65" 4K של חברת מולר ב - 2,300 ש"ח , מישהו מכיר או רכש ?
שלום לכולם,אני מחפש פיתרון זול כרגע לטלויזה 4K
אני יודע שמדובר במוצר מדבקה ומכיר את הסיכונים וההשלכות אז להימנע מתגובות כמו אל תתקרב מאנשים שלא ניסו את המוצר.אחי קנה טלויזיה שלהם HD לפני 5 שנים ורואים בה מצויין ולא פחות טוב מטלויזיה נוספת שהייתה לו של LG והוא מרוצה מאוד עד היום.
חשוב לציין שלא אכפת לי מהשמע כי היא מחוברת למגבר ולא אכפת לי מהסמארט כי היא מחוברת למחשב
יש פה מישהו שרכש את הדגם הזה ויכול לתת חוות דעת קצרה ? או למי שמבין הוספתי גם את המפרט טכני ויכול לשפוך קצת אור.תודה.
שם מלא : טלויזיה 65" LED SMART TV 4K דגם GS-65F-4K מעבד : ARM Cortex A6 Dual Core כולל Wifi
מעבדי תמונה וצבע
2D Comb Filter, 2D Digital Noise Reduction, Super Dynamic Noise Reduction,
Color Transient Improvement, Dynamic Contrast Improvement, Skin Color Enhancement,
Blackness Enhancement Technology, Brightness Transient Compensation
מפרט טכני
גודל מסך : 65.0" אלכסוני
מספר פיקסלים : ULTRA High Definition 3840x2160
בהירות : 450 cd/m²
ניגודיות : 1:1500
זמן תגובה : 10 מ"ש
זווית צפייה : חופשית
מערכת הפעלה : ANDROID 4
מעבד : ARM Cortex A6 Dual Core
RAM : DDR 512MB, Dual 32-bit DDR3 Up to 2GB
GPU : SGX544MP4
זיכרון פלאש : eMMC, 2GB
WiFi : כולל
הספק רמקולים : 10 WATT + 10 WATT RMS
צבע : שחור מבריק (פיאנו)
אני יודע שמדובר במוצר מדבקה ומכיר את הסיכונים וההשלכות אז להימנע מתגובות כמו אל תתקרב מאנשים שלא ניסו את המוצר.אחי קנה טלויזיה שלהם HD לפני 5 שנים ורואים בה מצויין ולא פחות טוב מטלויזיה נוספת שהייתה לו של LG והוא מרוצה מאוד עד היום.
חשוב לציין שלא אכפת לי מהשמע כי היא מחוברת למגבר ולא אכפת לי מהסמארט כי היא מחוברת למחשב
יש פה מישהו שרכש את הדגם הזה ויכול לתת חוות דעת קצרה ? או למי שמבין הוספתי גם את המפרט טכני ויכול לשפוך קצת אור.תודה.
שם מלא : טלויזיה 65" LED SMART TV 4K דגם GS-65F-4K מעבד : ARM Cortex A6 Dual Core כולל Wifi
מעבדי תמונה וצבע
2D Comb Filter, 2D Digital Noise Reduction, Super Dynamic Noise Reduction,
Color Transient Improvement, Dynamic Contrast Improvement, Skin Color Enhancement,
Blackness Enhancement Technology, Brightness Transient Compensation
מפרט טכני
גודל מסך : 65.0" אלכסוני
מספר פיקסלים : ULTRA High Definition 3840x2160
בהירות : 450 cd/m²
ניגודיות : 1:1500
זמן תגובה : 10 מ"ש
זווית צפייה : חופשית
מערכת הפעלה : ANDROID 4
מעבד : ARM Cortex A6 Dual Core
RAM : DDR 512MB, Dual 32-bit DDR3 Up to 2GB
GPU : SGX544MP4
זיכרון פלאש : eMMC, 2GB
WiFi : כולל
הספק רמקולים : 10 WATT + 10 WATT RMS
צבע : שחור מבריק (פיאנו)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא מבין מה משנה המפרט הטכני כאשר מדובר במוצר פח?
