לקוחות הלווין/כבלים - מה הסיבה שאתם נשארים מנויים?
לאור שלל החלופות ב-2018, אפילו בתחום הספורט, להוזלת המחיר למנוי.
כמעט 20 שנים לא הייתה תחרות ללווין ולכבלים והיום יש חברות ישראליות שמציעות שירותים זולים יותר כמו סלקום, פרטנר, טריפל סי וסטינג.
אפילו נטפליקס, היהלום שבכתר בשירותי הסטרימינג, עשתה עלייה ואפילו התגיירה לאחר שנים של ציפיות שתגיע לכאן.
ועדיין רוב הציבור מנוי בלווין ובכבלים ומשלם מחירים גבוהים על הרבה ערוצים שהוא לא צופה בהם.
מה הסיבות?
כמעט 20 שנים לא הייתה תחרות ללווין ולכבלים והיום יש חברות ישראליות שמציעות שירותים זולים יותר כמו סלקום, פרטנר, טריפל סי וסטינג.
אפילו נטפליקס, היהלום שבכתר בשירותי הסטרימינג, עשתה עלייה ואפילו התגיירה לאחר שנים של ציפיות שתגיע לכאן.
ועדיין רוב הציבור מנוי בלווין ובכבלים ומשלם מחירים גבוהים על הרבה ערוצים שהוא לא צופה בהם.
מה הסיבות?
- 1OrenBen-Moshe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
פרטנר TV רוצים 216 שקל על טריפל עם 4 ממירים, 300 דקות טלפון ו40 מגה אינטרנט, שזה לא באמת 40 מגה כי הטלוויזיה שלהם לוקחת מרוחב הפס של האינטרנט."ועדיין רוב הציבור מנוי בלווין ובכבלים ומשלם מחירים גבוהים על הרבה ערוצים שהוא לא צופה בהם.
מה הסיבות?"...
למה לי?
בהוט אני משלם 249 על טריפל של טלפון ללא הגבלה, טלוויזיה כל הערוצים חוץ מצ'רלטון ספורט1,2, ואינטרנט 200 מגה. וכולל ממיר פייבר ו-3 מיני פייבר.
דיל שכל לקוח שקצת מתעקש ומאיים בניתוק יכול לקבל משימור לקוחות
מה שכן, זה כן יכול להיות משתלם ללקוחות שלא מחפשים חבילת תקשרות כזאת. לא כולם צריכים טלפון קווי או 200 מגה או את מגוון הערוצים.
מי שרוצה רק טלוויזיה ואינטרנט לשימושים פשוטים אז תפאדאל
חשוב גם להוסיף שבתכלס הוט לא היו מציעים מחירים כאלה אם לא הייתה את התחרות הזאת שיש עם הכניסה של סלקוםTV ,פרטנר, סטינג..
תוכל להרכיב חבילת "טריפל" עם אינטרנט 200 מגה מהוט, טלוויזיה מאחת החברות האחרות וטלפון קווי מאחד מספקי האינטרנט במחיר שיהיה סביב 150 ש"ח, פחות 100 ש"ח ממה שאתה משלם היום, חסכון של 1200 ש"ח בשנה.
אם אתה לא מוריד סרטים וסדרות בטורנטים כל היום (או לפחות לא חשוב לך שהם ירדו מהר), גם מהירות 100 מגה תתאים לך, כי במילא רוב האתרים והשירותים באינטרנט לא יתנו לך מהירות הורדה גבוהה, מלבד כאמור טורנטים. כך תוכל לחסוך עוד יותר במחיר.
אני לא חושב שמגוון התכנים בנטפליקס לדוגמא נופל ממגוון התכנים בערוצים של הוט, כך שלא הייתי מגדיר את מי שצופה ב-4K וסראונד בנטפליקס עם חבילת אינטרנט כשימוש "פשוט", אלא תכנים איכותיים במחיר יותר זול.
אם אתה לא מוריד סרטים וסדרות בטורנטים כל היום (או לפחות לא חשוב לך שהם ירדו מהר), גם מהירות 100 מגה תתאים לך, כי במילא רוב האתרים והשירותים באינטרנט לא יתנו לך מהירות הורדה גבוהה, מלבד כאמור טורנטים. כך תוכל לחסוך עוד יותר במחיר.
אני לא חושב שמגוון התכנים בנטפליקס לדוגמא נופל ממגוון התכנים בערוצים של הוט, כך שלא הייתי מגדיר את מי שצופה ב-4K וסראונד בנטפליקס עם חבילת אינטרנט כשימוש "פשוט", אלא תכנים איכותיים במחיר יותר זול.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
כשיש צורך ב- 6 ממירים שום שירות אלטרנטיבי הוא למעשה לא אופציה ראויה
ערן
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
אם לא צופים ביותר מ-4 ממירים בו זמנית, יש נטפליקס לדוגמא עם מנוי ל-4 ב-50 ש"ח.carmonle כתב:כשיש צורך ב- 6 ממירים שום שירות אלטרנטיבי הוא למעשה לא אופציה ראויה
ערן...
ניתן להתקין את נטפליקס בכמה ממירים שרוצים, אך לצפות עד 4 בו זמנית.
