המלצה לראוטר לרשת מרובת מכשירים
שלום רב,
עברתי על כמות גדולה שרשורים והמצלות כאן בפורום ואני עדיין מתלבט לגבי הראוטר שאני רוצה לרכוש.
יש לי תשתית בזק, כך שראוטר+מודם דמוי הVR600 הוא אופציה טובה, ומצד שני אם אוכל לרכוש ראוטר טוב יותר, אין לי שום מניעה מלחבר מודם בנפרד וראוטר נפרד (במידה וזה באמת יכול להועיל).
על הרשת יש כ10-12 מכשירים והראוטר הנוכחי של בזק לא מספק את הסחורה כמו זה שלפניו. (חלקם מתחברים אלחוטית, וחלקם חוטית). התשתית היא של 100.
ראיתי המלצות על הVR600 גרסאת ה-V2 , וגם על ARCHER C7 (שהוא ללא המודם).
טווח המחירים שאני מחפש הוא הטווח של הראוטרים האלו.
האם יש המלצות לראוטרים שיספקו את הסחורה בצורה טובה? האם יש תרומה להפרדת ראוטר ומודם?
תודה רבה!
עברתי על כמות גדולה שרשורים והמצלות כאן בפורום ואני עדיין מתלבט לגבי הראוטר שאני רוצה לרכוש.
יש לי תשתית בזק, כך שראוטר+מודם דמוי הVR600 הוא אופציה טובה, ומצד שני אם אוכל לרכוש ראוטר טוב יותר, אין לי שום מניעה מלחבר מודם בנפרד וראוטר נפרד (במידה וזה באמת יכול להועיל).
על הרשת יש כ10-12 מכשירים והראוטר הנוכחי של בזק לא מספק את הסחורה כמו זה שלפניו. (חלקם מתחברים אלחוטית, וחלקם חוטית). התשתית היא של 100.
ראיתי המלצות על הVR600 גרסאת ה-V2 , וגם על ARCHER C7 (שהוא ללא המודם).
טווח המחירים שאני מחפש הוא הטווח של הראוטרים האלו.
האם יש המלצות לראוטרים שיספקו את הסחורה בצורה טובה? האם יש תרומה להפרדת ראוטר ומודם?
תודה רבה!
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
תשתמש הראוטר של בזק כמודם ותקנה ראוטר טוב
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
תבדוק גם את נטגיר. ממליץ על ה-R7800 או ה-R7000.
אמזון ארה"ב כבר לא שולח ראוטרים לארץ, תבדוק באירופה - למשל באנגליה.
אני קניתי R7800 מאנגליה כשהיה דיל מטורף, עלה לי 650 ש"ח עד הבית כולל הכל. הקושחה שלו פתוחה לכל העולם (אפשרות לבחור את המדינה). וכמובן אפשר להתקין קושחה מצד שלישי...
אמזון ארה"ב כבר לא שולח ראוטרים לארץ, תבדוק באירופה - למשל באנגליה.
אני קניתי R7800 מאנגליה כשהיה דיל מטורף, עלה לי 650 ש"ח עד הבית כולל הכל. הקושחה שלו פתוחה לכל העולם (אפשרות לבחור את המדינה). וכמובן אפשר להתקין קושחה מצד שלישי...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אמזון שולחים את זה לארץ, הם דואגים להכל.AssafLots כתב:@איינשטיין·
לא הייתה בעיה עם המכס/משרד התקשורת?...
הנחת העבודה היא שפריט שנשלח על-ידם לארץ יכול להיכנס לארץ. אם יש בעיה, זו בעיה שלהם ולא שלך.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אני עם הראוטר של בזק ו :
2 נקודות גישה שמייצרות WI FI בשני מפלסים.
5 מחשבים
5 טלפונים חכמים.
1 טאבלט
4 מפענחי פרטנר
2 טלווזייה חכמה
1 PS4
1 WII
2 מצלמות אבטחה
1 סטירמר פופקורן
1 סטרימר shield
וכמובן שאין שום בעיה.
לראוטרים של בזק יצא שם רע בגלל שבעבר הם לא היו מספיק טובים. היום הכל בסדר ואנשים משום מה ממשיכים לקטר.
2 נקודות גישה שמייצרות WI FI בשני מפלסים.
5 מחשבים
5 טלפונים חכמים.
1 טאבלט
4 מפענחי פרטנר
2 טלווזייה חכמה
1 PS4
1 WII
2 מצלמות אבטחה
1 סטירמר פופקורן
1 סטרימר shield
וכמובן שאין שום בעיה.
לראוטרים של בזק יצא שם רע בגלל שבעבר הם לא היו מספיק טובים. היום הכל בסדר ואנשים משום מה ממשיכים לקטר.
@elitsi
·
אם יש לך הרבה מכשירים שהם גם מחוברים בצורה אלחוטית (ב-wifi) וגם משתמשים כבד באינטרנט בו-זמנית, אז זה בדיוק איפה שהראוטרים triband עם המספרים המפוצצים יכולים לעזור לך. תחפש ראוטרים של ac3200 ומעלה.
אם הבעיה היא יותר כיסוי של שטח גדול אז עדיף לפזר APים לפי הצורך ולאוו דווקא צריך AP חזקים במיוחד. אם אתה מוכן להשקיע תמצא פתרון של mesh (במובן שהמכשירים נודדים בין AP בצורה שקופה) ושהחיבור של ה-APים קווי.
אחרת כל ראוטר איכותי יספיק, הראוטרים של בזק לא בדיוק איכותיים אפילו אם הרבה פעמים הם באמת מספיק טובים - מאד תלוי בצרכים ובשימוש וקצת גם על איזה דגם בדיוק של בזק אתה נופל.
לבסוף באופן כללי כדאי לדעתי לפצל לפחות בין המודם לראוטר ולכן אני לא הייתי קונה VR600 (או מודם/ראוטר משולב לא זול אחר). ראה גם את הפוסט שלי כאן.
·
אם יש לך הרבה מכשירים שהם גם מחוברים בצורה אלחוטית (ב-wifi) וגם משתמשים כבד באינטרנט בו-זמנית, אז זה בדיוק איפה שהראוטרים triband עם המספרים המפוצצים יכולים לעזור לך. תחפש ראוטרים של ac3200 ומעלה.
אם הבעיה היא יותר כיסוי של שטח גדול אז עדיף לפזר APים לפי הצורך ולאוו דווקא צריך AP חזקים במיוחד. אם אתה מוכן להשקיע תמצא פתרון של mesh (במובן שהמכשירים נודדים בין AP בצורה שקופה) ושהחיבור של ה-APים קווי.
אחרת כל ראוטר איכותי יספיק, הראוטרים של בזק לא בדיוק איכותיים אפילו אם הרבה פעמים הם באמת מספיק טובים - מאד תלוי בצרכים ובשימוש וקצת גם על איזה דגם בדיוק של בזק אתה נופל.
לבסוף באופן כללי כדאי לדעתי לפצל לפחות בין המודם לראוטר ולכן אני לא הייתי קונה VR600 (או מודם/ראוטר משולב לא זול אחר). ראה גם את הפוסט שלי כאן.