איך ה-200 מגה של הוט ?
היי לכולם.
אני מנוי שנים כבר לבזק בינלאומי ותשתית בזק וברמת העקרון די מרוצה (100 מגה).
עקב מעבר לסטינג טיוי שכידוע רץ על גבי האינטרנט, אני מרגיש צורך להגדיל את רוחב הפס.
בפועל אני לא כ״כ מקבל 100 מגה אלא באיזור ה-60, כנראה בגלל מרחק מהמרכזיה וסיבות אחרות.
אני קצת מתסוכל מזה שאנלימיטד עצרו לפני כשנה בבניין שמולי ולא מתקדמים, ואין לי מושג מתי ימשיכו
ומתי סלקום ופרטנר יחליטו להגיע לפה עם הסיבים שלהם.
יש פה מישהו שמנוי על ה-200 מגה של הוט וספק הוט נט ? יש לי זכרונות לא כל כך טובים מהוט
עד לפני כמה שנים. באמת מקבלים 200 מגה או אפילו קרוב לזה ? זה תלוי במרחק ממתקן כלשהו שלהם ?
ראיתי שהם מציעים את זה ב-79 לחודש וב-89 לאחר שנה וזה די קורץ לי.
אשמח לתגובות.
תודה מראש.
אני מנוי שנים כבר לבזק בינלאומי ותשתית בזק וברמת העקרון די מרוצה (100 מגה).
עקב מעבר לסטינג טיוי שכידוע רץ על גבי האינטרנט, אני מרגיש צורך להגדיל את רוחב הפס.
בפועל אני לא כ״כ מקבל 100 מגה אלא באיזור ה-60, כנראה בגלל מרחק מהמרכזיה וסיבות אחרות.
אני קצת מתסוכל מזה שאנלימיטד עצרו לפני כשנה בבניין שמולי ולא מתקדמים, ואין לי מושג מתי ימשיכו
ומתי סלקום ופרטנר יחליטו להגיע לפה עם הסיבים שלהם.
יש פה מישהו שמנוי על ה-200 מגה של הוט וספק הוט נט ? יש לי זכרונות לא כל כך טובים מהוט
עד לפני כמה שנים. באמת מקבלים 200 מגה או אפילו קרוב לזה ? זה תלוי במרחק ממתקן כלשהו שלהם ?
ראיתי שהם מציעים את זה ב-79 לחודש וב-89 לאחר שנה וזה די קורץ לי.
אשמח לתגובות.
תודה מראש.
לא משהו... העלאה 4.8 הורדה 140 מקסימום. אני שדרגתי מ 100 של בזק, ללא ספק שיפור משמעותי כי שם קבלתי 50 לכל היותר. קח בחשבון שבשביל 200 אתה צריך מחשב עם תמיכה ב GIGABIT NET וכמובן ראוטר תומך בחיבור חוטי בלבד. אני עם ספק הוטנט. צריך לבדוק עם ספק אחר אבל ההוטבוקס שקבלתי חסום שינויים וזה ממש סיוט להשיג את התמיכה הטכנית של הוט...
ניתוקים קצרים ? נשמע לי לא טוב בעליל..Madvedon כתב:במהירות זה לגמרי סבבה,
יש לי ניתוקים קצרים מדי פעם - מעצבן אבל פתיר עם התמיכה שלהם וכל המגבירים מנחיתים שלהם...
עיקר השדרוג הולך להיות עקב מעבר לסטינג טיוי וממש לא בא לי
לחוות גם תקיעות בטלויזיה. מבחינת מחשב אין לי בעיה, במחשב הסלוני יש לוח
אם שתומך ב-gigabit וכנ״ל במקבוק פרו אבל איתו אני לא מוריד מי יודע מה.
כאמור הסיבה העיקרית היא צפיה בסטינג טיוי יחד עם שימושי האינטרנט האחרים.
יש פה עוד מישהו שיכול להעיד ?
- 1OrenBen-Moshe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
הייתי בבזק, שלא יכלו לספק לי משהו קרוב ל 100. קיבלתי 60 מקסימום
בהוט אני מקבל 200 מגה בלילה קבוע. בשעות היום זה משתנה תלוי בעומסים. מקבל בין 100-160 מגה. עדיף על בזק
בהוט אני מקבל 200 מגה בלילה קבוע. בשעות היום זה משתנה תלוי בעומסים. מקבל בין 100-160 מגה. עדיף על בזק
- rafib65
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- שם מלא: רפי ב
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
גם אני התחברתי כי בזק לא עברו את ה- 45 מגה.
לאחר כחודש עם הוט, מאוד מרוצה. אין ניתוקים בכלל, סטינג עובד חלק.