אם כן צופים בו זמנית, אפשר לרכוש שני מנויים לנטפליקס, לדוגמא.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
היה לי מנוי לנטפליקס האמריקאי + הולו עד שחסמו את שירותי ה-DNS בתוספת עידן במשך כשנתיים +. עידן היה תמיד בעייתי ונטפליקס לבד לא מספיק לצפייה במגוון סדרותliorp כתב:אם לא צופים ביותר מ-4 ממירים בו זמנית, יש נטפליקס לדוגמא עם מנוי ל-4 ב-50 ש"ח.......
ניתן להתקין את נטפליקס בכמה ממירים שרוצים, אך לצפות עד 4 בו זמנית.
אם כן צופים בו זמנית, אפשר לרכוש שני מנויים לנטפליקס, לדוגמא....
כיום משתמש בקודי במקור traktv בעיקר לסדרות אמריקאיות ללא צורך בתרגום לעברית ובתוספת ייס
נטפליקס הוא רק לסדרות מקור שלהם וסדרות של עונות שעברו, הולו נתן גישה לעונות שוטפות של סדרות בארה״ב
ערן
אי אפשר לשנות סקר קיים, אבל אפשר לכלול את הסיבות האלה תחת אפשרות "פחד משינוי".mrraz111 כתב:חסרות בסקר עוד סיבות כמו למשל פחד טכנולוגי
יש הרבה אנשים כולל מבוגרים שלא יכולים להתמודד עם טלויזיה ברשת
מתאים להם שרות יציב של הוט / יס, הם לא בנויים להתמודד עם רשתות וחיבורים...
שילוב של מס' ממירים גדול שאנחנו צריכים (7 טלוויזיות) ככה שההפרש כבר די זניח מבחינת מחיר. ותוכן. עברנו ליס בגלל התוכן, ועדיין לדעתי חסר תוכן שאני אוהב בחברות האחרות. האמת, שכל הסדרות שאני אוהב משודרת ביס, ובחברות האחרות אני לא מוצא מה לראות. יש לי קודי, ניסיתי לעבוד איתו תקופה ואני ממש לא אוהב את צורת העבודה של התוכנה. אז בסופו של דבר מסתכם בנוחות. ואין לי בעיה לשלם על נוחות. בעיניי זה לא פרייאריות.
לא, אין טלוויזיות חכמות. רק השבוע קניתי טלוויזיה חכמה ראשונה. זה פחות עניין של הממירים, יותר עניין של התוכן. אני אוהב שיס משדרים ב-5 בבוקר את הסדרות המובילות. אני פשוט אוהב את את התוכן שלהם ואין לי בעיה לשלם על נוחות.dmitrys כתב:למה צריך כל כך הרבה ממירים? אין לכם טלויזיות חכמות או סטרימרים?...
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
·1OrenBen-Moshe כתב:פרטנר TV רוצים 216 שקל על טריפל עם 4 ממירים, 300 דקות טלפון ו40 מגה אינטרנט, שזה לא באמת 40 מגה כי הטלוויזיה שלהם לוקחת מרוחב הפס של האינטרנט.......
למה לי?
בהוט אני משלם 249 על טריפל של טלפון ללא הגבלה, טלוויזיה כל הערוצים חוץ מצ'רלטון ספורט1,2, ואינטרנט 200 מגה. וכולל ממיר פייבר ו-3 מיני פייבר.
דיל שכל לקוח שקצת מתעקש ומאיים בניתוק יכול לקבל משימור לקוחות
מה שכן, זה כן יכול להיות משתלם ללקוחות שלא מחפשים חבילת תקשרות כזאת. לא כולם צריכים טלפון קווי או 200 מגה או את מגוון הערוצים.
מי שרוצה רק טלוויזיה ואינטרנט לשימושים פשוטים אז תפאדאל
חשוב גם להוסיף שבתכלס הוט לא היו מציעים מחירים כאלה אם לא הייתה את התחרות הזאת שיש עם הכניסה של סלקוםTV ,פרטנר, סטינג.....
לגבי הוט זה לא מבצע ל 3-4 חודשים ואחר כך זה עולה ל350? כדאי לך לבדוק כל חודש את החשבונית... גם לאמא שלי הציעו בהוט משהו דומה לזה והבטיחו שהמחיר יהיה קבוע ואחרי 3-4 חודשים העלו את המחיר...
ותוסיף על פרטנר עוד 10₪ להגדלה ל100 מגה ועוד 13₪ על השכרת ראוטר וזה יוצא לך 239₪ בחודש.
- 1OrenBen-Moshe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
לא. זה מחיר לשנה זה מבצע משימור.NetanelAzu כתב:·......
לגבי הוט זה לא מבצע ל 3-4 חודשים ואחר כך זה עולה ל350? כדאי לך לבדוק כל חודש את החשבונית... גם לאמא שלי הציעו בהוט משהו דומה לזה והבטיחו שהמחיר יהיה קבוע ואחרי 3-4 חודשים העלו את המחיר...
ותוסיף על פרטנר עוד 10₪ להגדלה ל100 מגה ועוד 13₪ על השכרת ראוטר וזה יוצא לך 239₪ בחודש....