Alexa vs Google Home
-
AlonGoldfiz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 26 פעמים
שלום לכולם
יש לי היום מערכת Vera + מתגים של Fibaro, בנוסף יש לי Logitech Harmony Hub. ששולט על מולטימדיה ומזגנים.
אני רוצה לשלב שליטה קולית על הכל (vera + harmony ).
אשמח לשמוע את דעתכם, אלקסה או גוגל ?
הבנתי שאם אני רוצה מתי שהוא עברית הסיכוי עם גוגל גבוה יותר, מצד שני אני מבין שהזיהוי הקולי באלקסה עובד הרבה יותר טוב.
אשמח לשמוע את דעת המומחים.
תודה רבה, אלון
יש לי היום מערכת Vera + מתגים של Fibaro, בנוסף יש לי Logitech Harmony Hub. ששולט על מולטימדיה ומזגנים.
הבנתי שאם אני רוצה מתי שהוא עברית הסיכוי עם גוגל גבוה יותר, מצד שני אני מבין שהזיהוי הקולי באלקסה עובד הרבה יותר טוב.
תודה רבה, אלון
·AlonGoldfiz כתב:שלום לכולם
תודה רבה, אלון...
אלקסה מתממשקת בקלות ל VERA.
לגוגל הום יש פתרון שמישהוא כחב .
לכן יש לי גם גוגל וגם אלקסה
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@AlonGoldfiz
·
יש לי גם וגם,
גוגל הצטרף לפני כמה חודשים ועדיין לא הצלחתי לחבר אותו ל VERA כי זה לא פשוט.
אמזון אקו מתחבר בקלות באמצעות הפלאג של VERA וגם באמצעות HA Bridge שמאפשר להתגבר על הרבה מגבלות של הממשק.
נכון לעכשיו ממליץ על אמזון אקו.
·
יש לי גם וגם,
גוגל הצטרף לפני כמה חודשים ועדיין לא הצלחתי לחבר אותו ל VERA כי זה לא פשוט.
אמזון אקו מתחבר בקלות באמצעות הפלאג של VERA וגם באמצעות HA Bridge שמאפשר להתגבר על הרבה מגבלות של הממשק.
נכון לעכשיו ממליץ על אמזון אקו.
·מסכים לחלוטין, ויש לי את שניהם בבית. וגם אצלי סטאפ דומה למה שמוזכר בתחילת השרשור.mp3lll כתב:לבית חכם אני מוצא את השימוש באלכסה יותר מגוגל....
יש עדיין לגוגל לאן לשאוף. נכון לעכשיו אלכסה מנצחת.
הדבר היחידי שאני לא מצליח להבין הוא למה אלכסה עדיין לא מבינה context. זה המינוס היחידי של אלכסה כרגע. לגוגל אפשר לומר לכבות את האור בסלון ובמטבח. לאלכסה חייבים לתת שתי פקודות (או ליצור סצינה לכל פרמוטציה שזה לא הגיוני)
אבל עדיין, אלכסה מנצחת.