מחפש רסיבר עם 3 Zone
מחפש רסיבר עם 3 zone audio ועם לפחות 2 יציאות HDMI - מעדיף יותר (במטרה לנגן באותו זמן מכמה כניסות HDMI לכמה יציאות HDMI במקביל סטרימים שונים)
יש בכלל רסיברים עם 3 יציאות HDMI, מלאות - לא broadcast
חשבתי על marantz 7012 ראיתי שיש גם Denon X6400H
יש בכלל רסיברים עם 3 יציאות HDMI, מלאות - לא broadcast
חשבתי על marantz 7012 ראיתי שיש גם Denon X6400H
יש לי שלושה חדרים שבכל חדר יש טלויזיה ורמקולים (2 חדרים סטראו ואחד 5.1 - סלון), הוידאו והאודיו מגיע ממקור HDMI לרסיבר ויוצא - וידאו דרך יציאת HDMI מהרסיבר והסאונד לרמקולים,BUGY כתב:נשמע שאתה צריך משהו אחר ולא רסיבר...מה השימוש, בדיוק?...
לפי מה שאני מבין אני צריך:
1. 3 Zone בשביל האודיו - 9.2
2. 3 Zone בשביל הוידאו
לא מצאתי 3 zone של וידאו רק 2 zone עם 3 HDMI outputs, כאשר אני לא אוכל לראות 3 סטרימים שונים של וידאו באותו זמן, אני אוכל למתרץ ביניהם, אבל אודיו שונה אני אוכל לשמוע בכל חדר,
אין רסיבר עם 3 זון ו3 יציאות וידאו
3 רסיברים יהיו לך יותר זולים מ 3070/2070
אם למשל כולם של ימהה אז יש לך מיוזיק-קאסט שזה שיתוף אודיו בינהם, אם זה מה שאתה מחפש.
תפרט יותר על מה שאתה רוצה לעשות ועל מיקום הציוד הפלט לעומת הפלט ואיך זה מחובר
3 רסיברים יהיו לך יותר זולים מ 3070/2070
אם למשל כולם של ימהה אז יש לך מיוזיק-קאסט שזה שיתוף אודיו בינהם, אם זה מה שאתה מחפש.
תפרט יותר על מה שאתה רוצה לעשות ועל מיקום הציוד הפלט לעומת הפלט ואיך זה מחובר
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אני חושב שעדיף לך שלוש או שני רסיברים כי מה שאתה מחפש לא קיים.shaigot כתב:יש לי שלושה חדרים שבכל חדר יש טלויזיה ורמקולים (2 חדרים סטראו ואחד 5.1 - סלון), הוידאו והאודיו מגיע ממקור HDMI לרסיבר ויוצא - וידאו דרך יציאת HDMI מהרסיבר והסאונד לרמקולים,......
לפי מה שאני מבין אני צריך:
1. 3 Zone בשביל האודיו - 9.2
2. 3 Zone בשביל הוידאו
לא מצאתי 3 zone של וידאו רק 2 zone עם 3 HDMI outputs, כאשר אני לא אוכל לראות 3 סטרימים שונים של וידאו באותו זמן, אני אוכל למתרץ ביניהם, אבל אודיו שונה אני אוכל לשמוע בכל חדר,...