מתלבט בין wireless gold ב- 320 ל Turtle Beach 600 ב- 300 שקל לפלייסטשין 4
אם האוזניות רק למשחקים ולא למוזיקה, אז אולי הייתי שוקל אוזניות גיימרים כי הן כן נותנות תחושה של סראונד שלא בהכרח תקבל גם באוזניות אודיופילים יקרות .
החסרונות באוזניות גיימרים לעומת זאת הם רבים:
- איכות בניה נמוכה מאוד
- לא מתאימות לגיימינג מקצועי באמת (שמיעת צעדי הליכה במשחקים בעיקר), כי הן לא מציגות סאונד מדוייק.
- פחות מהנות למוזיקה, אם בנוסף לגיימינג אתה גם שומע מוזיקה
החסרונות באוזניות גיימרים לעומת זאת הם רבים:
- איכות בניה נמוכה מאוד
- לא מתאימות לגיימינג מקצועי באמת (שמיעת צעדי הליכה במשחקים בעיקר), כי הן לא מציגות סאונד מדוייק.
- פחות מהנות למוזיקה, אם בנוסף לגיימינג אתה גם שומע מוזיקה
נערך לאחרונה על ידי JDx ב 14/02/2018 15:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני הולך לשחק רק במשחקי סינג פלייר לפלייסטישן 4 בלבד.
הכל התחיל שהפעלתי את המשחק the evil within 2 במערכת קולנןע ביתית אצלי וגם הכל היה נשמע מדהים, וגם ששמעתי דלתות נסגרות מאחורי ואוייבים שבאים מאחורי זה ממש שידרג לי את החוויה.
הבנתי ש vss נותן חוויה שכן מתקרבת לזה, השאלה אם זה נכון.
אני יכול לקנות hyper cloude 2 ולחבר לשלט 3.5 אך שם אקבל רק סטריאו, אבל הבנתי שאיכותי.
הכל מתנקז לשאלה אם אשתמש ב vss בגולד או לא, אם אכבה את זה אז הפסדתי לטובת hyper cloude 2 ( אפשר לקבל איתם vss אבל דרך usb הבעיה שאני רחוק מהקונסולה).
הכל התחיל שהפעלתי את המשחק the evil within 2 במערכת קולנןע ביתית אצלי וגם הכל היה נשמע מדהים, וגם ששמעתי דלתות נסגרות מאחורי ואוייבים שבאים מאחורי זה ממש שידרג לי את החוויה.
הבנתי ש vss נותן חוויה שכן מתקרבת לזה, השאלה אם זה נכון.
אני יכול לקנות hyper cloude 2 ולחבר לשלט 3.5 אך שם אקבל רק סטריאו, אבל הבנתי שאיכותי.
הכל מתנקז לשאלה אם אשתמש ב vss בגולד או לא, אם אכבה את זה אז הפסדתי לטובת hyper cloude 2 ( אפשר לקבל איתם vss אבל דרך usb הבעיה שאני רחוק מהקונסולה).
אני יכול לדבר רק על הניסיון שלי עם האוזניות וירטואל סראונד של לוג'יטק, שבזמנו חיברתי למחשב, שהן היה מאוד מהנות למשחקים ונתנו אשלית תלת מימד טובה. האשליה היתה רק עם חיבור USB ולא כשהן חוברו דרך חיבור 3.5 מ"מ. כשהן חוברו דרך 3.5 מ"מ הן נשמעו כמו אוזניות של סופרמרקט של 50 שקלים.
אין לי מושג איך זה עובד בפלייסטישין, ואולי מישהו אחר פה יוכל לעזור מניסיונו, אבל אני די בטוח שבלי חיבור USB לא תקבל את האפקט שאתה מחפש.
אגב, יש משחקים שההנדסת סאונד שלהם טובה מאוד, ושאת האימולציה של הסאונד התלת מימדי יש כבר בתוך המשחק, ואז בשבילם גם אוזניות בחיבור 3.5 ממ יתנו לך את האפקט (למשל הלבלייד סנואה סקרפייס שהרגיש לי מדהים עם אוזניות המוזיקה הרגילות שלי )
אין לי מושג איך זה עובד בפלייסטישין, ואולי מישהו אחר פה יוכל לעזור מניסיונו, אבל אני די בטוח שבלי חיבור USB לא תקבל את האפקט שאתה מחפש.
אגב, יש משחקים שההנדסת סאונד שלהם טובה מאוד, ושאת האימולציה של הסאונד התלת מימדי יש כבר בתוך המשחק, ואז בשבילם גם אוזניות בחיבור 3.5 ממ יתנו לך את האפקט (למשל הלבלייד סנואה סקרפייס שהרגיש לי מדהים עם אוזניות המוזיקה הרגילות שלי )