מחפש אוזניות טובות באיזור ה $150-200 למוזיקה וגיימינג ב- PC

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
Yoshiro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי פורום,

כפי שציינתי אני מחפש אוזניות טובות לגיימינג ומוזיקה במחשב.
חקרתי קצת ונתקלתי באוזניות ישנות וטובות Beyerdynamics dt 990 שבאות בכמה ואריאציות 30, 250 או 600 אוהם.
הבנתי שככל שההתנגדות גדולה יותר כך גדל הצורך במגבר אוזניות. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה בלוח ASUS Z170 PRO GAMING שלמיטב הבנתי משתמש בקודק ALC1150 אם אני צריך לקנות גם מגבר זה כבר יחרוג מהתקציב.

אני אנסה לתאר את האוזניות המושלמות בשבילי:

- מוזיקה: באס ברור ועמוק, טראבל שלא עושה חור במוח (בעיקר שומע אלקטרוני, EDM, טראנס וכו')
- גיימינג: משחקי יריות -> שיהיה קל לשמוע את הסביבה ומאיפה הסאונד מגיע (הבנתי שאוזניות פתוחות או חצי פתוחות טובות יותר לכך)
- לא אכפת לי שיהיה LEAK לאוזניות אני לבד בחדר
- לא מעוניין ב Noise Canceling כי אני לא מתכוון להתנייד עם האוזניות

סה"כ דרישות לא גבוהות כלכך :) תודה לעוזרים

JDx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 328
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

האם אתה צריך גם מיקרופון?

Yoshiro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@JDx
כן אבל מעדיף בנפרד אני לא אוהב שזה משולב

JDx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

@Yoshiro
·לגבי מיקרופון זה קל. אם אתה מחפש מיקרופון שולחני, אז אני ממליץ להזמין blue snowball מאמזון, שעולה כ-50 דולר. מניסיון, זה מאוד נוח שאין לך מיקרופון תקוע מול הפה כל הזמן, למרות שיש לזה חסרונות- כי אתה צריך לדבר בטונים טיפה גבוההים יותר, וזה יכול להעיר את שאר דיירי הבית מאוחר בלילה.

זה משאיר לך 130 דולר בערך לאוזניות. אני לא איש של מוזיקה אלקטרונית, ולכן אני לא יודע איזה אוזניה הכי תתאים לך מהבחינה הזאת בטווח מחיר הזה. אולי מישהו אחר פה יוכל לעזור. אני כן יכול להמליץ על הstatus audio CB-1 שעולות 63 דולר באמזון , שנשמעות מצויין, עם באסים טובים. אל תתן למחיר להטעות אותך, זה אוזניה ממש ממש סבבה, וגם מאוד נוחה.

Yoshiro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@JDx
אוקיי תודה רבה על ההצעה, מעניין אם האוזניות האלו מחזיקות מעמד יותר משנה... במחיר כזה אני בטוח שאיכות החומרים לא בשיא.
אני שכחתי לציין בדרישות שיחזיקו מעמד מעל שנה נמאס לי לאגור אוזניות :)

JDx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

@Yoshiro

אני מניח שאתה צפית בביקורת של zeus/zreview ביוטיוב. כעיקרון צריך לקחת את מה שהוא אומר עם הרבה ספק.

זה הרבה עניין של כמה אתה שומר על האוזניות שלך, ולא רק איכות הבניה. מעבר לזה שהאוזניות האלה בנויות לא רע, אני יכול להגיד לך למשל שהכבל באוזניות האלו, והמחברים שלו, לא רק שנשלפים, אלא גם עשויים טוב יותר מהכבלים של הa2000z שלי שעלו יותר מ600 דולר. הבניה היא אמנם מפלסטיק, אבל זה מרגיש לי שהאוזניות האלה כן יכולות להחזיק יותר משנה בכיף. ומה במקרה הכי גרוע? תקנה חדשות עוד שנה שנתיים ב60 דולר שוב..

לגבי הdt990, גם אם תיקח את הגירסא של ה32 אימפדנס, ולא תצטרך מגבר, עדיין אתה צריך להוציא כסף על מיקרופון, מה שאומר שתחרוג מהתקציב שלך.

