החיים החדשים של הרוקט

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
Mimi111 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 755
נתן תודות: 426 פעמים
קיבל תודות: 96 פעמים

שליחה #1 

אני עם R58 כמעט שנה וזה זמן לרשמים. מכונה נפלאה ממש אבל לא חפה מבעיות שהמכנה המשותף שלהם הוא חפיפיניקיות. הבסיס איתן, התכנון והבניה מאסיביים אבל כנראה בתהליך ההרכבה נפלתי על איטלקי שנאלץ לעבוד במהלך שביתה.

למזלי הטוב, רכשתי אותה בארץ ולכן יש לי אחלה של שירות מקרמה פלוס. וזו סיבה מספיק טובה למה לקנות בישראל כשמדובר בכזה סדר גודל של מחיר.

בהזדמנות אחת, המכונה פשוט הפסיקה להדלק. למה? המגע בסוויטש היה רופף. לא תקלה חמורה אבל חיפוף בהרכבה היה גם היה. ואם כבר פתחנו את המעטפת, אז גילינו על הדרך שהאיטלקי גם שכח לחבר את ההארקה. לא משפיע על התוצאה (המדהימה!) בכוס, אבל חיפוף בוודאי שהיה.

הקטע הכי מעצבן היה מלחמה יומיומית שניהלתי מול ידית החליטה. להעלות ולהוריד היה קשה ולפעמים נאלצתי ממש להפעיל כח. חשבתי שזה חדש ועם הזמן זה יחלוף. אבל זה לא. לשמחתי הגעתי אתמול לשרשור הזה: https://www.htcafe.co.il/vp2627105#2627105
ופעלתי על פי הסרטון (כמעט. לא היה לי מפתח 26 ס"מ אז לא שחררתי בין שני האומים) וקיבלתי במתנה ידית במרקם חמאה, שקטה וחלקה. פשוט תענוג צרוף (מהבוקר אני עם 4 אספרסו עד עכשיו).

כעת נשאר לי לטפל בברז הקיטור שבמהלך הסיבוב שלו מצייץ בקטנה ואני תוהה אם בא לי לגעת.
תכלס, מכונה מטריפה, מספקת תוצאה ברמות הגבוהות, מומלצת בחום אבל אל תשכחו לרכוש לכם לצידה קיט קטן של כלי עבודה.

danimili
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1214
נתן תודות: 148 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

זה די מרגיז כל מה שאתה מתאר כשמדובר במכונה בסדר כל זה ועוד עם חברה שנחשבת לדי אמינה

TsurTriger
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום
תגובות: 2096
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #3 

מכונה בסדר גודל כזה לא צריכה להיות עם כאלה חיפופים, רשלנות, בהרכבה.
תעודת עניות לחברה.
זה פשוט לא צריך לעבור בקרת איכות רגע לפני האריזה. ואותו עובד, היה צריך להינזף.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

Mimi111 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

צודק צור. ומה שמזכיר לי פתאום עוד פאדיחה קטנה ...
המכונה מגיעה עם 2 טיפים לסטימר חרירים 1.5 מ"מ וחרירים 1.2. דווקא הקטן שהכי מתאים לכמות הקצפה ביתית (קנקן 350) משום מה לא הסכים להתברג לתוך צינורית ההקצפה. ליתר דיוק, הצינורית השקופה הפנימית לא היתה יכולה להכנס לתוכו כי הפתח שלו היה צר מדי. לא מאמינים? גם הטכנאי הופתע. וגם כאן נכנס השירות הטוב של קרמה, שיצרו קשר עם רוקט הזמינו טיפ 1.2 חדש, ודאגו שיגיע אלי הביתה עם שליח + חצי קילו קפה. קצת הזוי כל הצירוף הזה אבל בא נזכור שהמכונה לא תקולה או משהו, סתם רשלנויות קטנות של פועל יצור שהשירות בארץ נאלץ לטפל בו. ושוב, התוצאה בכוס לא פחות ממושלמת.