אם אחיך חושב שהמסך שהוא קנה אחלה, וגם אתה חושב שהוא אחלה אז תקנה. למה אתה צריך חוות דעת של אחרים?
תמונה אתה תראה עליו, זה הכי חשוב, לא?
HDR - אין
תמיכה נורמלית ב-4K סביר להניח שאין. למשל לחבר ממיר 4K של יס לא תוכל.
מערכת אנדרויד עתיקה ולא רלוונטית.
מעבד מאד איטי ומיושן, מעט מאד זכרון ומעט מאד שטח אחסון עבור אפליקציות.
אם אחיך חושב שהמסך שהוא קנה אחלה, וגם אתה חושב שהוא אחלה אז תקנה. למה אתה צריך חוות דעת של אחרים?
תמונה אתה תראה עליו, זה הכי חשוב, לא?
HDR - אין
תמיכה נורמלית ב-4K סביר להניח שאין. למשל לחבר ממיר 4K של יס לא תוכל.
מערכת אנדרויד עתיקה ולא רלוונטית.
מעבד מאד איטי ומיושן, מעט מאד זכרון ומעט מאד שטח אחסון עבור אפליקציות.
@TheCoolest
·
א. אחי קנה טלויזיה HD לפני 5 שנים כפי שציינתי ואני רוצה חוות על 4K וחוות דעת עדכנית ולא מוצר שנרכש מלפני 5 שנים.
ב. ממיר של יס לא יהיה לי אז לא רלוונטי
ג. מערכת אנדרואיד מיושנת - כפי שציינתי זה לא מעניין אותי כי מחובר מחשב לטלויזיה
ד. מעט זכרון ושטח אחסון - לא מעניין שוב אני לא מתכוון לאחסן שם שום דבר ולא אפליקציות הכול דרך המחשב שמחובר לשם עם מערכת הפעלה WIN 10
ודבר אחרון אל תחליט בשבילי אם אני צריך חוות דעת מאחרים - חצוף
·
א. אחי קנה טלויזיה HD לפני 5 שנים כפי שציינתי ואני רוצה חוות על 4K וחוות דעת עדכנית ולא מוצר שנרכש מלפני 5 שנים.
ב. ממיר של יס לא יהיה לי אז לא רלוונטי
ג. מערכת אנדרואיד מיושנת - כפי שציינתי זה לא מעניין אותי כי מחובר מחשב לטלויזיה
ד. מעט זכרון ושטח אחסון - לא מעניין שוב אני לא מתכוון לאחסן שם שום דבר ולא אפליקציות הכול דרך המחשב שמחובר לשם עם מערכת הפעלה WIN 10
ודבר אחרון אל תחליט בשבילי אם אני צריך חוות דעת מאחרים - חצוף
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
א. תתקשה למצוא כאן מישהו שקנה את זה ויגיע לספר לך על המוצר.
ב,ג,ד,ה. סבבה.
בהצלחה.
ב,ג,ד,ה. סבבה.
בהצלחה.
MosheShaby כתב:@TheCoolest
ודבר אחרון אל תחליט בשבילי אם אני צריך חוות דעת מאחרים - חצוף...
@MosheShabyTheCoolest (ארתור ליברמן)
הבעות תודה: 985...
ממליץ לך באופן כללי לדבר יפה בפורום
ובאופן ספציפי, אחרי התשובה המפורטת שארתור ענה לך
הייתי מצפה לראות, "הבעות תודה: 986"
ואם מישהו צריך להיעלב זה המסך לא אתה
·MosheShaby כתב:@TheCoolest
·
ודבר אחרון אל תחליט בשבילי אם אני צריך חוות דעת מאחרים - חצוף...
הנה "אחי", תקרא על המוצר כאן:
http://www.muller-israel.co.il/
תתחדש...
