חיבור מגבר למחשב הביתי
שלום, יש ברשותי מגבר של חברת Kenwood מדגם KA-129 ורציתי לדעת כיצד ניתן, אם בכלל, לחבר אותו אל המחשב שלי?
אל המגבר מחוברים רמקולים ומה שאני רוצה שיהיה בעצם זה שאני אפעיל שיר מסוים דרך המחשב ופשוט אשמע אותו דרך הרמקולים שמחוברים אל המגבר.
תודה רבה!
אל המגבר מחוברים רמקולים ומה שאני רוצה שיהיה בעצם זה שאני אפעיל שיר מסוים דרך המחשב ופשוט אשמע אותו דרך הרמקולים שמחוברים אל המגבר.
תודה רבה!
צירפתי תמונה של החיבורים של המגבר הזה. באיזה מהיציאות צריך להכניס את הRCA?direct כתב:כבל שבקצה אחד חיבור 3.5ממ מתחבר למחשב ובצידו השני צמד חיבורי rca לכניסה מתאימה במגבר.
זה הפתרון הכי בסיסי ופשוט, לא בטוח לגבי האיכות....
ממה שרואים בתמונה יש ל רק כניסות אנולוגיות.
בשביל איכות סבירה אתה צריך או כרטיס קול ברמה טובה או DAC בין המחשב לרסיבר.
אני לא מכיר את איכות כרטיסי הקול.
מה שאני הייתי עושה זה רוכש DAC חיצוני. אפילו משהו פשוט כמו הדרגונפליי שמיועד לאוזניות. אתה מוציא USB אל ה DAC וממנו אתה מתחבר אל הרסיבר בחיבורי RCA.
קח זאת כהמלצה ידידותית ולא כחוות דעת של מומחה.
מה שאני הייתי עושה זה רוכש DAC חיצוני. אפילו משהו פשוט כמו הדרגונפליי שמיועד לאוזניות. אתה מוציא USB אל ה DAC וממנו אתה מתחבר אל הרסיבר בחיבורי RCA.
קח זאת כהמלצה ידידותית ולא כחוות דעת של מומחה.
עם הציוד המדובר לא הייתי משקיע ביותר מכבל.אני2 כתב:ממה שרואים בתמונה יש ל רק כניסות אנולוגיות.
קח זאת כהמלצה ידידותית ולא כחוות דעת של מומחה....