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #5 

אכן מרגיז, יש לי אפרטמנטו וכבר שלוש פעמים נאלצתי לפרק את הידית ולגרז כמו שמראה הסרטון שהבאתי בשרשור ההוא.
אני מנסה להימנע כמה שיותר מלעשות באקפלאש עם אבקה, נראה לי שאחת לחצי שנה יספיק לי.
בנוסף לזה, נאלצתי לפתוח את המכונה ולגרז גם את ברז ההקצפה מכיוון שגם הוא חרק.
האפרטמנטו גם מכונה טובה, אבל חבל שהם מחפפים בתהליך היצור.

יצא לי לנסות את ה-R58 בשבת אצל חבר והיא באמת מוציאה קפה עדין ונפלא, שונה מזה של האפרטמנטו ושאר מכונות ה -HX (מדהים עד כמה), אבל אני לא יכול להגיד בצורה חד משמעית שהוא עדיף בעיני, הוא ללא ספק נעים יותר על הלשון, אבל חסרה בו מעט אגריסיביות לטעמי.
אם הייתי צריך לבחור בין שתי המכונות הייתי מעדיף את ה-R58, אבל לא במחיר כפול.

Amir4968
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #6 

ממש מוזר , היתה לי ECM יקרה שמחירה הנוכחי 11,900 שח במשך שנתיים בערך ובחיים לא היה לי תופעות כאלו .
אני מצפה ממכונה שמחירה עולה מעל 10,000 שח לעבוד כמה שנים ללא בעיות אמינות או הרכבה .
תאמת לפני שהזמנתי את ה Nuova Simonelli Appia II היתה לי התלבטות עם ה R58 אבל החלטתי ללכת על מכונה מסחרית ראש אחד

nadavmm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 614
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 76 פעמים

שליחה #7 

אם כבר פתחת את השרשור , אני חושב שנשמח לקבל חוות דעת מפורטת על ה R58
גם חיובי וגם שלילי

Mimi111 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

יש פה כמה חברים עם רוקט שיידעו לספר טוב ממני. זו מכונה ברמות הגבוהות שנותנת קפה משובח. קונטרולר דיגיטלי שמתחבר עם כבל כדי לקבע טמפרטורה והגדרות נוספות. הקצפה מעולה, שקטה הודות למשאבה רוטורית. חיבור ישיר. מוכנה לשימוש תוך 15 דקות. מעוצבת מדהים. כבדה מאד (32 קילו).
ראש E61. תענוג צרוף והנאה יומיומית. תחושה של מוצר סופר מקצועי. זהו....מה עוד חסר?

Amir4968
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

אני בטוח שמדובר במכונה רצינית מאד . השאלה אם עוד חברים עם מכונה כזו חוו תקלות דומות או שמה שקרה לך היה חד פעמי ממזל נאחס.

haranza
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #10 

תהנה מהמכונה, קצת מטריד לשמוע שחברה בסדר גודל של רוקט מוציאה מפס היצור מכונות כאלו. מצד שני, משמח לשמוע שהיבואן הוא אדם עם כתובת אמיתית לבעיות ולא רק דחליל.

dudum7
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #11 

אני עם הR58 כבר שנתיים - אפס תקלות. מרוצה מאוד מהמכונה ומהקפה שהיא מפיקה

Mimi111 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

היית היום בקרמה פלוס עם המכונה בגלל הידית סטימר שצפצפה בסיבוב. אין לתאר את השירות שלהם ושל דור המנכ"ל. יחס VIP בלי דיבורים וסיפורים מעלים לשולחן פותחים, בודקים, מפנקים באספרסו, מחליפים במקום מכלול ידית(למרות שלא נמצאה כל בעיה. כנראה סתם רגישות יתר שלי לסאונד של ידיות :D) ומעמיסים לרכב. הציעו להשאיר ולשלוח לי עם שליח למחרת אבל העדפתי להמתין ולקחת. אני חוזר על זה שוב כי זה באמת לא משהו שנתקלים כאן כל יום, אנשים ישרים ושירותיים. אני בטוח שאת המכונה הבאה שלי גם ארכוש אצלם וממליץ לכל מי שמתייעץ איתי.

Amir4968
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

כנותן שירות בתחום האודיו , זה מאד יפה לשמוע על שירות ברמה כזו .

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”