המלצה למערכת סראונד
שלום...
מבקש המלצה למערכת סאונד היקפי 5.1
רמקולים תלויים מקדימה ומאחורה + סנטר + סאב בצד.
רמקולים תלויים חייבים להיות לבנים וקטנים במיוחד.
סנטר גם לבן.
סאב לא משנה הצבע.
קיים חיווט בקירות כך שלא חייב רמקולים אלחוטיים.
תקציב - 7000-10000 ש"ח
תודה רבה!
מבקש המלצה למערכת סאונד היקפי 5.1
רמקולים תלויים מקדימה ומאחורה + סנטר + סאב בצד.
רמקולים תלויים חייבים להיות לבנים וקטנים במיוחד.
סנטר גם לבן.
סאב לא משנה הצבע.
קיים חיווט בקירות כך שלא חייב רמקולים אלחוטיים.
תקציב - 7000-10000 ש"ח
תודה רבה!
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
התקציב כולל רסיבר?
בגדול תכנס לאתרים של חנויות בארץ ותראה שלחלק גדול מהם יש חבילות עם רסיבר או רק רמקולים כאלה. אפשר לשחק עם החבילה (לשדרג סאב או רסיבר) וגם עם המחירים אפשר קצת להתמקח.
קרוסובר, פיוז, tmaudio, אודיו קלאב.
בקשר לסטים של סטלייטים לבנים יש גם של Cabasse, Focal, Morel שמשווקים הרבה בארץ ויש גם כאלה שפחות כמו Kef. גם למוניטור אודיו ןל B&W יש סטים כאלה אבל הטובים כבר לא נראה לי בתקציב שלך.
תעשה קצת מחקר באתרים של חנויות בארץ לגבי סדר גודל של מחירים ובאתרים של היצרנים לגבי המבחר, העיצוב ונתונים ותהיה יותר חכם.
בגדול תכנס לאתרים של חנויות בארץ ותראה שלחלק גדול מהם יש חבילות עם רסיבר או רק רמקולים כאלה. אפשר לשחק עם החבילה (לשדרג סאב או רסיבר) וגם עם המחירים אפשר קצת להתמקח.
קרוסובר, פיוז, tmaudio, אודיו קלאב.
בקשר לסטים של סטלייטים לבנים יש גם של Cabasse, Focal, Morel שמשווקים הרבה בארץ ויש גם כאלה שפחות כמו Kef. גם למוניטור אודיו ןל B&W יש סטים כאלה אבל הטובים כבר לא נראה לי בתקציב שלך.
תעשה קצת מחקר באתרים של חנויות בארץ לגבי סדר גודל של מחירים ובאתרים של היצרנים לגבי המבחר, העיצוב ונתונים ותהיה יותר חכם.
תודה על המענה
כעקרון רציתי מערכת מלאה עם רסיבר בסיסי טוב, ורמקולים כפי שציינתי החשוב הם שיהיו בצבע לבן.
אשמח להמלצה על מותג טוב ואמין ורסיבר עם מספר כניסות hdmi ומספר כניסות אופטיות.
אם יש למישהו צילום או לינק לחברה מומלצת זה יעזור המון כדי שהמוכרים לא ימליצו על משהו לא מתאים.
תודה מראש,
אם יש למישהו צילום או לינק לחברה מומלצת זה יעזור המון כדי שהמוכרים לא ימליצו על משהו לא מתאים.
תודה מראש,
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
Re: תודה על המענה
·זאת התחלה. אבל מה עוד חשבו לך, מה גודל החלל, מה היעוד של המערכת...מה יש לך כיום...meniamar כתב:כעקרון רציתי מערכת מלאה עם רסיבר בסיסי טוב, ורמקולים כפי שציינתי החשוב הם שיהיו בצבע לבן.
תודה מראש,...
אתה לא תמצא רסיבר עם יותר מכניסה אופטית אחת. זה פורמט ישן. כמה HDMI אתה צריך? כמה כניסות וכמה יציאות? איזה מסך יש לך, צריך 4K? מה מתחבר לרסיבר...
גודל החלל כ 25 מ"ר
סלון של בית חדש.
אני צריך כניסות אופטיות כי יש לי מכשירים ישנים ודווקא חשבתי שזה איכות מצוינת (יותר מ hd) אך יתכן ואני טועה.
הרסיבר יהיה בתוך ארון תקשורת שצמוד לדלת הכניסה ובמרחק של כ10 מטרים מהטלויזיה כך שצריך להתחשב גם בזה.