אני מניח שניתוקים זה בעיה של תשתית ועומס (ומזל?). בכל מקרה, ממליץ להשתמש בהוטבוקס בתור מודם בלבד
לאחר כחודש עם הוט, מאוד מרוצה. אין ניתוקים בכלל, סטינג עובד חלק.
אני מניח שניתוקים זה בעיה של תשתית ועומס (ומזל?). בכל מקרה, ממליץ להשתמש בהוטבוקס בתור מודם בלבד
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אל תצא להרפתקאה הזאת.
עדיף 60 מגה שמרוצים ממנו מאשר 200mb שלא יוסיפו כלום בצפייה בסטינג טיוי.
עדיף 60 מגה שמרוצים ממנו מאשר 200mb שלא יוסיפו כלום בצפייה בסטינג טיוי.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4311
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 905 פעמים
@vivi
·
השבוע עשיתי ניסוי מעניין וסיפרתי ליותר מעשר אנשים על המבצע החדש של הוט וניסיתי לבדוק, אם הם רוצים לעבור מבזק להוט. התשובה מכולם הייתה באותו הסיגנון שאפילו, אם זה יהיה בחינם הם לא מתקרבים לחברה זו. כמו שנעמר, הוט הרווחו את המוניטין המוצק שלהם ביושר במשך כל השנים של ה"פעילות" שלהם.
·
השבוע עשיתי ניסוי מעניין וסיפרתי ליותר מעשר אנשים על המבצע החדש של הוט וניסיתי לבדוק, אם הם רוצים לעבור מבזק להוט. התשובה מכולם הייתה באותו הסיגנון שאפילו, אם זה יהיה בחינם הם לא מתקרבים לחברה זו. כמו שנעמר, הוט הרווחו את המוניטין המוצק שלהם ביושר במשך כל השנים של ה"פעילות" שלהם.
אתה אומר את זה מניסיון ?vivi כתב:אל תצא להרפתקאה הזאת.
עדיף 60 מגה שמרוצים ממנו מאשר 200mb שלא יוסיפו כלום בצפייה בסטינג טיוי....
אם להיות כנה הסיבה שאני חושב על מעבר ל-200 מגה של הוט היא קודם כל בגלל שאני משלם לבזק
על 100 מגה ובפועל מקבל כחצי מזה בלי הרבה מה לעשות בנדון. ובנוסף עקב אילוצים כאלה ואחרים
הנתב שלי נמצא במיקום לא טוב בבית. נולדה קטנה והחדר עבודה הפך לחדר תינוקת. הנתב יצא משם
ועבר לסלון. ה-WIFI בחדר שינה לא במיטבו והצפיה שם בסטינג טיוי לפעמים מקרטעת. אז על אחת כמה וכמה
שאני לא מקבל את המהירות שאני משלם עליה, ה-WIFI יוצר לי צוואר בקבוק נוסף. מה גם שה-200 מגה של הוט
בסה"כ יקר יותר ב-10 ש"ח ממה שאני משלם היום.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אם אתה לא מרוצה מהאינטרנט הקיים זה סיפור אחר.
אי אפשר להסתמך על תגובות וחוויות של אחרים בהקשר של הוט מאחר וזה תלוי מיקום ועובד שונה במיקומים שונים.
אם בעבר התנסית עם הוט ולא היית מרוצה הסיכוי שתהיה הפעם מרוצה לא גבוה.
השירות של הוט לא טוב.
ה-WIFI בבית תלוי חומרה. עם אותה החומרה אתה תקבל את אותה החווייה בחדר שינה עם 200 או 60 מגה.
אם האינטרנט הקיים לא מספק את הסחורה אז אין כל כך מה להפסיד, מקסימום תרוויח אינטרנט טוב יותר בתוספת 10 ש"ח, בהצלחה.
אי אפשר להסתמך על תגובות וחוויות של אחרים בהקשר של הוט מאחר וזה תלוי מיקום ועובד שונה במיקומים שונים.
אם בעבר התנסית עם הוט ולא היית מרוצה הסיכוי שתהיה הפעם מרוצה לא גבוה.
השירות של הוט לא טוב.
ה-WIFI בבית תלוי חומרה. עם אותה החומרה אתה תקבל את אותה החווייה בחדר שינה עם 200 או 60 מגה.
אם האינטרנט הקיים לא מספק את הסחורה אז אין כל כך מה להפסיד, מקסימום תרוויח אינטרנט טוב יותר בתוספת 10 ש"ח, בהצלחה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
"השירות של הוט לא טוב."
