אונקיו920החדש מול דנון 4400 המלצות
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מנסיוני מערכת הכיול של האונקיו מאכזבת (עברו ממערכת כיול של אודסי למערכת כיול שלהם ,מטעמי חסכון) ולכן הייתי נצמד לדנון .
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
·istarmini כתב:מנסיוני מערכת הכיול של האונקיו מאכזבת (עברו ממערכת כיול של אודסי למערכת כיול שלהם ,מטעמי חסכון) ולכן הייתי נצמד לדנון ....
מסכים עם יואב,
הדנון עדיף על האונקיו והמחיר 4800 שקלים ( אתה בטוח ? ) לרסיבר 9 ערוצי הגברה ופרוססינג ל 11 הוא לא פחות ממדהים.
מזל שגשם בחוץ וכבישי הדרום חסומים, אחרת היתי נכנס לאוטו ונוסע לאילת.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
·כן בk.s.p באילת בגלל זה אני חושב ללכת עליו.אבל השאלה גם איזה מגבר יש לו נצילות יותר גבוהה מבחינת הפתיחה של רמקולים?Lior_M כתב:·......
מסכים עם יואב,
הדנון עדיף על האונקיו והמחיר 4800 שקלים ( אתה בטוח ? ) לרסיבר 9 ערוצי הגברה ופרוססינג ל 11 הוא לא פחות ממדהים.
מזל שגשם בחוץ וכבישי הדרום חסומים, אחרת היתי נכנס לאוטו ונוסע לאילת....
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הנצילות נקבעת לפי סוג הרמקול והאופן שבו הוא בנוי. ככל שהנצילות גבוהה יותר כך תצטרך להשקיע פחות אנרגיה בשביל להזיז את הרמקול ולהיפך. כאשר מדובר במערכות ״סטנדרטיות״ כלומר לא במוצרי נישה, זה לא צריך להטריד אף אחד מאיתנו. בין אם לרמקול נצילות של 89db או 92db, לרסיבר לא צריכה להיות בעיה לעבוד אתו.חושחאש כתב:
·כן בk.s.p באילת בגלל זה אני חושב ללכת עליו.אבל השאלה גם איזה מגבר יש לו נצילות יותר גבוהה מבחינת הפתיחה של רמקולים?.........
לגבי סאונד של מגבר, באופן עקרוני המגברים ברסיברים בני ימינו זהים. אף חברה לא המציאה פה את הגלגל מחדש. אופי הסאונד של הרסיבר נקבע על ידי מערכת הכיול שבו והאופן שבו השתמשמת בה. רוב הסיכויים שבמבחן עיוור כאשר מערכת הכיול כבויה, שני הרסיברים באותו חדר ומחוברים לאותם רמקולים, אתה לא תדע להבדיל בינהם.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי