כמעט מרץ ואין שום 4K ב HOT ........
- Multi_Touch
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
בטח זה יהיה ביחד עם השינוי שם ל Altice
אני התקשרתי להוט היום והנציג שירות אמר לי שזה נדחה לחודש מרץ
נפלתי על נציג שעושה יותר מידי את העבודה בקשר לחברת הוט, כלומר מצד אחד
הוא הסביר לי
שהפיילוט לא הצליח כראוי ומתקנים את התקלות שהתגלו בממירים ובמערת השידור החדש של 4K.
ומצד שני הוא מתעקש שאני יצטרף להוט, אבל אני לא העדפתי במצב של עכשיו.
אז למה מי שרצה ממיר 4K שיקבל אותו עם תקלות גם בערוצים לא של 4K?
לדעתי הפעם הזמן המתנה הארוך ל תמונת 4K זה רק כדי שהוט תבדוק שעניין ה 4K יהיה תקין ולא בגלל משהו אחר.
נפלתי על נציג שעושה יותר מידי את העבודה בקשר לחברת הוט, כלומר מצד אחד
הוא הסביר לי
שהפיילוט לא הצליח כראוי ומתקנים את התקלות שהתגלו בממירים ובמערת השידור החדש של 4K.
ומצד שני הוא מתעקש שאני יצטרף להוט, אבל אני לא העדפתי במצב של עכשיו.
אז למה מי שרצה ממיר 4K שיקבל אותו עם תקלות גם בערוצים לא של 4K?
לדעתי הפעם הזמן המתנה הארוך ל תמונת 4K זה רק כדי שהוט תבדוק שעניין ה 4K יהיה תקין ולא בגלל משהו אחר.
היי,
המנהלים אצלינו במוקד מסרבים/לא יודעים לענות לי מתי בוודאות ה4K יושק.
מה שכן, בשבוע האחרון מדברים עליו ממש הרבה אצלינו בהנהלה (אני כמוכם מחכה), הדבר היחיד שאיכשהו הצלחתי להוציא שזה יוצא במרץ (אני מעריך שבתחילת מרץ).
בנוסף הוט אמורה להכניס נטפליקס בקרוב, אני מאמין שאו הנטפליקס, או ה4K ייצאו ביחד עם המיתוג מחדש מהוט לאלטיס.
מחכה לעדכון בדיוק כמוכם
מה שכן, בשבוע האחרון מדברים עליו ממש הרבה אצלינו בהנהלה (אני כמוכם מחכה), הדבר היחיד שאיכשהו הצלחתי להוציא שזה יוצא במרץ (אני מעריך שבתחילת מרץ).
בנוסף הוט אמורה להכניס נטפליקס בקרוב, אני מאמין שאו הנטפליקס, או ה4K ייצאו ביחד עם המיתוג מחדש מהוט לאלטיס.
מחכה לעדכון בדיוק כמוכם
·אני מקווה שזה יהיה לפני המיתוג מחדש, כי פרסמו בתקשורת שמנכלית הוט אמרה שהמיתוג מחדש בישראל, לא יהיה לפני הרבעון השני של 2018. כלומר לא לפני חודש אפריל 2018. אני מקווה שהידיעה הזאת לא נכונה ושהמיתוג הזה יהיה בהקדם האפשרי.hexxt כתב:היי,
מחכה לעדכון בדיוק כמוכם...
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
כמו שאמרו שנטפליקס יושק עד סוף 2017? איפה הפיילוט ללקוחות עם פייבר?hexxt כתב:היי,
מחכה לעדכון בדיוק כמוכם...
למה לא מעדכנים אם רק מומחיות לצאת בהכרזות והבטחות בלי כיסוי
ולא להיות הגונים וישרים עם הלקוחות טעינו זה מתעכב?
- ArielAberjil
- חבר ותיק

אז הבטיחו. ממתי לוקחים אחריות?Arie10 כתב:נדמה לי שהבטיחו נטפליקס ב 11/2017 !...
אמרו ואמרו.. עכשיו אומרים במרץ ואז יגידו אפריל ואז מאי...
- ArielAberjil
- חבר ותיק

אם יהיה חצי שנה חינם כמו בפרטנר.. שווה לחכות לזה אבל כמה אפשר לחכות?גיל37 כתב:מה הבעיה להתחבר לנטפליקס ? בשביל מה צריכים את הוט שתגזור קופון על מוצר מעולה כמו נטפליקס ?...
- ArielAberjil
- חבר ותיק

אם היה שוק סיטונאי על תשתית הוט.. אתה יכול להוזיל סל אבל לא להרוויח מכל העולמות גם מחיר נמוך גם תשתית מהירות הכי גבוהה שיש וזה מה שיש בערך עם הטריפל של הוט.liorp כתב:בשביל חצי שנה חינם בנטפליקס, הטבה ששווה סך הכל 240 ש"ח, לא שווה להישאר בהוט. יש חלופות זולות יותר....