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
מעבר לדחקות, אני רוצה להפנות את תשומת ליבך לעוד סיבה מדוע אין טעם לבקש חוות דעת על מוצר מדבקה.
מאחר ואין לך מושג מי היצרן, נוהג נפוץ במוצרי מדבקה הוא להחליף את היצרן לפי מה שנוח/זול באותו רגע. כך שאם אחיך קנה "מולר" לפני 5 שנים, אין שום סיבה להניח שאם היום תקנה מולר זה יגיע מאותו יצרן. זה לחלוטין חתול בשק, על כל מה שמשתמע מכך.
מאחר ואין לך מושג מי היצרן, נוהג נפוץ במוצרי מדבקה הוא להחליף את היצרן לפי מה שנוח/זול באותו רגע. כך שאם אחיך קנה "מולר" לפני 5 שנים, אין שום סיבה להניח שאם היום תקנה מולר זה יגיע מאותו יצרן. זה לחלוטין חתול בשק, על כל מה שמשתמע מכך.
@good__one
אני הייתי מאוד ברור בפוסט וביקשתי חוות דעת מאנשים שרכשו את המוצר שזאת אגב אחת המטרות של הפורום הזה,ואני לא צריך לקבל תשובות כמו "אם אחיך חושב שהמסך שהוא קנה אחלה, וגם אתה חושב שהוא אחלה אז תקנה. למה אתה צריך חוות דעת של אחרים?"
כשאני הבהרתי שהוא רכש מסך HD שלהם לפני 5 שנים..אני מצטער אבל אף אחד לא יגיד לי למה אני צריך עוד חוות דעת,אני צריך לבקש אישור מיוחד בשביל זה ?
·
אני הייתי מאוד ברור בפוסט וביקשתי חוות דעת מאנשים שרכשו את המוצר שזאת אגב אחת המטרות של הפורום הזה,ואני לא צריך לקבל תשובות כמו "אם אחיך חושב שהמסך שהוא קנה אחלה, וגם אתה חושב שהוא אחלה אז תקנה. למה אתה צריך חוות דעת של אחרים?"
כשאני הבהרתי שהוא רכש מסך HD שלהם לפני 5 שנים..אני מצטער אבל אף אחד לא יגיד לי למה אני צריך עוד חוות דעת,אני צריך לבקש אישור מיוחד בשביל זה ?
·
כולם יודעים שמולר זה מוצר מדבקה ואין צורך לפרסם פה לינקים של מולר ישראל,כול כך קשה להיות עינייני ? מי שבבקשה רכש ויכול לתת חוות דעת אני אשמח,כול הליצנים והדאחקיונרים בבקשה תישארו מחוץ לפוסט ,לא כולם קונים מותגים וזכותי לקבל מידע גם על מוצר פחות יוקרתי ואיכותי או מוצר "פח" כמו שאתם קוראים לו.
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
@MosheShaby
· כמו שכתבו לך פה כנראה שלא תמצא מישהו שרכש את המסך הזה כאן כי לרוב מי שקונה מסכים מסוג זה לא מסתובב בפורומים כגון אלו שאנחנו נמצאים.
מהכרות טובה עם מוצרים סינים , בין מה שרשום למה שאתה מקבל בפועל המרחק גדול. אם תשאל אותי מה עדיף מותג מוכר מסדרה נמוכה או מותג סיני , במידה וההפרש במחיר גדול מחצי הייתי הולך על סיני, במידה ותמצא מסך מוכר בעד 1000 שח יותר הייתי הולך על המוכר, באופן כללי חווית צפיה היא משהו אינדווידואלי יכול להיות שחווית הצפיה שלך תהיה טובה גם בזה וגם בזה העיניין הוא השרות והאחריות שלרוב במותגים סינים היא קצרה עד לא קיימת. בהצלחה....
· כמו שכתבו לך פה כנראה שלא תמצא מישהו שרכש את המסך הזה כאן כי לרוב מי שקונה מסכים מסוג זה לא מסתובב בפורומים כגון אלו שאנחנו נמצאים.
