יס לעומת סטינג - איפה הקאץ ?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בתור אחד שעבר מיס לסטינג - בהחלט שווה.
זה ממש לא נכון שיש הרבה באגים - השירות עובד חלק (לפחות אצלי על NVIDIA דילד ושיאומי מיבוקס). יש לפעמים דיליי בסאונד בערוצים הישראלים אבל זה זניח כי זה נפתר כשאתה מעביר ערוץ.
איכות התמונה זהה ליס (הייתי עם ממיר אולטרא). יש תכנים שנראים מדהים ויש תכנים שנראים סביר - כמו ביס.
לגבי תוכן - לדעתי יש די והותר תוכן בחבילה המשפחתית, כולל לילדים. לא צריך יותר מזה
זה ממש לא נכון שיש הרבה באגים - השירות עובד חלק (לפחות אצלי על NVIDIA דילד ושיאומי מיבוקס). יש לפעמים דיליי בסאונד בערוצים הישראלים אבל זה זניח כי זה נפתר כשאתה מעביר ערוץ.
איכות התמונה זהה ליס (הייתי עם ממיר אולטרא). יש תכנים שנראים מדהים ויש תכנים שנראים סביר - כמו ביס.
לגבי תוכן - לדעתי יש די והותר תוכן בחבילה המשפחתית, כולל לילדים. לא צריך יותר מזה
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אם ספורט 5 לא מעניין אותך, תעבור לסטינג ותעביר כל מי שאתה מכיר כי זה פשוט תענוג 
ולא חובה 99, מספיק לדעתי סדרות ב-39 ושילוב עם נטפליקס
ולא חובה 99, מספיק לדעתי סדרות ב-39 ושילוב עם נטפליקס
תודה חברים
יש ילדים אז הם רוצים את החבילה המיותרת של הילדים
סדרות כמובן שחייבים - זה חובה
סרטים גם לא מזיק שיהיה אבל במחשבה שניה אולי נטפליקס יספיק
יש לי נטפליקס, ממש מרוצה, אם לא הילדים הייתי נשאר עם זה בלבד
יש ילדים אז הם רוצים את החבילה המיותרת של הילדים
סדרות כמובן שחייבים - זה חובה
סרטים גם לא מזיק שיהיה אבל במחשבה שניה אולי נטפליקס יספיק
יש לי נטפליקס, ממש מרוצה, אם לא הילדים הייתי נשאר עם זה בלבד
אתה יכול כל חודש לשנות בקליק באתר סטינג את הרכב החבילה.
אם תראה שאתם לא צופים באחת החבילות של סטינג, תוכל לבטל אותה.
הם גם נותנים חודש נסיון.
אני באופן אישי לוקח רק סרטים מסטינג, כי בנטפליקס יש מלא סדרות וגם תכני ילדים. הם לא התרשמו מתכני הילדים של נטפליקס?
אם תראה שאתם לא צופים באחת החבילות של סטינג, תוכל לבטל אותה.
הם גם נותנים חודש נסיון.
אני באופן אישי לוקח רק סרטים מסטינג, כי בנטפליקס יש מלא סדרות וגם תכני ילדים. הם לא התרשמו מתכני הילדים של נטפליקס?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
זה לא בדיוק אותו המבחר של תוכן. יש לא מעט דברים שיש ביס וחסרים בסטינג. זה שירות OTT על כל המשתמע מכך (תלוי באינטרנט ופחות יציב). מנסיוני זה עדיין לא מגיע לרמת היציבות של המתחרים (פרטנר/סלקום) אבל השירות בהחלט משתפר ככל שהזמן עובר. לי מאוד קשה המגבלה של מספר המכשירים שאפשר לשים לכל בית, אבל סה"כ מדובר בשירות טוב.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@mrraz111
גם אני באופן כללי ממליץ לעבור לסטינג (לא למכורי ספורט) וגם אני עובד עם Shield (שלושה נגנים) אבל חייב לומר שהשירות אינו חף מבאגים. נכון שהתקלות זניחות יחסית - בודאי יחסית לימי ההשקה ... אבל יש פה ושם קריסה של האפליקציה, מריחות רגעיות של חלק מהמסך, ליפסינק, וכו'.
שוב -- שום דבר מהנזכר לעיל אינו אקוטי אבל חשוב בכל זאת להזכיר את הדברים.
אם יש דבר שאכן מגביל מאד בשירות (בהמשך להערה של עפר), זוהי המדיניות המטופשת של הגבלת שלושה מסכים...
אני מכיר אישית לא מעט אנשים שלא מתחברים לשירות או ששוקלים התנתקות (כולל אני עצמי) רק בגלל המגבלה הלא ברורה הזו.
הייתי מבין אם סלקום או פרטנר היו נוקטים באותה מדיניות מסכים .. אבל כל עוד זה לא המצב אזי החברים מיס / סטינג יורים לעצמם ברגל
גם אני באופן כללי ממליץ לעבור לסטינג (לא למכורי ספורט) וגם אני עובד עם Shield (שלושה נגנים) אבל חייב לומר שהשירות אינו חף מבאגים. נכון שהתקלות זניחות יחסית - בודאי יחסית לימי ההשקה ... אבל יש פה ושם קריסה של האפליקציה, מריחות רגעיות של חלק מהמסך, ליפסינק, וכו'.
שוב -- שום דבר מהנזכר לעיל אינו אקוטי אבל חשוב בכל זאת להזכיר את הדברים.
אם יש דבר שאכן מגביל מאד בשירות (בהמשך להערה של עפר), זוהי המדיניות המטופשת של הגבלת שלושה מסכים...
אני מכיר אישית לא מעט אנשים שלא מתחברים לשירות או ששוקלים התנתקות (כולל אני עצמי) רק בגלל המגבלה הלא ברורה הזו.
הייתי מבין אם סלקום או פרטנר היו נוקטים באותה מדיניות מסכים .. אבל כל עוד זה לא המצב אזי החברים מיס / סטינג יורים לעצמם ברגל
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
·אין בסטינג את yes Edgeeitanrn כתב:אז אתה אומר שלדוגמא בחבילת הסדרות של יס יש יותר תכנים מחבילת הסדרות של סטינג ?
הם טוענים (בסטינג) שזה בול אותו דבר...
אני עובד עם סטינג בחיבור 200 ומקבל כ-180 בתכנית הבדיקה של סטינג
מחובר קווית ל-3 אנוידיה שילד
צופה כבר כחודש לאחר שעברתי מטריפל סי שהיו די זועתיים
מחובר גם לנטפליקס.
אישית לא ראיתי באג או ליפסינק, צופה בעיקר בערוצי עידן ומקבל תמונה מושלמת של HD
לדעתי המכשיר האידיאלי לצפיה בסטינג הוא אנוידיה שילד ואחריו MI
גם לי מפריעה ההגבלה של 3 מכשירים מאחר ויש לי טלויזיה נוספת שמחוברת עם MI שגם בה ראו בצורה איכותית.
מחובר קווית ל-3 אנוידיה שילד
צופה כבר כחודש לאחר שעברתי מטריפל סי שהיו די זועתיים
מחובר גם לנטפליקס.
אישית לא ראיתי באג או ליפסינק, צופה בעיקר בערוצי עידן ומקבל תמונה מושלמת של HD
לדעתי המכשיר האידיאלי לצפיה בסטינג הוא אנוידיה שילד ואחריו MI
גם לי מפריעה ההגבלה של 3 מכשירים מאחר ויש לי טלויזיה נוספת שמחוברת עם MI שגם בה ראו בצורה איכותית.