יש פה מישהו שגם נגמר לו המנוי נטפליקס דרך פרטנר?
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אני תוהה לעצמי מה יקרה עכשיו כשאתקשר אליהם.
הרי סלקום התחילה במבצע של זיכוי נטפליקס עבור כל המנויים שרכשו...
הרי סלקום התחילה במבצע של זיכוי נטפליקס עבור כל המנויים שרכשו...
אני הייתי מנוי בפרטנר, התקשרתי אליהם והסברתי שללא נטפליקס לא משתלם להחזיק אותם אפילו לא ניסו לשמר אותי. יום למחרת החזרתי את הציוד והתחברתי לסטינג חבילה משפחתית אומנם קצת יקר יותר אבל כמות התכנים שיש שם זה פשוט עולם אחר. אגב, אם לוקחים פרטנר ונטפליקס hd זה כבר יותר יקר מסטינג....
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

סטינג לא משתלם בעליל.
רק 100 שקל טלויזיה ואיפה אינטרנט וספק? כבר הגעתי ל-180 שקל במינימום.
רוצה נטפליקס? שלם עוד 40 שקל.
דיברתי עם פרטנר, כצפוי לא ממש התרגשו מזה שהבעתי רצון לעבור.
דיברתי גם עם סלקום והמבצע הזה של זיכוי עבור נטפליקס הוא זריית חול בעיניים.
על מנת לקבל מהם את הזיכוי עבור נטפליקס על סך 39 שח צריך להחכיר מהם את הסטרימר של שאיומי - בעלות של 99 שקלים לחודש.
אין לי מושג מה הם עשו בזה...
היו יכולים לתת מכה אחת אפיים לפרטנר אילו לא היו מתנים את הזיכוי של נטפליקס בהשכרת ציוד נוסף בעלות מגוחכת.
אז בינתיים עושה רושם שאשאר עם פרטנר עם 170 שקלים כולל נטפליקס כולל אינטרנט וספק.
המעבר לסלקום עדיין לא מפתה מספיק אפילו שהטלויזיה אצלי בחדר תומכת-מובנה באפליקציה שלהם.
רק 100 שקל טלויזיה ואיפה אינטרנט וספק? כבר הגעתי ל-180 שקל במינימום.
רוצה נטפליקס? שלם עוד 40 שקל.
דיברתי עם פרטנר, כצפוי לא ממש התרגשו מזה שהבעתי רצון לעבור.
דיברתי גם עם סלקום והמבצע הזה של זיכוי עבור נטפליקס הוא זריית חול בעיניים.
על מנת לקבל מהם את הזיכוי עבור נטפליקס על סך 39 שח צריך להחכיר מהם את הסטרימר של שאיומי - בעלות של 99 שקלים לחודש.
אין לי מושג מה הם עשו בזה...
היו יכולים לתת מכה אחת אפיים לפרטנר אילו לא היו מתנים את הזיכוי של נטפליקס בהשכרת ציוד נוסף בעלות מגוחכת.
אז בינתיים עושה רושם שאשאר עם פרטנר עם 170 שקלים כולל נטפליקס כולל אינטרנט וספק.
המעבר לסלקום עדיין לא מפתה מספיק אפילו שהטלויזיה אצלי בחדר תומכת-מובנה באפליקציה שלהם.
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

אתה משווה טיפה לים ובמוקדם או במאוחר כל סדרות המקור של נטפליקס תעלמנה לחלוטין מיס והוט.