מהכרות טובה עם מוצרים סינים , בין מה שרשום למה שאתה מקבל בפועל המרחק גדול. אם תשאל אותי מה עדיף מותג מוכר מסדרה נמוכה או מותג סיני , במידה וההפרש במחיר גדול מחצי הייתי הולך על סיני, במידה ותמצא מסך מוכר בעד 1000 שח יותר הייתי הולך על המוכר, באופן כללי חווית צפיה היא משהו אינדווידואלי יכול להיות שחווית הצפיה שלך תהיה טובה גם בזה וגם בזה העיניין הוא השרות והאחריות שלרוב במותגים סינים היא קצרה עד לא קיימת. בהצלחה....
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
כמו ששחר כתב, משה אכן נמצא בפורום הלא נכון. מי שמגיע לכאן בדרך כלל קונה מוצרים מחברות מוכרות (טלויזיות, מקרנים, מגברים וכולי) ולא מוצרי מדבקה. הסיכוי שמישהו כאן קנה את הטלויזיה המדוברת, קטן מאוד ולכן קשה לתת לו חוות דעת עליה.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
מה זה "שלהם"?MosheShaby כתב:@good__one
כשאני הבהרתי שהוא רכש מסך HD שלהם לפני 5 שנים.
·...
מולר זה מדבקה ששם יבואן. לפני 5 שנים הוא קנה מסך מיצרן סיני אחד, היום - מי יודע?
זה אפילו לא אומר כלום אם חבר פורום אחר קנה מסך של מולר אתמול, שום דבר לא מונע מהיבואן לקנות את הבאץ' של המסכים מ-5 יצרנים סיניים שונים.
די משעשע שאתה קורא למישהו שמפנה מהזמן שלו בשביל לקרוא את הפוסט שלך ואז גם להגיב לך ולעזור לך חצוף.
זה שארתור(THECOOLEST) רשם לך את האמת ולא משהו שרצית לשמוע עושה אותו חצוף?
הפורום הזה אמנם של מסכים, אבל אם לא מדובר ב LG SAMSUNG SONY PANASONIC ובשנה האחרונה גם הייסנס, אתה כנראה לא תמצא יותר מדי מידע פה מסיבה פשוטה שאנשים שקונים מסכים זולים לא ממש באים להתייעץ עליהם. רוב האנשים האלה הם אנשים שקונים את זה בלי בדיקת רקע על המוצר, בדרך כלל קונים אותם באיזה שופרסל.
מי שרוצה לקבל עצות לקניית למסך בפורום, לא יקבל מולר או כל מוצר מדבקה אחר.
זה שארתור(THECOOLEST) רשם לך את האמת ולא משהו שרצית לשמוע עושה אותו חצוף?
הפורום הזה אמנם של מסכים, אבל אם לא מדובר ב LG SAMSUNG SONY PANASONIC ובשנה האחרונה גם הייסנס, אתה כנראה לא תמצא יותר מדי מידע פה מסיבה פשוטה שאנשים שקונים מסכים זולים לא ממש באים להתייעץ עליהם. רוב האנשים האלה הם אנשים שקונים את זה בלי בדיקת רקע על המוצר, בדרך כלל קונים אותם באיזה שופרסל.
מי שרוצה לקבל עצות לקניית למסך בפורום, לא יקבל מולר או כל מוצר מדבקה אחר.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
עדיף לקנות משומש של חברה מוכרת מאשר מוצר ירוד שכזה.
יש היום את הסמסונג סדרה 7000 , 65 אינץ' ב4500 ש"ח , שווה לשקול אם התקציב מאפשר.
יש היום את הסמסונג סדרה 7000 , 65 אינץ' ב4500 ש"ח , שווה לשקול אם התקציב מאפשר.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
ראשית אני חושב שצריך לכבד את בקשתו של פותח השירשור - לקבל חו"ד רק ממי שרכש את הטלויזיה הזו, גם אם חלק ניכר מאד מהקוראים חושבים שזו טעות.