אני כל הזמן קורא את זה באינטרנט אבל בכמה פעמים שאני מתקשר מקבל שירות טוב בלי בעיות. לפני כמה שנים רציתי לנתק את הטלוויזיה ולהשאיר רק את השתית בשביל האינטרנט ואחרי צלצול של כמה דקות עשו כמבוקשתי בלי שום בעיות וויכוחים. אותו הדבר שהייתה לי בעיה עם מהירות האינטרנט התקשרתי, קבעו לי בדיקה לתשתית ופתרו את הבעיה אחרי כמה ימים וחזרו אליי. את השירות הלא טוב קיבלתי רק מבזק בינלאומי כאשר רציתי להתנתק מהם ולעבור להוטנט. משכו את הזמן עם הבטחות שרק הכבל התת ימי שלהם יכול לספק את המהירות ושאם אני עובר להוטנט אז אני לא יקבל את המהירות בכלל. שעברתי קיבלתי מהירות יותר טובה ועוד בחצי מחיר
(בזמנו שילמתי שישים ומשהו שקלים לבזק בינלאומי)
ובאמת למה לא לנסות? אם לא מרוצה תמיד אפשר לחזור לבזק.
אני כל הזמן קורא את זה באינטרנט אבל בכמה פעמים שאני מתקשר מקבל שירות טוב בלי בעיות. לפני כמה שנים רציתי לנתק את הטלוויזיה ולהשאיר רק את השתית בשביל האינטרנט ואחרי צלצול של כמה דקות עשו כמבוקשתי בלי שום בעיות וויכוחים. אותו הדבר שהייתה לי בעיה עם מהירות האינטרנט התקשרתי, קבעו לי בדיקה לתשתית ופתרו את הבעיה אחרי כמה ימים וחזרו אליי. את השירות הלא טוב קיבלתי רק מבזק בינלאומי כאשר רציתי להתנתק מהם ולעבור להוטנט. משכו את הזמן עם הבטחות שרק הכבל התת ימי שלהם יכול לספק את המהירות ושאם אני עובר להוטנט אז אני לא יקבל את המהירות בכלל. שעברתי קיבלתי מהירות יותר טובה ועוד בחצי מחיר
ובאמת למה לא לנסות? אם לא מרוצה תמיד אפשר לחזור לבזק.
·yuckfou כתב: ובאמת למה לא לנסות? אם לא מרוצה תמיד אפשר לחזור לבזק....
בדיוק מה שאני חשבתי לפני שנה. החיבור להוט הלך ממש חלק אבל אחרי כמה שבועות התקשרתי לברר/לבקש משהו מהשירות שלהם. הנציגה הייתה חוצפנית לגמרי ובמקום לנסות לעזור אמרה משפט כמו "אם אתה רוצה אני אנתק אותך" ורק בכלל השירות המדהים הזה הסכמתי להתנתק ותוך 2 דקות הייתי "מנותק" (רק להחזיר ציוד תוך יומיים למרכז שירות של הוט שעשיתי).
עד כאן לא בדיוק שירות טוב אבל עוד מילא. בגלל שאני קצת יודע עם מי יש לי עסק התקשרתי אחרי כמה ימים לוודא שאני מנותק ואני כמובן לא, רק שהנציגים לא אומרים לך את זה בפנים, לא מודים שאני עדיין מחובר אבל גם לא מוכנים לאשר שאני מנותק. מסתרים מידע, משקרים, מעבירים מנציג לנציג העיקר להתיש אותך. אחרי שבוע שלם של שעות של רדיפה אחריהם הגעתי לאיזה נציג באמת בכיר או פניות הציבור או משהו שהודה בפני שבעת שאותה נציגה ראשונה אמרה לי שהיא מנתקת לי את המנוי של אינטרנט בלבד היא בעצם חיברה אותי לטריפל.... לפחות בשלב זה הוא זיכה אותי רטרואקטיבית על החיובים של הטריפל - כלומר "רק" איבדתי שעות מזמני היקר ועצבים וכו' וכל מה שהרווחתי זה את מוסר ההסכל לא להתקרב להוט.
מצד שני אם יש לך כח לקחת אותם לבית משפט, מסיפורים של מכרים רחוקים, אתה יכול לקבל אחלה פיצויים על ההתעלליות שהם עושים לך. אישית אין לי כח לקחת אותם לבית משפט גם אם יש לי שיחות מוקלטות, נתק וכו'.
@eran405
לא יודע מה להגיד לך. אולי אני פשוט בר מזל? השיחות שלי עם התמיכה והשירות שלהם תמיד קצרות, ישר לעניין וללא שום בעיות מצידם. הנה לדוגמה השיחה המלאה האחרונה שלי איתם משישי האחרון שאני עובר לחבילה של 200מגהביט ב70 במקום 170 ששלמתי על 200 מגהביט עד עכשיו: https://vocaroo.com/i/s0BoTzKnv1qC (עונים בסביבות שש ועשרים דקות והוספתי רעש לצנזר רק פרטים אישיים). ביום ראשון קיבלתי מהם באמייל שעדכנו את החבילה כמו שאמרו בטלפון 99bUG9n[/imgur]] . עכשיו היום גיליתי מהפורום שאפשר גם להוריד ל65 ש"ח על אותה החבילה, אבל לא ממש הפריע לי. חסכון של רק 4 ש"ח.
