היי, אנחנו עוברים בקרוב דירה ואני מתלבט לגבי אודיו.
החלל המרכזי של הדירה די ריבועי. בקצה אחד יש מטבח, לאחריו אי שבתוכו טלויזיה ומולו הספה המרכזית, צמודה לקיר המקביל למטבח (ראו שרטוט).
היום אנחנו שומעים טלויזיה מהרמקולים שלה (שומעים גם ככה מאד חלש, התינוק ישן קרוב).
אנחנו גם אוהבים לשמוע סטריאו. היום בדירתנו אנחנו מאזינים עם אקו דוט (ספוטיפיי) שמחובר לרמקולי ״מחשב״ עתיקים אך יחסית יקרים Altec Lansing FX6021. קניתי לאחרונה מיקסר בשביל לחבר גם את הטלויזיה לרמקולים במקביל לאקו.
אופציה ראשונה שחשבתי עליה הוא להמשיך להשתמש באלטק גם בשביל הטלויזיה וגם בשביל אודיו, ולהעמיד את הרמקולים איכשהו בנישה של הטלויזיה (לא ברור עדין אם אפשר בכלל), אבל בכל מקרה זה יצור בעיה בפיזור הסאונד במטבח.
אופציה שניה היא לקנות סאונד בר בשביל לשדרג את הצפייה בטלויזיה, ולשים רמקולים לוויניים מאחורי הספה (יש הכנה בקיר) שמצד אחד יוכלו לתת סראונד לטלויזיה, אבל בעיקר בשביל להשמיע סטריאו אל כל החלל.
אופציה שלישית היא לחשוב על הסטריאו מכיוון אחר, כגון רמקול בלוטות יוקרתי.
נקודה אחרונה, יש מקום בנישה של הטלויזיה לרסיבר אם צריך. היום אין לי.
מבחינת תקציב, אני חושב שאיפשהו בין 0-5000 יהיה נהדר, אבל שומר על ראש פתוח.
תודה על העזרה!
מחפש המלצות לפני קניית אודיו לדירה חדשה
תתחדש על המעבר .
סאונד בר זו האופציה המועדפת למי שלא רוצה להתעסק עם מתיחת כבלים , הגדרות , חיבורים וכ'ו
אם אתה לא זקוק לשיא הטכנולוגיה והעוצמה כפי שהבנתי ממה שכתבת
אתה יכול לקנות סאונד בר ב 200$ בדיוטי-פרי .
בכל מקרה מותגים טובים בתחום הם "JBL" HARMAN KARDON " POLK AUDIO וכ'ו
סאונד בר זו האופציה המועדפת למי שלא רוצה להתעסק עם מתיחת כבלים , הגדרות , חיבורים וכ'ו
אם אתה לא זקוק לשיא הטכנולוגיה והעוצמה כפי שהבנתי ממה שכתבת
אתה יכול לקנות סאונד בר ב 200$ בדיוטי-פרי .
בכל מקרה מותגים טובים בתחום הם "JBL" HARMAN KARDON " POLK AUDIO וכ'ו
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
1. מה זה אי שבתוכו טלויזיה? החלק העליון של המסך יהיה בגובה 90 ס"מ? זה לא הגיוני בעליל.
2. אתה כבר עובר דירה, אם יש לך אופציה תשחיל חוטים לרמקולי סראונד.
3. רסיבר ורמקולים זו האופציה המועדפת. גם אם אתה לא יכול להעלות את התקציב. עצה שלי, תעלה. רמקולים ומערכת לא מחליפים כל יום ואם תעשה בחירה טובה שתהיה מרוצה ממנה לשנים רבות, גם לא תחשוב להחליף (לעומת חסכנות שיכולה להביא לתוצאה שלא תהיה מרוצה ממנה).
2. אתה כבר עובר דירה, אם יש לך אופציה תשחיל חוטים לרמקולי סראונד.
3. רסיבר ורמקולים זו האופציה המועדפת. גם אם אתה לא יכול להעלות את התקציב. עצה שלי, תעלה. רמקולים ומערכת לא מחליפים כל יום ואם תעשה בחירה טובה שתהיה מרוצה ממנה לשנים רבות, גם לא תחשוב להחליף (לעומת חסכנות שיכולה להביא לתוצאה שלא תהיה מרוצה ממנה).