Yoshiro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

@JDx
·אתה צודק אבל התקציב הוא לאוזניות בלבד

JDx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

@Yoshiro
·אז מה הבעיה בDT990? הן צריכות להיות מצויינות ובטווח מחיר שלך

בכל אופן, אין לי הרבה איך לעזור כרגע, אולי מישהו אחר יוכל לעזור

Yoshiro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

@JDx
·אין איתם בעיה חוץ מהעובדה שאני לא בטוח אם הן הכי טובות בטווח המחירים ובכל זאת זה מודל ישן אולי היום יש תחליפים.

עזרת עם המיקרופון תודה :)

JDx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

@Yoshiro
שמע, מבחינת טכנולוגיה של סאונד , אין כזאת התקדמות במשך השנים כמו שיש במחשבים.

קח לדוגמא האוזניות hd600 של סנהייזר, בגדול זה אותן אוזניות שנמכרות כבר 20 שנים, ועד היום נחשבות לאוזניות הכי נייטרליות שניתן לקנות עד 300 דולר.

אני לא מאמין שתתאכזב מDT990 , ומקסימום אם כן.. אתה תמיד יכול להחזיר (קנה אותן בארץ)

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 651
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #11 

לדעתי אל תוציא כסף לפני שאתה שומע.
אני במקומך שומע את ה-HD650 באיזה תצוגה ואם אני אוהב אותן אז קונה את HD6XX ממאסדרופ כשהן יחזרו.

לביירדינאמיק יש מוניטין של טרבל מפציץ כך שכדאי לנסות גם אותן לפני קניה.

JDx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

Rodness כתב:לדעתי אל תוציא כסף לפני שאתה שומע.
אני במקומך שומע את ה-HD650 באיזה תצוגה ואם אני אוהב אותן אז קונה את HD6XX ממאסדרופ כשהן יחזרו.

...
לא יודע עד כמה ה6xx יתאימו למה שהבחור ביקש. חוץ מזה, הן גם נחשבות אוזניות שדורשות מגבר , לא?

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

JDx כתב:
...
...
לא יודע עד כמה ה6xx יתאימו למה שהבחור ביקש. חוץ מזה, הן גם נחשבות אוזניות שדורשות מגבר , לא?
...
·
כן אבל גם הבייר דורשות מגבר, עדיף לקנות אוזניות טובות ולהוסיף מגבר אח"כ.

Yoshiro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

Rodness כתב:לדעתי אל תוציא כסף לפני שאתה שומע.

...
אני דווקא מאוד אשמח לשמוע, יש חנות באיזור השרון שאפשר לשמוע את האוזניות האלו וגם את הבייאר?
כן הבנתי שבגירסה של ה 32 הטראבל קצת פחות צלול וככל שעולים בהתנגדות זה משתפר אבל שוב פעם צריך מגבר.
מה המחיר יעד שלהן במאסדרופ ובאיזה מגבר אתה ממליץ להשתמש?

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

Yoshiro כתב:
...
...
אני דווקא מאוד אשמח לשמוע, יש חנות באיזור השרון שאפשר לשמוע את האוזניות האלו וגם את הבייאר?
כן הבנתי שבגירסה של ה 32 הטראבל קצת פחות צלול וככל שעולים בהתנגדות זה משתפר אבל שוב פעם צריך מגבר.
מה המחיר יעד שלהן במאסדרופ ובאיזה מגבר אתה ממליץ להשתמש?
...
לא היה לי אותן אז אני לא יכול להמליץ לך על מגבר, מידע על שידוכים כאלה תמצא או בדיונים שהיו פה בעבר או ברדיט\הד-פיי.
אני מאמין שניתן להאזין לבייר ול-650 בקילומבו ובפאנקי דיג'יי בת"א, רק תדבר איתם לפני.

מחיר שלהן במאסדרופ היה 200$.

מי יודע, אולי בתצוגה של החנויות האלה תמצא משהו אחר שאתה אוהב ותחסוך כאב ראש.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #16 

לגיימינג במיוחד fps תחרותי הסנהייזר לא כ"כ מתאימות מכיוון שאין להן בכלל במה.
גם עדיף אוזניה שיש לה טרבל מעט נוכח יותר מאשר אוזניה יחסית חמימה כמו ה6xx.