המסך יהיה מסך של סמסונג qled לדעתי הוא 4k.
אני צריך 5 כניסות של hdmi ויציאה אחת או שניים.
אני רוצה לחבר את כל המכשירים לרסיבר ומהרסיבר ישירות לטלויזיה אלא אם כן יש דרכים אחרות?
אדגיש שהרסיבר אמנם חשוב אבל הרמקולים יותר - חשוב שיהיו מאוד קטנים סטליטים ובצבע לבן.
תודה
סלון של בית חדש.
אני צריך כניסות אופטיות כי יש לי מכשירים ישנים ודווקא חשבתי שזה איכות מצוינת (יותר מ hd) אך יתכן ואני טועה.
הרסיבר יהיה בתוך ארון תקשורת שצמוד לדלת הכניסה ובמרחק של כ10 מטרים מהטלויזיה כך שצריך להתחשב גם בזה.
אני רוצה לחבר את כל המכשירים לרסיבר ומהרסיבר ישירות לטלויזיה אלא אם כן יש דרכים אחרות?
אדגיש שהרסיבר אמנם חשוב אבל הרמקולים יותר - חשוב שיהיו מאוד קטנים סטליטים ובצבע לבן.
תודה
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אלה דרישות סבירות אבל, אתה צריך להתחשב שלהעביר 4K על כבל של 10 מטר יהיה קשה ולא זול. יש כבר הכנות, צנרת? כבלים בפנים?meniamar כתב:גודל החלל כ 25 מ"ר
סלון של בית חדש.
תודה...
לא, אופטי נחות בכל מובן מכבל HDMI ורק הוא יתן לך סאונד מתקדם ו4K.
מספיק רמקולים קטנים לבנים בעולם הזה, השאל עם שמעת משהו, יש לך העדפה כל שהיא?
שני יציאות HDMI או אחת. שני יציאות אשר משדרות משהו שונה, אותו אות, יכולת שליטה אליהן...יש המון פרמטרים ודקויות...
יש צנרת בקירות קוברה מהמיקום של הטלויזיה ועד לארון תקשורת להשחלות של כבל.BUGY כתב:·אלה דרישות סבירות אבל, אתה צריך להתחשב שלהעביר 4K על כבל של 10 מטר יהיה קשה ולא זול. יש כבר הכנות, צנרת? כבלים בפנים?......
לא, אופטי נחות בכל מובן מכבל HDMI ורק הוא יתן לך סאונד מתקדם ו4K.
מספיק רמקולים קטנים לבנים בעולם הזה, השאל עם שמעת משהו, יש לך העדפה כל שהיא?
שני יציאות HDMI או אחת. שני יציאות אשר משדרות משהו שונה, אותו אות, יכולת שליטה אליהן...יש המון פרמטרים ודקויות......
יש כבלים לרמקולים שמגיעים עד לארון תקשורת.
לגבי הרמקולים - אין לי העדפה, אני רק זוכר שפעם היו לbose רמקולים כאלה... השאלה היא האם יש משהו טוב ומומלץ גם היום או מחברה אחרת.
לגבי היציאה של hdmi אני צריך 2 יציאות שישדרו את אותו האות אבל כרגע אפשר להסתפק ביציאה אחת... רשמתי שתיים כי חשבתי על העתיד שאולי ארצה גם מקרן.
·
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אז רוב הרסיברים ברמת הבניים יספיקו לך. כמו דנון, 1400/2400 או מקביל לו מכל מחברה שאתה מעדיף (בנוסף לפיצ'רים השונים יש גם שוניפ בסאונד בין הרסיברים).meniamar כתב:יש צנרת בקירות קוברה מהמיקום של הטלויזיה ועד לארון תקשורת להשחלות של כבל.......
יש כבלים לרמקולים שמגיעים עד לארון תקשורת.
לגבי הרמקולים - אין לי העדפה, אני רק זוכר שפעם היו לbose רמקולים כאלה... השאלה היא האם יש משהו טוב ומומלץ גם היום או מחברה אחרת.
לגבי היציאה של hdmi אני צריך 2 יציאות שישדרו את אותו האות אבל כרגע אפשר להסתפק ביציאה אחת... רשמתי שתיים כי חשבתי על העתיד שאולי ארצה גם מקרן.
·...
בכל מקרה, צריך להשליח כבלי HDMI איכותיים ועדיף אקביטיים.