Sting TV - ממשיכה לשדרג את חבילת הסדרות
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
בשורה לחובבי הטלנובלות - ערוצי ויוה עלו לשירות הטלויזיה של Sting tv. הערוצים נכללים בחבילת ערוצי הסדרות.
רק לאחרונה עלתה לשירות גם האפשרות להחזיר תוכן אחורה 7 ימים אחורה 24 שעות. השירות נקרא "השבוע שהיה".
נכון להרגע החסם היחיד שנותר ופוגע בגיוס לקוחות רבים נוספים הוא החוסר בערוצי הספורט שבבעלותה של RGE (ערוצי ספורט 5) המשדרים בין היתר את המשחק המרכזי של ליגת העל הישראלית ומשחקי האולימפיאדה.
רק לאחרונה עלתה לשירות גם האפשרות להחזיר תוכן אחורה 7 ימים אחורה 24 שעות. השירות נקרא "השבוע שהיה".
נכון להרגע החסם היחיד שנותר ופוגע בגיוס לקוחות רבים נוספים הוא החוסר בערוצי הספורט שבבעלותה של RGE (ערוצי ספורט 5) המשדרים בין היתר את המשחק המרכזי של ליגת העל הישראלית ומשחקי האולימפיאדה.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@nir-vaknin
תודה על העדכון
הייתי מוסיף "חסם" נוסף בדמות ההחלטה (האווילית) של מגבלת שלושה מסכי טלויזיה בלבד. או שישחררו כבר את האפליקציה למסכים חכמים ו/או שישנו את המגבלה משלושה לחמישה כמו שמקובל אצל המתחרים.
תודה על העדכון
הייתי מוסיף "חסם" נוסף בדמות ההחלטה (האווילית) של מגבלת שלושה מסכי טלויזיה בלבד. או שישחררו כבר את האפליקציה למסכים חכמים ו/או שישנו את המגבלה משלושה לחמישה כמו שמקובל אצל המתחרים.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

@sigamore
·אכן , ההורים שלי לא יכולים להתחבר רק בגלל זה .
·אכן , ההורים שלי לא יכולים להתחבר רק בגלל זה .
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
liorp כתב:נשארו אוהבי טלנובלות? חשבתי שזה טרנד שכבר עבר לפני עשור.
זה בכלל זוכה לרייטינג?
לא מזמן הייתי בשוק כשגיליתי שהיפים והאמיצים עדיין רצה, פרק מליון ומשהו כנראה....
(עד עכשיו האישה עושה פרצופים של נעלבת
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

@liorp
·
החיוב על סלקום יחסי. (כמנוי) אבל !
אם אתה לקוח ומתחבר לספורט 5 HD (שזה חבילה הכוללת את לייב וגולד) תשלם 16 ש"ח ליום.
·
החיוב על סלקום יחסי. (כמנוי) אבל !
אם אתה לקוח ומתחבר לספורט 5 HD (שזה חבילה הכוללת את לייב וגולד) תשלם 16 ש"ח ליום.