אוזניה שיכולה להתאים לשתי הקטגוריות במיוחד שאתה מעדיף מיקרופון חיצוני, היא ה-4XX של הייפיימן\ מאסדרופ.

Yoshiro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

Roy.T כתב:לגיימינג במיוחד fps תחרותי הסנהייזר לא כ"כ מתאימות מכיוון שאין להן בכלל במה.
גם עדיף אוזניה שיש לה טרבל מעט נוכח יותר מאשר אוזניה יחסית חמימה כמו ה6xx.

אוזניה שיכולה להתאים לשתי הקטגוריות במיוחד שאתה מעדיף מיקרופון חיצוני, היא ה-4XX של הייפיימן\ מאסדרופ.
...
·פעם ראשונה שאני שומע על האוזניות האלו וממה שקראתי היום הן צריכות להיות ממש טובות ועדיין בתקציב וישאר לי קצת כסף למגבר סביר אם צריך... השאלה היא איך הן נשמעות ואם הן נוחות לשמיעה ממושכת של כמה שעות טובות. אם יש לך אותן אשמח אם תתן חוות דעתך על נוחות.
אני הבנתי שה Beyer צורחות בטראבל וזה משהו שממש לא מקובל עלי לכן אני שוקל לרדת מהן... וה- HD650 יקרות משמעותית.
מה שאומר שזו באמת האופציה הכי טובה כרגע...

JDx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

@Yoshiro
ה4xx הן מאסדרופ אקסקלוסיב, והן צריכות להיות תמורה טובה לכסף ואולי גם לענות על הדרישות שלך. אני הזמנתי אותן לפני כמה שבועות כשהיה דרופ פעיל, והן אמורות להשלח אליי רק עוד חודש מהיום.

הדרופ שלהן התחיל ונגמר כל כך מהר כי הן פשוט נחטפו מהאתר. אתה לא יכול לדעת מתי יהיה הדרופ הבא שלהם, וגם אם כן, עד שהן ישלחו אליך יקח הרבה זמן.

אתה יכול להרשם בעמוד של האוזניות במאס דרופ בשביל שיודיעו לך מתי הדרופ פעיל שוב (בצד ימין של העמוד).

JDx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

הנה הביקורת של זאוס מzreview על האוזניות דרך אגב, אולי זה יוכל לעזור לך לקבל החלטה.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #20 

לבאיירדינמיק AKA טרבלדינמיק בהחלט יש דגמים רבים עם טרבל מאוד עשיר ולעיתים מוגזם. עדיין הייתי לוקח את הDT990 לפחות לגיימינג כי טרבל מודגש עוזר להדגיש בגיימינג תחרותי ניואנסים מזעריים כמו צעדי רגליים רחוקים יחסית, וכמובן במה רחבה יותר שעוזרת במיפוי הקולות מסביב.

עם הסנהייזר הכל ישמע קרוב ודחוס. זו אוזניה עם פירוט הפאנצ'יות טובה מאוד, אבל מי שרוצה יותר אווריריות בסאונד, במה מסויימת וגם לטובת גיימינג, הן בערך ההפך ממה שהוא צריך.

ההייפיימן מאוד נוחות, ואפילו ניתנות לשידרוג פדים שגם משפר את הסאונד וגם את הנוחות אף יותר, זו אוזניה עם באס פלאנרי מצויין, במה טובה, ותהיה מעולה לגיימינג.

שווה בהחלט לשדך להן קומבו, אפילו אחד בסיסי יעשה את העבודה.
מניח שמיקרופון איכותי לא יכנס בתקציב בנוסף, אבל שווה לך לחרוג בשביל לסגור את כל הקצוות עם ציוד ברמה גבוהה.

אתה יכול להתחיל עם מיקרופון פשוט ולשדרג בהמשך, או שפשוט תתחיל עם האוזניות ללא מגבר ודאק ותשלב אחד אחר כך אם התקציב דחוק.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”