לחלק מכם שהחברו להוט וקיבלו הוטבוקס שהממשק משתמש שלו חסום בכתובת הרגילה 192.168.1.1 בכדי שלא ישמש ראוטר. אפשר כמובן להתקשר לשירות הוט ולהוסיף 10 שח לחודש בכדי שהם יפתחו אותו מרחוק, ואפשר פשוט לגשת אליו בדלת אחורית בכתובת הבאה:
http://192.168.100.1
סימה ומשמש admin admin. חשוב לשנות מיד את שניהם מהממשק בכדי שהם כבר לא יצליחו לשלוט בו מרחוק (לשונית PASSWORD). לאחר מכן ללכת ללשונית BRIDGE ולבטל BRIDGE MODE ושמור ולבצע אתחול. אז יתגלה בפניכם הממשק המלא עם כל הגישות ל HDCP ורשת אלחוטית. שם בהגדרות מתקדמות ניתן לשנות את ה GATEWAY חזרה ל 192.168.1.1 או כל מה שבחרו (רצוי כתובת משלם עם שם משתמש וססמה משלכם מה שימנע מהוט כל אפשרות גישה להוטבוקס)
אני במסלול מוזל ואז קיבלתי הוטבוקס חסום. היום כאשר רציתי לנסות ספק ISP חלופי גיליתי שאני לא יכול לגשת לממשק של ההוטבוקס. למזלי נפלתי עם טכנאי מאד נחמד שלהם שאתמול אגיע להתקין. חזרתי אליו לנייד והוא גילה לי את הטריק של הכתובת החלופית.. כמובן ביקש שלא מפרסם, אז לכל מי שקורא את זה נא לא להעביר הלאה...
אני כרגע מנסה את בזקבינלאומי על הוט במקום הוטנט שהיה מוגדר כברירת מחדל... אני אדווח אם יש הבדלים במהירות בכל מיני אפלקציות כמו טורנט ונטפליקס...