שנית, צרכיו של הפונה אינם מודעים לנו. יתכן שהצורך בסיסי ביותר, ומכאן שגם למוצרי מדבקה יש מקום - עובדה שאנשים קונים אותם ואפילו נהנים.
ולבסוף, חשוב שנזכור שחלקם של החברות המיצרות מוצרי מדבקה מיצרות מוצרים בביצועי סאונד ותמונה פחותים לרוב, אולם אמינים לא פחות מחברות הפרימיום.
לראיה, קיימות חברות שהחלו כמדבקה בעבר, שהחלו לפתח עם השנים מוצרים בשם מותג עצמאי.
למען השקיפות אציין שמעולם לא היה לי TV של מולר..
הנה סרטון להשוואה מעניינת
שנית, צרכיו של הפונה אינם מודעים לנו. יתכן שהצורך בסיסי ביותר, ומכאן שגם למוצרי מדבקה יש מקום - עובדה שאנשים קונים אותם ואפילו נהנים.
ולבסוף, חשוב שנזכור שחלקם של החברות המיצרות מוצרי מדבקה מיצרות מוצרים בביצועי סאונד ותמונה פחותים לרוב, אולם אמינים לא פחות מחברות הפרימיום.
לראיה, קיימות חברות שהחלו כמדבקה בעבר, שהחלו לפתח עם השנים מוצרים בשם מותג עצמאי.
למען השקיפות אציין שמעולם לא היה לי TV של מולר..
הנה סרטון להשוואה מעניינת
נערך לאחרונה על ידי lasik ב 25/02/2018 15:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
לא מכיר את המותג הזה, ממליץ בחום לשקול בחיוב.
המחיר מצחיק, בסוף זה מסך טלוויזה, יש הרבה אנשים שקונים מסך בהרבה כסף, ואז כדי להצדיק את הרכישה, לא יוכלו לסבול מצב שבו מישהו קונה בזול ונהנה לא פחות.
אז זה כנראה לא מסך HI END.
אתה תיראה תמונה חדה, אתה לא תיראה תמונה מטושטשת, תוכל לחבר קולנוע בייתי, תוכל לחבר מחשב. הכל יעבוד.
בסוף כל חברות המדבקה האלה קונות פנלים ממספר מסויים של מפעלים, מוסיפות אלקטרוניקה, וזהו.
זה לא כזה שונה מסטרימרים מבוססי אנדרואיד. קונים חלקים, מתכננים board, מייצרים אותו בסין, מייצרים את המכניקה, שמים אנדרואיד, וזהו.
אף אחד לא לוקח את הפנלים האלה והורס אותם בכוונה. יכול להיות שהם עוברים פחות ביקורת איכות, יכול להיות שהם עברו ביקורת איכות, ולא עמדו בתנאים של החברות הגדולות - ואז מעיפים אותם למוצרי מדבקה.
גילו נאות: הפוסט הזה נכתב על ידי מישהו ששילם 18K על מסך 75.
יחד עם זאת, לחדר השניה שלי, אול לחדר המשחקים של הילדים, אין לי שום בעיה לקנות מסך תוצרת נאון.
כל מי שאומר לך אחרת - תנסה לדקור אותו בסיכה - ותראה מייד כמה אוויר יוצא משם.
ודבר אחרון - קח מסך מדבקה, ומסך מותר entry level - תסווה אותם בצורה שלא יהיו ברי זיהוי (נניח להסתיר את המסגרת) - ואני מבטיח לך שאנשים רבים לא ידעו איזה מסך טוב יותר, מה שנקרא מבחן עיוור.
לך על זה.
המחיר מצחיק, בסוף זה מסך טלוויזה, יש הרבה אנשים שקונים מסך בהרבה כסף, ואז כדי להצדיק את הרכישה, לא יוכלו לסבול מצב שבו מישהו קונה בזול ונהנה לא פחות.
אז זה כנראה לא מסך HI END.
