מחפש המלצה לרסיבר פיוניר או ימאהה 7.1.4
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
אתה רוצה רסיבר עם 11 ערוצי הגברה?
אין לך כל כך מבחר כדי לבקש המלצה, וזה לא בתקציב שלך.
אם אתה רוצה רסיבר עם פחות ערוצי הגברה, תצטרך להוסיף עוד מגברים חיצוניים, כדי להשלים ל- 11 ערוצים מוגברים.
אם אתה רוצה רסיבר עם פחות ערוצי הגברה, תצטרך להוסיף עוד מגברים חיצוניים, כדי להשלים ל- 11 ערוצים מוגברים.
- Amir64
-
- גורו

של פיוניר, עד כמה שאני זוכר, יש רק 1:
http://www.pioneer-audiovisual.eu/eu/de ... s/sc-lx901
בגלל זה כתבתי שרסיבר ברמה כזו, אין כל כך מבחר לכל חברה, שאפשר להתלבט ביניהם.
http://www.pioneer-audiovisual.eu/eu/de ... s/sc-lx901
בגלל זה כתבתי שרסיבר ברמה כזו, אין כל כך מבחר לכל חברה, שאפשר להתלבט ביניהם.
- Amir64
-
- גורו

כנס לאתר שלהם, ותבדוק.
איך אני מבצע את זה? יש מדריך שמכוון??.Amir64 כתב:אתה רוצה רסיבר עם 11 ערוצי הגברה?
אם אתה רוצה רסיבר עם פחות ערוצי הגברה, תצטרך להוסיף עוד מגברים חיצוניים, כדי להשלים ל- 11 ערוצים מוגברים....
כיום אני מחובר לפיוניר VSX2020, ויש לי גם רסיבר ימאהה 1900...שניהם לא תומכים באטומס
- Amir64
-
- גורו

כמובן שגם לפיוניר (ולכל החברות האחרות) יש רסיברים עם הגברה של 9 ערוצים ואפשרות לחיבור עוד 2 רמקולים עם הגברה חיצונית,
לקבלת 11.1, או 7.1.4, או 9.1.2...
לדוגמה ה- SC-LC701, SC-LX801
איך עושים את זה?
כתוב בהוראות ההפעלה של הרסיברים.
(מורידים אותם בחינם מאתר החברה)
לקבלת 11.1, או 7.1.4, או 9.1.2...
לדוגמה ה- SC-LC701, SC-LX801
איך עושים את זה?
כתוב בהוראות ההפעלה של הרסיברים.
(מורידים אותם בחינם מאתר החברה)
היה לי דנון 3801 בזמנו ואני חייב לציין שהוא היה סוס עבודה.guyezra כתב:זה שפסלת דנון זה קצת בעיה
יש להם גם 4300 / 4400 שתומכים בהגברה של 9 ערוצים ועיבוד של שניים נוספים ככה שעם מגבר פשוט בנוסף תקבל 11 ערוצים
או 6300 / 6400 שבאים כבר עם 11 ערוצי הגברה...
החלפתי אותו בזמנו לימאהה ובחדר אחר שמתי פיוניר.
אני חייב לציין שהדנון נשמע לי מאוד אנמי בהשוואה לימאהה או לפיוניר, העדיפות היא לפיוניר כי איתו אני מתעסק רוב הזמן
·ronen61 כתב:הי,
עדיפות לפיוניר (יותר רגיל לממשק ומעדיף את הסאונד). - מציע לך לבדוק את הסאונד בשטח של מכשירים חדשים של פיאונר - לדעתי, ניסיוני וטעמי הוא השתנה מהדגמים שך זמני LX89 - ואישית לא התחברתי (ק"ב אני מתכוון).
אפשר לקחת היום ביד 2 דגמים חדישים משורה ראשונה במחירים זניחים LX89 למשל וגם 901 היום בטח התחילו למכור כי מרגישים דגם חדש באוויר.
7.1.4
תקציב עד 7.5 אלף.
רק בקשה, לא דנון....לא אוהב את הסאונד (היה לי בעבר 3801)...
Heavy Metal Is The Law
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
זה דנון ישן, אתה צריך להשוות לדגמים החדשים יותר שלהם.ronen61 כתב:היה לי דנון 3801 בזמנו ואני חייב לציין שהוא היה סוס עבודה.......
החלפתי אותו בזמנו לימאהה ובחדר אחר שמתי פיוניר.
אני חייב לציין שהדנון נשמע לי מאוד אנמי בהשוואה לימאהה או לפיוניר, העדיפות היא לפיוניר כי איתו אני מתעסק רוב הזמן...
אנמי, לא פעם ראשונה שכותבים את זה כאן, אני מנסה להבין מאיפה זה בא. לדעתי הם די נייטראליים, אולי זה מה שאתה טוען כ"אנמיות" ?
יש לי דנון די צנוע מלפני 5 שנים, mid , לא ספינת דגל , ואין לו בעיה למלא את החדר עם אנרגיה. הופעות חיות נשמעות כאילו אני שם. כמובן זה גם קשור לחדר, כיול , רמקולים וכו'.