מה כדאי SANSUNG MU8000 או SONY X900E
·oriav18 כתב:אני מחפש טלוויזיה בגודל 65 אינטש לחדר והתלבטתי בין שני אלה, לא ראיתי אותם פיזית בחנות אבל רק מביקורות וחוות דעת פה ובפורומים בחול החלטתי ללכת על אחד משני אלה.. מה הכי מומלץ?...
מה ההפרש ל mu9000 ? אני אהבתי אותה יותר מה 8000
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
X900E
קל לומר קשה לעשות.
אני רציתי להשוות בין שני המסכים וחרשתי את אזור חיפה והקריות בחיפוש אחר הסוני המדוברת בתצוגה אבל נאדה..
המקסימום שהצלחתי למצוא זה את ה-850 שלא דומה לה כלל.
ואם יתמזל מזלו וימצא את ה-900 בתצוגה, ובגודל הרלוונטי, הסיכוי שלידה תעמוד MU9000 הוא אפסי.
ואם מתוך האפס סיכויים במקרה כן תעמוד לידה הסמסונג, אז ככל הנראה הן יהיו מחוברות למקורות אחרים והמוכר לא יזרום להתעסק לו בחיווטים.
ואם בכל זאת הסתדרו כל הכוכבים בשמים פיקס ומצאת את שני המסכים בגדלים הרלוונטים על אותו קיר תצוגה ועם אותו המקור בדיוק, אז סחתיין שיחקת אותה!! אבל יש סיכוי שאחר מהם מכוייל טוב והשני לא, ואז כל ההשוואה לא שווה הרבה.
וזאת הסיבה שכן מסתמכים על ביקורות ברשת.
ואגב ביקורות, לא ראיתי נצחון מוחץ לסוני על פני הmu9000, הניצחון אם ישנו הוא בהפרש קטן מאוד.
אבל כאשר קוראים קצת יותר לעומק את הביקורות מגלים שהסוני מגיעה מהמפעל מאוד לא מכויילת ודורשת כיול מקצועי בדכי להשיג את הציון הטוב שלה, זאת בזמן שהסמסונג מגיעה מכויילת מהמפעל וכמעט לא דורשת כיול כך שהתמונה שאתה מקבל ישירות מהקופסא היא אותה התמונה שהבוחנים סקרו.
ולדעתי כאן כל ההבדל.
אני אישית מעדיף מסך שלא צריך להתעסק איתו כי אין סיכוי שאני אשלם עוד אלפי שקלים לאיש מקצוע לכייל לי את המסך.
אגב ראיתי בתצוגה את הסוני 850 ליד סמסונגים שונים (כולל סדרות נמוכות) וחייב לציין שהיא ממש לא נראתה לי משהו, תמונה חיוורת עם צבעים פושרים.
אני מניח שהיא דרשה כיול, אך זו בדיוק הנקודה.
אני רציתי להשוות בין שני המסכים וחרשתי את אזור חיפה והקריות בחיפוש אחר הסוני המדוברת בתצוגה אבל נאדה..
ואם יתמזל מזלו וימצא את ה-900 בתצוגה, ובגודל הרלוונטי, הסיכוי שלידה תעמוד MU9000 הוא אפסי.
ואם מתוך האפס סיכויים במקרה כן תעמוד לידה הסמסונג, אז ככל הנראה הן יהיו מחוברות למקורות אחרים והמוכר לא יזרום להתעסק לו בחיווטים.
ואם בכל זאת הסתדרו כל הכוכבים בשמים פיקס ומצאת את שני המסכים בגדלים הרלוונטים על אותו קיר תצוגה ועם אותו המקור בדיוק, אז סחתיין שיחקת אותה!! אבל יש סיכוי שאחר מהם מכוייל טוב והשני לא, ואז כל ההשוואה לא שווה הרבה.
ואגב ביקורות, לא ראיתי נצחון מוחץ לסוני על פני הmu9000, הניצחון אם ישנו הוא בהפרש קטן מאוד.