אתה תיראה תמונה חדה, אתה לא תיראה תמונה מטושטשת, תוכל לחבר קולנוע בייתי, תוכל לחבר מחשב. הכל יעבוד.
בסוף כל חברות המדבקה האלה קונות פנלים ממספר מסויים של מפעלים, מוסיפות אלקטרוניקה, וזהו.
זה לא כזה שונה מסטרימרים מבוססי אנדרואיד. קונים חלקים, מתכננים board, מייצרים אותו בסין, מייצרים את המכניקה, שמים אנדרואיד, וזהו.
אף אחד לא לוקח את הפנלים האלה והורס אותם בכוונה. יכול להיות שהם עוברים פחות ביקורת איכות, יכול להיות שהם עברו ביקורת איכות, ולא עמדו בתנאים של החברות הגדולות - ואז מעיפים אותם למוצרי מדבקה.
גילו נאות: הפוסט הזה נכתב על ידי מישהו ששילם 18K על מסך 75.
יחד עם זאת, לחדר השניה שלי, אול לחדר המשחקים של הילדים, אין לי שום בעיה לקנות מסך תוצרת נאון.
כל מי שאומר לך אחרת - תנסה לדקור אותו בסיכה - ותראה מייד כמה אוויר יוצא משם.
ודבר אחרון - קח מסך מדבקה, ומסך מותר entry level - תסווה אותם בצורה שלא יהיו ברי זיהוי (נניח להסתיר את המסגרת) - ואני מבטיח לך שאנשים רבים לא ידעו איזה מסך טוב יותר, מה שנקרא מבחן עיוור.
לך על זה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
@nir11
הניסיון שלי עם חיבורים לטלוויזיות מדבקה זולות לא טוב. למשל, דוגמא קטנה, מחשב סטרימר סיני שחיברתי למספר טלוויזיות מותג של חברים בלי בעיה (TRONSMART), היה קשה מאוד לחבר לטלוויזית מדבקה של חבר אחר וגם אז לא הגענו בשום דרך לתצוגת PIXEL MAPPING נורמאלית.
אז אני לא הייתי קונה טלוויזיה כזאת לחדר שינה בלי לבדוק היטב שאין בעיה לחבר אליה את מה שאני רוצה לחבר אליה.
שלא לדבר על איכות התמונה ועיבודה.
כמובן שכל מקרה לגופו, אבל לא חושב שיש איזה טריק שיבואן ישראלי מכיר שחברות כמו סמסונג או LG לא מכירות ולכן, תהיה בטוח שלמחיר יש מחיר. אם בן אדם מוכן לשלם אותו זה בסדר, ולאנשים רבים שצריכים דברים פשוטים זה לא יפריע, אבל כדאי לבדוק היטב שאני מקבל את מה שאני מצפה לקבל.
·
הניסיון שלי עם חיבורים לטלוויזיות מדבקה זולות לא טוב. למשל, דוגמא קטנה, מחשב סטרימר סיני שחיברתי למספר טלוויזיות מותג של חברים בלי בעיה (TRONSMART), היה קשה מאוד לחבר לטלוויזית מדבקה של חבר אחר וגם אז לא הגענו בשום דרך לתצוגת PIXEL MAPPING נורמאלית.
אז אני לא הייתי קונה טלוויזיה כזאת לחדר שינה בלי לבדוק היטב שאין בעיה לחבר אליה את מה שאני רוצה לחבר אליה.
שלא לדבר על איכות התמונה ועיבודה.
כמובן שכל מקרה לגופו, אבל לא חושב שיש איזה טריק שיבואן ישראלי מכיר שחברות כמו סמסונג או LG לא מכירות ולכן, תהיה בטוח שלמחיר יש מחיר. אם בן אדם מוכן לשלם אותו זה בסדר, ולאנשים רבים שצריכים דברים פשוטים זה לא יפריע, אבל כדאי לבדוק היטב שאני מקבל את מה שאני מצפה לקבל.
·