לפני שאני מנסר גם את השנייה - יש שימוש לידית מפוצלת?
אני שותה כמעט תמיד מנה כפולה. יש לי ידית אחת נייקד והסלסלה הכפולה יושבת בתוכה די חזק.
הידית השניה עם זרבובית כפולה וסלסלה בודדת וחשבתי להפוך גם אותה לנייקד. רק תוהה אם כדאי או לא 🤔
הידית השניה עם זרבובית כפולה וסלסלה בודדת וחשבתי להפוך גם אותה לנייקד. רק תוהה אם כדאי או לא 🤔
@מאור_בר
·
אני שומר ידית לא חתוכה כדי להזכר למה אני אוהב את הנייקד.
פעם ב נופלת עלי המוזה להשתמש בידית רגילה. אני עושה שוט, מטפטף כל הדרך לנוק בוקס, הטמפר נוגע בטיפה רטובה, בטמפור הבא נדבק לקפה, אני מקלל את העולם וחוזר להשתמש בנייקד 😁😁😁
יש פה את החבר'ה של "יותר טעים לי עם", אני לא בינהם.. מרגיש לי פסיכולוגי לגמרי
·
אני שומר ידית לא חתוכה כדי להזכר למה אני אוהב את הנייקד.
פעם ב נופלת עלי המוזה להשתמש בידית רגילה. אני עושה שוט, מטפטף כל הדרך לנוק בוקס, הטמפר נוגע בטיפה רטובה, בטמפור הבא נדבק לקפה, אני מקלל את העולם וחוזר להשתמש בנייקד 😁😁😁
יש פה את החבר'ה של "יותר טעים לי עם", אני לא בינהם.. מרגיש לי פסיכולוגי לגמרי
נערך לאחרונה על ידי ozeltzex ב 25/02/2018 13:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
@מאור_בר
·
טוב לראות אותך כותב כאן שוב (מי אמר שסלבים לא יורדים אל העם...
)
למיטב הבנתי, השימוש בידית ''ערומה'' כדי למצוא בעיות בחליטת האספרסו. כל השאר, סתם שופוני (לדעתי).
אני הייתי משאיר דווקא את הזרבובית הכפולה כשאצטרך שתי כוסות של אספרסו.
יהיה דווקא מאוד מעניין לראות חליטה מידית ''ערומה'' בסלסלת יחיד.
אני מניח שזה יגלה לך הרבה על כישורי הבריסטה שלך.
דרך אגב, אחרי שקראתי את הפוסט שלך, נתת לי השראה והחלפתי את הסלסלה הכפולה בסלסלת יחיד בידית הערומה שלי והתביישתי מהתוצאות...
·
טוב לראות אותך כותב כאן שוב (מי אמר שסלבים לא יורדים אל העם...
למיטב הבנתי, השימוש בידית ''ערומה'' כדי למצוא בעיות בחליטת האספרסו. כל השאר, סתם שופוני (לדעתי).
אני הייתי משאיר דווקא את הזרבובית הכפולה כשאצטרך שתי כוסות של אספרסו.
יהיה דווקא מאוד מעניין לראות חליטה מידית ''ערומה'' בסלסלת יחיד.
אני מניח שזה יגלה לך הרבה על כישורי הבריסטה שלך.
דרך אגב, אחרי שקראתי את הפוסט שלך, נתת לי השראה והחלפתי את הסלסלה הכפולה בסלסלת יחיד בידית הערומה שלי והתביישתי מהתוצאות...
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
אז אני מאלה שיותר טעים להם עם ידית רגילה ביחס לנייקד וגם לא משנה לי מבחינת שימושיות.
במקומך לא הייתי חותך את הידית השניה וגם בודק מה אתה מעדיף מבחינת טעם.
גם מה יתן לך עוד ידית נייקד ?
תחליף את הזרבובית לפיה בודדת וקיבלת ידית נהדרת למנה אחת כפולה (ככה גם אני שותה באופן בלעדי).
אתה תמיד יכול להחליף סלסלה ליחיד או זרבובית כפולה אם יתחשק לך להכין שני סינגלים מכפול.
במקומך לא הייתי חותך את הידית השניה וגם בודק מה אתה מעדיף מבחינת טעם.
גם מה יתן לך עוד ידית נייקד ?
תחליף את הזרבובית לפיה בודדת וקיבלת ידית נהדרת למנה אחת כפולה (ככה גם אני שותה באופן בלעדי).
אתה תמיד יכול להחליף סלסלה ליחיד או זרבובית כפולה אם יתחשק לך להכין שני סינגלים מכפול.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ידית רגילה של פונטה ווקיו היא לא פרקטית. לא בנויה בצורה שתוציא 2 כוסות שוות אף פעם אז חבל על הזמן
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
@chomergir יא קורע
האמת שבנייקד אני מקבל תמיד קרמה טובה יותר (שממילא בפונטה ווקיו זו נקודה חלשה יחסית).
עכשיו סינגלים זה בכלל קשה יותר איתה, אפילו הטחינה קצת שונה מדאבל.
@The-Fox כל מה שזה ייתן לי זה פתרון לעצלנות של החלפת סלסילות בנייקד...
@דבוטאנט ת'כלס אתה הכי מנוסה על PV שאני מכיר אז אם זה המצב באמת שאין סיבה לשמור על זרבובית כפולה
האמת שבנייקד אני מקבל תמיד קרמה טובה יותר (שממילא בפונטה ווקיו זו נקודה חלשה יחסית).
עכשיו סינגלים זה בכלל קשה יותר איתה, אפילו הטחינה קצת שונה מדאבל.
@The-Fox כל מה שזה ייתן לי זה פתרון לעצלנות של החלפת סלסילות בנייקד...
@דבוטאנט ת'כלס אתה הכי מנוסה על PV שאני מכיר אז אם זה המצב באמת שאין סיבה לשמור על זרבובית כפולה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אי אפשר - זה יצוק.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)