אבל כאשר קוראים קצת יותר לעומק את הביקורות מגלים שהסוני מגיעה מהמפעל מאוד לא מכויילת ודורשת כיול מקצועי בדכי להשיג את הציון הטוב שלה, זאת בזמן שהסמסונג מגיעה מכויילת מהמפעל וכמעט לא דורשת כיול כך שהתמונה שאתה מקבל ישירות מהקופסא היא אותה התמונה שהבוחנים סקרו.
ולדעתי כאן כל ההבדל.
אני אישית מעדיף מסך שלא צריך להתעסק איתו כי אין סיכוי שאני אשלם עוד אלפי שקלים לאיש מקצוע לכייל לי את המסך.
אגב ראיתי בתצוגה את הסוני 850 ליד סמסונגים שונים (כולל סדרות נמוכות) וחייב לציין שהיא ממש לא נראתה לי משהו, תמונה חיוורת עם צבעים פושרים.
אני מניח שהיא דרשה כיול, אך זו בדיוק הנקודה.
אני אישית מעדיף סמסונג בכל דבר... מה אתה ממליץ? אני לא רוצה להתלבט יותר מידיי בין דגמים כי זה חסר טעם ובסוף אני לא אקנה כלוםבוננזה כתב:קל לומר קשה לעשות.
ולדעתי כאן כל ההבדל.
אני מניח שהיא דרשה כיול, אך זו בדיוק הנקודה....
אני התרשמתי שה-8000/9000 נותנות אחלה תמונה.
בגודל 65 יש גם את ה-Q במחיר סביר שגם כן מציגה תמונה יפה.
אבל תכלס הכי חשוב זה המקור, בשידורי hd של yes כולן נראו אותו הדבר פלוס מינוס, כך שאם זה השימוש העיקרי שלך אתה יכול בכיף להסתפק ב-8000/9000.
בגודל 65 יש גם את ה-Q במחיר סביר שגם כן מציגה תמונה יפה.
אבל תכלס הכי חשוב זה המקור, בשידורי hd של yes כולן נראו אותו הדבר פלוס מינוס, כך שאם זה השימוש העיקרי שלך אתה יכול בכיף להסתפק ב-8000/9000.
בתור אחד שראה את שני המסכים הנ"ל אחד ליד השני בפיוצ'ר שנה שעברה: X900D מול KS8000 אני יכול להגיד לך שאתה טועה. הסוני הציגה תמונה הרבה יותר צבעונית ומפורטת מהסמסונג שדווקא נראתה חיוורת וחשוכה יותר.ahersko כתב:אם תשים אותם אחד ליד השני סמסונג תיראה טוב יותר.. בזה אין ספק.
סוני נראית חיוורת יותר בגלל שהיא מציגה תמונה טבעית יותר ופחות מלאכותית ובוהקת מאשר סמסונג....
·ahersko כתב:אם תשים אותם אחד ליד השני סמסונג תיראה טוב יותר.. בזה אין ספק.
סוני נראית חיוורת יותר בגלל שהיא מציגה תמונה טבעית יותר ופחות מלאכותית ובוהקת מאשר סמסונג....
ההיפך גוטה. כששמים אחד ליד השני מיד יבחינו ביתרון הגדול של הסוני.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
·אבל אלו לא אותם דגמים...Zachn כתב:בתור אחד שראה את שני המסכים הנ"ל אחד ליד השני בפיוצ'ר שנה שעברה: X900D מול KS8000 אני יכול להגיד לך שאתה טועה. הסוני הציגה תמונה הרבה יותר צבעונית ומפורטת מהסמסונג שדווקא נראתה חיוורת וחשוכה יותר..........
מה שקורץ בסמסונג 9000 הוא בעיקר המחיר . אפשר כיום למצוא אותו בייבוא רשמי במחיר שמגרד את ה8000 מלמעלה בגודל 65.
מה שפחות קורץ הוא מערכת ההפעלה שלהם.