הEPG בויסטה עדין מקדים בשעה?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
קרמריקה פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #1 

אצלי הEPG של ויסטה עדין מקדים בשעה. החדשות לדוגמא, רשומות ב19:00 במקום ב20:00. יש לציין שבניגוד לקודם, הפעם זה עקבי ובכל הערוצים. השעון בויסטה מדיה סנטר, כמו השעון במערכת הפעלה מדוייקים.

אני לא רואה שמישהו מדבר על זה פה יותר, האם זה רק אצלי? האם יש פתרון?

תודה...

קרמריקה פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #2 

טוב, שוב אחרי הפרסום אני מוצא פתרון, ונראה לי כדאי להוסיף אותו לדביק של הויסטה...

מאחר ויש לי מחשב כף יד, נאלצתי לבטל את שעון הקיץ האוטומטי בויסטה (זה גרם להקדמת השעון בPDA). ביטול שעון הקיץ גרם לתוכניות להקדים בשעה... אז החזרתי את שעון הקיץ האוטומטי ועכשיו במדיה סנטר הכל בסדר.

(במחשב כף היד, למי שמעוניין, פתרתי את הבעייה ע"י הזזת הTimezone לזה של חברינו מיוון וטורקיה)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78931
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #3 

הכי טוב לעולם לא לשנות את השעה, אלא להזיז את ה-TIMEZONE.

אני יצרתי לי TIMEZONE משל עצמי בעזרת תוכנת TZEDIT, מומלץ מאוד לאור כל השינויים בשעון הקיץ מדי שנה.

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #4 

יצרת TIMEZONE לPDA??? יש לי PDA WM5 של ASUS
תוכל לשלוח את הTZ שלך??

קרמריקה פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #5 

יש גם פאץ' שמיקרוסופט שולחים למי שמתקשר אליהם ומבקש.. זה אמור לסדר את העניין לכמה שנים הקרובות.

dp
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

סליחה על ניצול השרשור, אבל מישהו יכול לעשות לי בבקשה סדר בבלאגן בעניין הזה? אני לא מצליח לסנכרן את ה-EPG כמו שצריך. השעות לא מסתדרות.
אני משתמש ב-MegaEPG. מה בדיוק צריך לתקן נכון להיום? את השעון של הויסטה? (אם כן, מה בדיוק לעשות?), להשאיר את התיקון בסקריפט של התוכנה על +0300? או לבטל אותו? משהו אחר?

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 782
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #7 

dp,

השעון צריך להיות לוקלי ישראלי ונכון.
להוסיף tzoffset=+0300 לmegaepg.ini זמנית.

כדי לעשות סדר בבלגן: ה timezone הרגיל של ישראל הוא GMT+2. זה מה שWindows יודעת וזה נכון רוב הזמן. אבל אנחנו עוברים לשעון קיץ מוקדם מדי ויש תקופה שההבדל בשעון הוא GMT+3. הEPG של VMC מגדיר שעות השידורים בGMT (הגדרה של מיקרוסופט). לדוגמא, תוכנית "סרט טוב" בשעה 15:00 לפי שעון הקודם (שעון חורף) תהיה בEPG עם שעה 13:00 (GMT). הVMC לוקחת את ה-timezone הרגיל: GMT+2 ומציגה התוכנית בשעה 15:00. אבל עברנו לשעון קיץ והשעה הלוקלית היא 16:00! או שצריך להגדיר בWindows את timezone זמני לישראל GMT+3 (עד ששאר העולם יעבור לDST) ואני לא יעדע איך לעשות את זה. או שמגדירים תיקון בMegaEPG והיא תתקן שעות בלוח השידורים.

dp
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

כרגע אני עם שעון "ירושלים", כלומר GMT+2 והוספתי את שורת התיקון ל-EPG. זה לא עובד. חדשות חצות מופיעות אצלי ב-23:00. ניסיתי להגדיר גם את ה-tz כ-GMT+3 ולהוריד את התיקון, וזה גם לא עובד. ניסיתי כל אחד מהדברים הנ"ל ביחד ולחוד ושום דבר לא מתקן לי את זה... מה אני מפספס? יש עוד משהו שצריך להגדיר?

dp
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

נראה לי שזה הסתדר. תודה בכל אופן...

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 782
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #10 

אחרי השינוי של הtzoffset צריכים למחוק את ה- cache ולהריץ megapeg שוב.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”