OLED65BY7 - איכות תמונה גרועה - ערוץ 13 רשת HD - סלקום TV - ליגת אלופות
שלום רב,
יש בשרותי 65OLEDB7Y.
אתמול ראיתי את משחק הכדורגל, צלסי נגד ברצלונה ושבוע שעבר ריאל מדריד נגד פ.ס.ז.
יש ברשותי סלקום TV - ואיכות התמונה בערוץ 13 - היתה פשוט גרועה ונמרחת (ממש מתחת לכל ביקורת) וכאשר העברתי לערוץ 55 (באריין מינכן ) ראו חלק למרות שלא היה מדובר באיכות שידור HD.
מה ניתן לעשות? מה הבעיה? מה מקור הבעיה?
יש בשרותי 65OLEDB7Y.
יש ברשותי סלקום TV - ואיכות התמונה בערוץ 13 - היתה פשוט גרועה ונמרחת (ממש מתחת לכל ביקורת) וכאשר העברתי לערוץ 55 (באריין מינכן ) ראו חלק למרות שלא היה מדובר באיכות שידור HD.
מה ניתן לעשות? מה הבעיה? מה מקור הבעיה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מקור הבעיה הוא קצב נתונים נמוך + דחיסה לא איכותית בערוץ 13.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
ב Sting TV (מסך C6) התמונה הייתה מצויינת. מיותר לציין שאני לא מציע שתעבור ל Sting רק בגלל האירוע הזה... רק רומז באשר למקור הבעייה...SHAYSNAKE כתב:שלום רב,
יש בשרותי 65OLEDB7Y.
מה ניתן לעשות? מה הבעיה? מה מקור הבעיה?...
·
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
סלקום טי וי זה זוועה באופן כללי.
קיבלתי עם ה-C7 חודש חינם נדהמתי מהאיכות הזוועתית,
בסדרות של HBO אפילו הסאונד בסולם לא נכון (נשמע כאילו זה בהילוך מהיר).
עזבו שלהתנתק מהחודש חינם היה גהינום שלקח 3 חודשים.
פשוט מדהים שבזמן שבנטפליקס יש כבר שנתיים 4K עם HDR ודולבי ויז'ן, בארץ מוכרים במחיר מופקע משהו באיכות של טיבו משנת 2001
קיבלתי עם ה-C7 חודש חינם נדהמתי מהאיכות הזוועתית,
בסדרות של HBO אפילו הסאונד בסולם לא נכון (נשמע כאילו זה בהילוך מהיר).
עזבו שלהתנתק מהחודש חינם היה גהינום שלקח 3 חודשים.
פשוט מדהים שבזמן שבנטפליקס יש כבר שנתיים 4K עם HDR ודולבי ויז'ן, בארץ מוכרים במחיר מופקע משהו באיכות של טיבו משנת 2001
בדיוק בגלל הסיבות הללו עשיתי מנוי ב"יס" ולקחתי yes ultra - ערוצים 12,13,14 נראים מעולה בHD ובשילוב עם הטלוויזיה הזאת כש HDR effect על בינוני, אז יש איכות תמונה משובחת. כמו כן, ערוצי צ'ארלטון נראים לא רע בכלל, אבל חסרי אחידות, כי לכל שידורי חי יש איכות משלו.
בעיה מוכרת...
אני משתמש בB7, ונראה שיש הבדל של שמיים וארץ אם אני צופה דרך הממיר של סלקום או דרך האפליקציה. (גם עידן פלוס וגם ערוצים ״רגילים״)
בלי שום קשר - גם באפליקציה המשחק בערוץ 13 היה מתחת לכל ביקורת. רכשתי את ספורט5HD נקודתית רק לאותו היום (בכל זאת, היו אצלי חברים ואי אפשר לתת להם לצפות בפיקסלים רודפים אחרי כדור שהוא בעצמו פיקסל..) וההבדל היה מטורף.
מסקנה:
1. תשתמש באפליקציה אם אתה יכול
2. דופקים אותנו קשות באיכות של ערוצים 12-13. לא אכפת לי לראות כדורגל בערוץ 55, אבל כשמעבירים אותו ל12-13 זה מזעזע
אני משתמש בB7, ונראה שיש הבדל של שמיים וארץ אם אני צופה דרך הממיר של סלקום או דרך האפליקציה. (גם עידן פלוס וגם ערוצים ״רגילים״)
בלי שום קשר - גם באפליקציה המשחק בערוץ 13 היה מתחת לכל ביקורת. רכשתי את ספורט5HD נקודתית רק לאותו היום (בכל זאת, היו אצלי חברים ואי אפשר לתת להם לצפות בפיקסלים רודפים אחרי כדור שהוא בעצמו פיקסל..) וההבדל היה מטורף.
מסקנה:
1. תשתמש באפליקציה אם אתה יכול
2. דופקים אותנו קשות באיכות של ערוצים 12-13. לא אכפת לי לראות כדורגל בערוץ 55, אבל כשמעבירים אותו ל12-13 זה מזעזע