקבים אוטומטית אחרי הסרטים שביקשת ומורידים גרסה שתתאים לדרישות שהגדרת (גם מורידים מחדש אם יש גרסה איכותית יותר. למשל הגדרת שאתה מסכים להתפשר על WEBDL אז היא תרד אבל הגדרת שאתה רוצה בלוריי, אז כשישוחרר בלוריי הגרסה שאצלך תוחלף אליו).
התוכנות האלה לא יורידו ממך את הצורך לקוות שזה ירד עד הסופ"ש.
התוכנות המרכזיות CouchPotato, Radarr, Watcher. אני משתמש ב-Radarr (ובאחותה הבכורה Sonarr לסדרות). בהתחלה צריך להתעסק עם הגדרות - ייבוא רשימת סרטים רצויים מ-Trakt או חיפוש ידני, קישור ללקוח טורנט, הוספת טראקרים לצורך חיפוש הטורנטים, חיבור לערוץ נוטפיקציות, קישור האפליקציה לאנדרואיד. יש תיעוד ועזרה באינטרנט באנגלית.
זה לא פתרון קסם מושלם ולרוב האנשים הוא לא נחוץ - אבל יכול להחליף את ניהול הרשימות באקסל.
- hometheater
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
דעה אישית:
לסרטים וסדרות - Kodi +Quasar+Burst Providers
עובד מצוין ואיכות תלוי בטורנט שבחרתם ולא צריך לחכות עד שכל הסרט ירד .
לדוג' התקנה :
https://howtomediacenter.com/en/install ... urst-kodi/
לסרטים וסדרות - Kodi +Quasar+Burst Providers
עובד מצוין ואיכות תלוי בטורנט שבחרתם ולא צריך לחכות עד שכל הסרט ירד .
לדוג' התקנה :
https://howtomediacenter.com/en/install ... urst-kodi/
איפה בדיוק רשום שאני לא מוכן לשלם?..........sigamore כתב:@eliad2
איזה פתרון חשבת באמת לקבל, שלא ידרוש אותך לשלם על התענוג ?...
מוכן לשלם כמה שצריך (וגם רשמתי שאני מנוי ל TIDAL בשביל מוזיקה אז מן הסתם אני מהמשלמים).
אני לא מעוניין בעוד חומרה , יש לי מחשב עם ווינדוס 10 בסלון וטלויזיה חכמה ואני לא רוצה להניח עוד מכשיר על המזנון.
וזה יפה שיש שירותים שמציעים 4K וDTS אבל אם הקצב דגימה שלהם נמוך אז עדיין לא זה.
בינתיים הכיוון ש @justme123 הציע נשמע הכי נכון עם כי דורש למידה של הנושא.
- sigamore
- חבר מביא חבר

מתנצל אם לא הבנתי את כוונתךeliad2 כתב:איפה בדיוק רשום שאני לא מוכן לשלם?................
מוכן לשלם כמה שצריך (וגם רשמתי שאני מנוי ל TIDAL בשביל מוזיקה אז מן הסתם אני מהמשלמים).
אני לא מעוניין בעוד חומרה , יש לי מחשב עם ווינדוס 10 בסלון וטלויזיה חכמה ואני לא רוצה להניח עוד מכשיר על המזנון.
בינתיים הכיוון ש @justme123 הציע נשמע הכי נכון עם כי דורש למידה של הנושא....
אני עדיין מחזיק בדעה ששירותי הזרמה (Netflix, iTunes, Vudu ) איכותים עונים גם עונים על "לא דרישות בשמיים" כמו שאתה עצמך הגדרת.
אבל כאמור זכותך לחשוב אחרת.
בטלוויזיה חכמה תוכל להתקין נטפליקס ללא חומרה נוספת.eliad2 כתב:איפה בדיוק רשום שאני לא מוכן לשלם?................
בינתיים הכיוון ש @justme123 הציע נשמע הכי נכון עם כי דורש למידה של הנושא....
נטפליקס נותנים חודש נסיון חינם. נסה אותם למשך חודש, מי יודע, אולי תהיה מרוצה מהאיכות והנוחות.
צריך שתהיה תמיכה ב-ARC בטלוויזיה וברסיבר (ושימוש בפורטי ה-HDMI המסויימים שתומכים, לפעמים התמיכה לא תקפה לכל הפורטים). ARC = Audio Return Channel, העברת אודיו על גבי כבל HDMI "נגד הכיוון", כלומר מ~כניסת~ ה-HDMI בטלוויזיה אל ~יציאת~ ה-HDMI ברסיבר.JohnDue כתב:איך מתבצעת התמיכה בפורמטים חדשים של אודיו מול רסיבר ע"י נטפליקס שרץ בטלוויזיה חכמה? יש לה *יציאת* HDMI?...
דרך נוספת היא יציאה אופטית מהטלוויזיה, אבל אני לא בטוח אם היא תומכת גם בפורמטים חדשים של אודיו.