הוט 200 מגה, אכזבה גדולה!
שלום לחברי הפורום, ביום ראשון נרשמתי למבצע החדש של תשתית הוט אינטרנט במהירות 200 מגה ולספקית הוטנט.
כרגע אני מנוי של בזק/ בזק בינלאומי במהירות 40 מגה ומנוי גם לטלוויזיה של יס.
הטכנאי הגיע ביום שלישי וכמספר דקות לפני הגעתו, כשהתקשר, אמר שאם יש לי יס אז יכולה להיות בעיה בהתקנה.
כבר אז נדלקה לי נורה אדומה שייתכן שזאת שיטה של הוט להעביר לקוחות של יס אליהם.
בכל זאת הוא הגיע, הציץ בארון התקשורת שבלובי הקומתי (בניין חדש בתל אביב), והודיע בחגיגיות שהבניין מוזר והוא לא יוכל
לחבר אותי לאינטרנט של הוט אלא אם כן אני אעבור גם לטלוויזיה של הוט, סוג של הכול או כלום.
אמרתי לו שאני לא מעוניין והוא עזב. סה"כ נשארתי עם תחושה לא טובה, פיניתי זמן במיוחד להתקנה , ציפיתי לה לאחר שנים
רבות בבזק ובאף מקום לא היה כתוב שאם יש יס אז ההתקנה לא תתאפשר.
רציתי לדעת האם מישהו נתקל כבר בדבר כזה? מה אתם ממליצים לעשות? האם אני צריך לבטל את העסקה (עם הוט והוטנט) למרות שלא חיבר אותי? עד עכשיו לא יצרו איתי קשר מהוט.
תודה מראש על ההתעניינות.
כרגע אני מנוי של בזק/ בזק בינלאומי במהירות 40 מגה ומנוי גם לטלוויזיה של יס.
הטכנאי הגיע ביום שלישי וכמספר דקות לפני הגעתו, כשהתקשר, אמר שאם יש לי יס אז יכולה להיות בעיה בהתקנה.
כבר אז נדלקה לי נורה אדומה שייתכן שזאת שיטה של הוט להעביר לקוחות של יס אליהם.
בכל זאת הוא הגיע, הציץ בארון התקשורת שבלובי הקומתי (בניין חדש בתל אביב), והודיע בחגיגיות שהבניין מוזר והוא לא יוכל
לחבר אותי לאינטרנט של הוט אלא אם כן אני אעבור גם לטלוויזיה של הוט, סוג של הכול או כלום.
אמרתי לו שאני לא מעוניין והוא עזב. סה"כ נשארתי עם תחושה לא טובה, פיניתי זמן במיוחד להתקנה , ציפיתי לה לאחר שנים
רבות בבזק ובאף מקום לא היה כתוב שאם יש יס אז ההתקנה לא תתאפשר.
רציתי לדעת האם מישהו נתקל כבר בדבר כזה? מה אתם ממליצים לעשות? האם אני צריך לבטל את העסקה (עם הוט והוטנט) למרות שלא חיבר אותי? עד עכשיו לא יצרו איתי קשר מהוט.
תודה מראש על ההתעניינות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
יש בעיה. לרוב יש כבל קואקס אחד שמוזן פנימה לתוך הבית. אם אתה מחובר ליס, הם ישתמשו בו ואם הוט אז הם משתמשים בו. עקרונית אפשרי להעביר חיבור נוסף אם התעלה מאפשרת זאת. קל זה לא, אבל טכנאי תשתית יכולים לעשות זאת.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
קבלנים מחוייבים לבצע שני צינורות שרשוריים מהלוח הקומתי אל תוך הדירה. יש כאלה שעושים שלישי, אבל זה מה שהם מחוייבים, וזה לא אשמת YES או HOT:
1. אחד שמעבירים בו כבל COAX
2. אחד שמעבירים בו כבל טלפוניה
אם לא עושים שום שינוי, זה מאפשר לדירה להיות מחוברת לבזק ולהיות מחוברת לאחת מתשתיות הטלוויזיה HOT או YES. לא שתיהן.
מכאן הכל תלוי בנסיבות בשטח:
בהרבה מקרים אפשר להשחיל כבל COAX נוסף בתוך הצינור בו מושחל כבל הטלפוניה (שהוא דק יחסית).
הנה הסיפור שלי:
- עם המעבר לדירה קודם חיברתי תשתית אינטרנט HOT. הגיע טכנאי HOT והשתמש בכבל ה-COAX הקיים בטענה שהוא לא אמור/יכול להעביר כבל נוסף (בדיוק כמו המקרה שלך)...
- אז הזמנו התקנת YES, והגיע טכנאי מדהים עם המון סבלנות. הסביר ש-HOT השתלטו על כבל ה-COAX והציע לנסות להשחיל כבל נוסף. למרות נסיונות עקשים לא הצלחנו. הצלחנו אבל להכניס כבל COAX במקום כבל הטלפוניה. מה שאומר שוויתרתי על כל חיבור בזק לדירה שלי. במקום זה יש לי תשתית אינטרנט HOT דרך COAX אחד ותשתית YES דרך COAX שני.
אז אתה יכול להיות מאוכזב, ובצדק, אבל לא בטוח שהכתובת לתסכול היא HOT. למרות, שלפחות לפי הניסיון שלי, YES היו סבלניים יותר והתאמצו יותר...
ה-200/5M שווה כל רגע, ואני מאד מרוצה שהתעקשתי.
אני לא סובל מחסרון של בזק, שבכל מקרה באיזור שלי לא מסוגלים לתת יותר מ-40M.
1. אחד שמעבירים בו כבל COAX
2. אחד שמעבירים בו כבל טלפוניה
אם לא עושים שום שינוי, זה מאפשר לדירה להיות מחוברת לבזק ולהיות מחוברת לאחת מתשתיות הטלוויזיה HOT או YES. לא שתיהן.
מכאן הכל תלוי בנסיבות בשטח:
בהרבה מקרים אפשר להשחיל כבל COAX נוסף בתוך הצינור בו מושחל כבל הטלפוניה (שהוא דק יחסית).
הנה הסיפור שלי:
- עם המעבר לדירה קודם חיברתי תשתית אינטרנט HOT. הגיע טכנאי HOT והשתמש בכבל ה-COAX הקיים בטענה שהוא לא אמור/יכול להעביר כבל נוסף (בדיוק כמו המקרה שלך)...
- אז הזמנו התקנת YES, והגיע טכנאי מדהים עם המון סבלנות. הסביר ש-HOT השתלטו על כבל ה-COAX והציע לנסות להשחיל כבל נוסף. למרות נסיונות עקשים לא הצלחנו. הצלחנו אבל להכניס כבל COAX במקום כבל הטלפוניה. מה שאומר שוויתרתי על כל חיבור בזק לדירה שלי. במקום זה יש לי תשתית אינטרנט HOT דרך COAX אחד ותשתית YES דרך COAX שני.
אז אתה יכול להיות מאוכזב, ובצדק, אבל לא בטוח שהכתובת לתסכול היא HOT. למרות, שלפחות לפי הניסיון שלי, YES היו סבלניים יותר והתאמצו יותר...
ה-200/5M שווה כל רגע, ואני מאד מרוצה שהתעקשתי.
אני לא סובל מחסרון של בזק, שבכל מקרה באיזור שלי לא מסוגלים לתת יותר מ-40M.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!