אין לי הקלטה של השיחה מהפעם שהתנתקתי מהטלוויזיה שלהם, אבל הלכה משהו כמו השיחה האחרונה שלי איתם מקודם. מתקשר אליהם עם בקשה לניתוק מהטלוויזיה, הבחורה אומרת אין שום בעיה וכבר למחרת באים אליי הביתה (לא הייתי צריף לנסוע אליהם) לאסוף את הממירים. ושוב פעם לקח פחות משתי דקות דיבור ללא שום כאב ראש או תשלום על משהו שלא קיבלתי
לא יודע מה להגיד לך. אולי אני פשוט בר מזל? השיחות שלי עם התמיכה והשירות שלהם תמיד קצרות, ישר לעניין וללא שום בעיות מצידם. הנה לדוגמה השיחה המלאה האחרונה שלי איתם משישי האחרון שאני עובר לחבילה של 200מגהביט ב70 במקום 170 ששלמתי על 200 מגהביט עד עכשיו: https://vocaroo.com/i/s0BoTzKnv1qC (עונים בסביבות שש ועשרים דקות והוספתי רעש לצנזר רק פרטים אישיים). ביום ראשון קיבלתי מהם באמייל שעדכנו את החבילה כמו שאמרו בטלפון 99bUG9n[/imgur]] . עכשיו היום גיליתי מהפורום שאפשר גם להוריד ל65 ש"ח על אותה החבילה, אבל לא ממש הפריע לי. חסכון של רק 4 ש"ח.
אין לי הקלטה של השיחה מהפעם שהתנתקתי מהטלוויזיה שלהם, אבל הלכה משהו כמו השיחה האחרונה שלי איתם מקודם. מתקשר אליהם עם בקשה לניתוק מהטלוויזיה, הבחורה אומרת אין שום בעיה וכבר למחרת באים אליי הביתה (לא הייתי צריף לנסוע אליהם) לאסוף את הממירים. ושוב פעם לקח פחות משתי דקות דיבור ללא שום כאב ראש או תשלום על משהו שלא קיבלתי
אני לא יודע לגבי התמיכה הטכנית של הוט , כי אף פעם לא הייתי צריך.
אבל מבחינת השירות אני ממש מרוצה, עונים די מהר מקבל שירות מהר ולעניין
לדוגמא:
"אני היום משלם 120 על 100 מגה, ראיתי שיצא ב80 ש"ח , מה אפשר לעשות?" , "תן לי דקה" , "אוקי עשיתי לך ב 69"
אחרי שנה
"יש לכם מבצע ב69 ל 200 מגה , מה אפשר לעשות?" , "200 מגה? קיבלת ב69, תהנה"
זה ממש לא הוט של לפני עשות ומעלה.
אה ואינטרנט שלהם (יחד עם הוטנט ב 10 שקל לחודש) עובד פצצה .
אבל מבחינת השירות אני ממש מרוצה, עונים די מהר מקבל שירות מהר ולעניין
לדוגמא:
"אני היום משלם 120 על 100 מגה, ראיתי שיצא ב80 ש"ח , מה אפשר לעשות?" , "תן לי דקה" , "אוקי עשיתי לך ב 69"
אחרי שנה
"יש לכם מבצע ב69 ל 200 מגה , מה אפשר לעשות?" , "200 מגה? קיבלת ב69, תהנה"
זה ממש לא הוט של לפני עשות ומעלה.
אה ואינטרנט שלהם (יחד עם הוטנט ב 10 שקל לחודש) עובד פצצה .
אתמול התקשרתי להוטנט להזמין התקנה לחבילת 200MB ב-79 ש"ח למשך שנה.
תיאמו לי התקנה למחר. האמת הפתיעו עם המהירות. הבהרתי גם שיפתחו לי את ההוטבוקס 2
להגדרות ולא יגבילו אותו למודם בלבד, אמרו שאין בעיה ושאבקש מהמתקין.
מקווה שלא אצטער על המעבר מבזק.
תיאמו לי התקנה למחר. האמת הפתיעו עם המהירות. הבהרתי גם שיפתחו לי את ההוטבוקס 2
להגדרות ולא יגבילו אותו למודם בלבד, אמרו שאין בעיה ושאבקש מהמתקין.
מקווה שלא אצטער על המעבר מבזק.