שאלה לגבי הגדרת כתובת IP קבועה ל-Netgear R7800 שמוגדר כנקודת גישה AP
-
איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
היי,
בראוטרים אחרים שהיו לי, לא הייתה שום בעיה להגדירם עם כתובת IP קבועה - פשוט בוחרים אחת במרחב הכתובות שמספק הראוטר הראשי ואין בעיה.
ב-R7800 לא ניתן רק להגדיר כתובת כזו, הממשק מכריח במקרה זה גם להגדיר Primary ו-Secondary DNS Server.
לא ברור לי למה שלא ייקח את זה אוטומטית מהראוטר הראשי...
מה כותבים שם כדי שייקח את מה שהראוטר הראשי מקבל מה-ISP? את ה- Default Gateway של הראוטר הראשי (שהוא גם DHCP Server)?
תמיד אפשר לתת DNS של גוגל, 8.8.8.8 Primary ו- Secondary 8.8.4.4, אבל אני רוצה לבדוק שימוש באותו אחד כמו הראוטר הראשי.
תודה
בראוטרים אחרים שהיו לי, לא הייתה שום בעיה להגדירם עם כתובת IP קבועה - פשוט בוחרים אחת במרחב הכתובות שמספק הראוטר הראשי ואין בעיה.
ב-R7800 לא ניתן רק להגדיר כתובת כזו, הממשק מכריח במקרה זה גם להגדיר Primary ו-Secondary DNS Server.
לא ברור לי למה שלא ייקח את זה אוטומטית מהראוטר הראשי...
מה כותבים שם כדי שייקח את מה שהראוטר הראשי מקבל מה-ISP? את ה- Default Gateway של הראוטר הראשי (שהוא גם DHCP Server)?
תמיד אפשר לתת DNS של גוגל, 8.8.8.8 Primary ו- Secondary 8.8.4.4, אבל אני רוצה לבדוק שימוש באותו אחד כמו הראוטר הראשי.
תודה
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

לא הצלחתי. אחרי שמירה ואתחול מחדש אין בכלל רשתות אלחוטיות. מה שמבאס בדגם הזה זה שמשום מה אי אפשר להתחבר למסך ההגדרות שלו בחיבור קווי אלא רק בחיבור אלחוטי.
מה שדרש לאפס אותו להגדרות יצרן.
אחרי שני ניסיונות התייאשתי והשארתי אותו בהגדרות אוטומטיות.
מה שדרש לאפס אותו להגדרות יצרן.
אחרי שני ניסיונות התייאשתי והשארתי אותו בהגדרות אוטומטיות.
- eldadf
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 350
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אתה עם הקושחה המקורית? יש בראוטר אפשרות בחירה של סוג עבודה, תבחר AP קווי ותראה שיש אפשרות במסך לבחור שהוא יוגדר אוטומטית או ידני.
תבחר ידני תכניס כתובת קבועה לראוטר, GW של הראוטר הראשי, DNS גוגל או הראוטר הראשי מה שאתה רוצה, אין בעיה להכניס את אותה הכתובת פעמיים. תשמור, הראוטר יאתחל וזהו.
תבחר ידני תכניס כתובת קבועה לראוטר, GW של הראוטר הראשי, DNS גוגל או הראוטר הראשי מה שאתה רוצה, אין בעיה להכניס את אותה הכתובת פעמיים. תשמור, הראוטר יאתחל וזהו.
-
איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

קושחה מקורית. הראוטר מוגדר כ-AP. זה בדיוק מה שעשיתי. פעמיים. בכל פעם אחרי איתחול הראוטר התעורר בלי רשתות אלחוטיות בכלל, גם כאשר ניתקתי אותו מחיבור האינטרנט מהראוטר הראשי.eldadf כתב:אתה עם הקושחה המקורית? יש בראוטר אפשרות בחירה של סוג עבודה, תבחר AP קווי ותראה שיש אפשרות במסך לבחור שהוא יוגדר אוטומטית או ידני.
תבחר ידני תכניס כתובת קבועה לראוטר, GW של הראוטר הראשי, DNS גוגל או הראוטר הראשי מה שאתה רוצה, אין בעיה להכניס את אותה הכתובת פעמיים. תשמור, הראוטר יאתחל וזהו....
בגלל שגם לא הצלחתי להתחבר אליו קווית עם מחשב נייד לצורך הגדרות הייתי חייב לאתחל אותו להגדרות יצרן כדי שאוכל שוב להתחבר אלחוטית ולהגדיר אותו.
כל זה קורה רק כשאני מנסה להגדיר ידנית כתובת קבועה (שבוודאות פנוייה). בהגדרות אוטומטיות אין בעיה...