טלוויזית פנסוניק חדשה
שלום לכולם,
ברשותי כיום טלוויזיית פלזמה פנסוניק 65st50.
אני משתעשע במחשבה להחליף אותה ואני תוהה מה טלוויזית הפנסוניק המקבילה לה כיום (באותו הגודל - 65 אינץ')...
האם איכות התמונה בטלוויזיות הלד טובות או נחותות מטלוויזיות הפלזמה מהסדרה לעיל?
האם בכלל כדאי לשדרג את הטלוויזיה?
תודה מראש.
אני משתעשע במחשבה להחליף אותה ואני תוהה מה טלוויזית הפנסוניק המקבילה לה כיום (באותו הגודל - 65 אינץ')...
תודה מראש.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
המקבילה לה הינה סדרת OLED של פנסוניק, שלא מיובאת ארצה.
לכל טכנולוגיה יש את היתרונות והחסרונות שלה.
זוויות צפייה ועומק השחורים בלד נחות בהרבה מפלסמה, מצד שני עוצמת תאורה (בהירות), טווח צבעים זה משהו שפלסמה לא תוכל להתחרות בו עם מסך LED מהסדרות הגבוהות. בנוסף, פלסמה לא תומכת ב-HDR.
לכל טכנולוגיה יש את היתרונות והחסרונות שלה.
זוויות צפייה ועומק השחורים בלד נחות בהרבה מפלסמה, מצד שני עוצמת תאורה (בהירות), טווח צבעים זה משהו שפלסמה לא תוכל להתחרות בו עם מסך LED מהסדרות הגבוהות. בנוסף, פלסמה לא תומכת ב-HDR.
תודה על התגובה המהירה.
אז מבחינת איכות הצפייה אין תשובה חדש משמעית לגבי מה יותר טוב (בהשוואה לטלוויזיות פנסוניק חדשות)?
האם כדאי בכלל להחליף את הטלוויזיה?
אתה יודע אולי מה הדגם הקרוב ביותר לאיכויות של ה 65st50 אשר מיובא לארץ?
תודה.
אז מבחינת איכות הצפייה אין תשובה חדש משמעית לגבי מה יותר טוב (בהשוואה לטלוויזיות פנסוניק חדשות)?
האם כדאי בכלל להחליף את הטלוויזיה?
אתה יודע אולי מה הדגם הקרוב ביותר לאיכויות של ה 65st50 אשר מיובא לארץ?
תודה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כדאיות ההחלפה היא עניין אישי.
אף פעם לא יצא לי לצפות בפלסמה טובה, ולכן קשה לי להגיד.
אם אין לך בתוכניות צפיה בהרבה תכנים ב-4K HDR, אז כנראה שאין הרבה טעם לשדרג.
בנוסף גם שידורי כבלים\לוויין\עידן+ נראים "רע פחות" על פלסמה מאשר טלוויזיות LED ו-OLED חדשות.
אני לא יודע אם עדיין קיים מלאי, כי יורוקום בבעיות פיננסיות קשות כיום, אבל מסך פנסוניק מהדרגה הכי גבוהה שיש היום בארץ (למיטב ידיעתי) הוא ה-DX900 (דגם 2016-2017). אני לא יודע מה מחירו היום, אם בכלל הוא עדיין קיים בארץ, אבל הייתי כבר הולך על OLED של LG במקומו.
אף פעם לא יצא לי לצפות בפלסמה טובה, ולכן קשה לי להגיד.
אם אין לך בתוכניות צפיה בהרבה תכנים ב-4K HDR, אז כנראה שאין הרבה טעם לשדרג.
בנוסף גם שידורי כבלים\לוויין\עידן+ נראים "רע פחות" על פלסמה מאשר טלוויזיות LED ו-OLED חדשות.
אני לא יודע אם עדיין קיים מלאי, כי יורוקום בבעיות פיננסיות קשות כיום, אבל מסך פנסוניק מהדרגה הכי גבוהה שיש היום בארץ (למיטב ידיעתי) הוא ה-DX900 (דגם 2016-2017). אני לא יודע מה מחירו היום, אם בכלל הוא עדיין קיים בארץ, אבל הייתי כבר הולך על OLED של LG במקומו.
·muki כתב:שלום לכולם,
תודה מראש....
ממליץ קודם כל שתצא מהאשליה המשעשעת שהפנסוניק העתיק שיש אצלך בבית שווה בכלל משהו לעומת המסכים שקיימים כיום. הוא לא! ואחרי שיצאת ממליץ שתריץ גוגל על טכנולוגיית OLED רצוי של LG אם אתה לא רוצה למשכן כלייה ובגודל של 65 אינץ' לפחות.
לא צריך להתעצבן... כל השאלה היתה שאלת תם כי אני לא מבין בתחום בשום צורה.Qtk כתב:·......
ממליץ קודם כל שתצא מהאשליה המשעשעת שהפנסוניק העתיק שיש אצלך בבית שווה בכלל משהו לעומת המסכים שקיימים כיום. הוא לא! ואחרי שיצאת ממליץ שתריץ גוגל על טכנולוגיית OLED רצוי של LG אם אתה לא רוצה למשכן כלייה ובגודל של 65 אינץ' לפחות....
אז בעצם אתה אומר שכל טלוויזיה שיש היום בשוק היא בהגדרה טובה יותר (בעלת חוויית צפייה טובה יותר) מה 65st50?
אתה מתכוון ליצרן מסויים? טכנולוגיה מסויימת (OLED לדוגמא)? או באופן גורף?
אם אתה מתכוון באופן גורף זה קצת מפתיע אותי מכיוון שאמנם הטלוויזיה לא חדשה אבל בזמנו היא היתה אחת הטובות בשוק... לא חשבתי שהשוק התקדם כל כך...
תודה.
** ותודה לכל מי שענה עד כה.