בעיה של וידאו מהיר מדי באפליקציה המובנית של נטפליקס בטלווזיה של LG

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
etay2k פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום

מקווה שאני בפורום הנכון...

ההורים שלי קנו טלווזיה חכמה (4K) עם אפליקציה מובנית של נטפליקס. מספר הדגם הוא LG 49UJ630Y.

החבילה בנטפליקס היא החבילה הבינונית (Full HD).

כל הסרטים / סדרות מופיעים עם תנועות שנראות מהירות מדי. זה לא בדיוק הילוך מהיר כי הצליל בסדר, אבל זה נראה מאוד מוזר, במיוחד כשמישהו מזיז את הגוף.

אני מניח שיש בטלווזיה מנוע של החלקת תמונה, כי גם בשידורים רגילים (נגיד של ערוץ 2) רואים אפקט דומה, אבל הוא לא מוגזם כל כך.

הקטע המוזר הוא שחיפשתי בכל ההגדרות ואין דרך לשנות את זה, לא בהגדרות תמונה ולא בשום מקום אחר. הקושחה שהגיעה עם הטלוויזיה היא הכי מעודכנת.

תודה

DorS1234
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #2 

בהגדרות תמונה יש אפשרות בשם TruMotion.
תבטל אותה והכל יחזור להיראות נורמלי..

etay2k פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

כמו שכתבתי, אני לא רואה אופציה כזו. בהגדרות תמונה רשימת האפשרויות לא מגיעה עד הסוף, ולכן אני די בטוח שאין אפשרויות אחרות שאני לא רואה. אולי יש תפריט מתקדם שאני לא יודע איך להגיע אליו...

בכל אופן, כשאני אהיה אצל ההורים שלי אני אצלם את המסך.

עדכון : חיפשתי קצת על האופציה הזו וגיליתי שלפי האתר הרשמי של LG - בהרבה טלווזיות באמת אין אפשרות לכבות את זה. מה שעוד יותר מעצבן זה שהם לא טורחים לכתוב איפה אפשר ואיפה לא, ככה שאני עדיין מגשש באפלה.

העובדה שמדובר בדגם שמוכרים רק בארץ או כמעט רק בארץ (לא פעם ראשונה שאני נתקל בזה) לא ממש עוזרת...

http://www.lg.com/us/support/product-he ... u-settings

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”