טוב סיפור קצת מוזר
טוב, הסיפור שלי קצת מוזר....לפני כחמש שנים בערך הגשמתי לעצמי חלום.
חדק ק"ב ייעודי של כ20 מ"ר, רסיבר ימאהה 1900, מקרן פנסוניק 4000, רמקולים שעלו לא מעט.
הבאתי ספה ארוכה שנוח לשבת עליה, תליתי גם כמה תמונות של סרטים שאני אוהב.
הכול הופעל ע"י שלט הרומני ONE.
במקביל לחדר הק"ב התחלתי להשקיע גם בפינת טלויזיה (3 על 4), עם הזמן הוספתי רסיבר פיוניר והמסך הוחלף ל65 4K (מרחק צפייה 3 וחצי מטרים).
עם הזמן גיליתי שלמרות שיש לי חדר שהשקעה בו (זמן וכלכלית) מאוד גדולה, הוא בפועל לא בשימוש (עברה שנה וחצי מאז שהפעלתי את המקרן), בקצרה..לא נעים לי לשבת שם.
לאחרונה החלטתי לפרק את החדר ולשדרג את פינת טלויזה...למקרן לצערי אין מקום, והוא ימכר...מודה שצובת לי הלב בגלל המקרן (היה עבורי סוג של חלום שהתגשם כשקניתי אותו).
סיקרן אותי לדעת אם יש פה עוד אנשים שהיו נעולים על כיוון מסוים כמו שאני הייתי נעול ואז שינו
חדק ק"ב ייעודי של כ20 מ"ר, רסיבר ימאהה 1900, מקרן פנסוניק 4000, רמקולים שעלו לא מעט.
הבאתי ספה ארוכה שנוח לשבת עליה, תליתי גם כמה תמונות של סרטים שאני אוהב.
הכול הופעל ע"י שלט הרומני ONE.
במקביל לחדר הק"ב התחלתי להשקיע גם בפינת טלויזיה (3 על 4), עם הזמן הוספתי רסיבר פיוניר והמסך הוחלף ל65 4K (מרחק צפייה 3 וחצי מטרים).
עם הזמן גיליתי שלמרות שיש לי חדר שהשקעה בו (זמן וכלכלית) מאוד גדולה, הוא בפועל לא בשימוש (עברה שנה וחצי מאז שהפעלתי את המקרן), בקצרה..לא נעים לי לשבת שם.
לאחרונה החלטתי לפרק את החדר ולשדרג את פינת טלויזה...למקרן לצערי אין מקום, והוא ימכר...מודה שצובת לי הלב בגלל המקרן (היה עבורי סוג של חלום שהתגשם כשקניתי אותו).
סיקרן אותי לדעת אם יש פה עוד אנשים שהיו נעולים על כיוון מסוים כמו שאני הייתי נעול ואז שינו
אני אוהב את החדר הקטן שלי בבית.
גם מחשב. גם טלוויזיה, גם רסיבר, גם אזניות. גם מיטה גם ארון. גם שולחן כתיבה. גם שולחן עבודה.
ואני נהנה מהכל.
טוב... כשמבולגן אז פחות נוח בחדר
שמע... חדר גדול אפשר תמיד לחלק לקטנים.
בחדר גדול אפשר לארח יותר אנשים.
לדעתי חדר גדול ממש לא שווה אם אתה לבד.
לבד אפשר לשבת פחות ממטר ממסך המחשב ולחבוש אזניות
שמע... אני באמת מחכה לראות בפורום הזה איזה DIY מעניין D=
יש מצב שלפחות תעלה תמונות של החדר שעשית?
גם מחשב. גם טלוויזיה, גם רסיבר, גם אזניות. גם מיטה גם ארון. גם שולחן כתיבה. גם שולחן עבודה.
ואני נהנה מהכל.
טוב... כשמבולגן אז פחות נוח בחדר
שמע... חדר גדול אפשר תמיד לחלק לקטנים.
בחדר גדול אפשר לארח יותר אנשים.
לדעתי חדר גדול ממש לא שווה אם אתה לבד.
לבד אפשר לשבת פחות ממטר ממסך המחשב ולחבוש אזניות
שמע... אני באמת מחכה לראות בפורום הזה איזה DIY מעניין D=
יש מצב שלפחות תעלה תמונות של החדר שעשית?