ממשק נטפליקס בעברית ב-LG
יש לי טלוויזיה LG 43LH59 עם WebOS 3 ומותקנת עליה אפליקציית נטפליקס. לפי המאמר הזה האפליקציה אמורה לתמוך בממשק בעברית. אני לא רואה את האפשרות הזו. לפני כמה חודשים, היא קיבלה עדכון עם כמה שפות נוספות, אך עברית לא הייתה ביניהן. שיניתי את הממשק של הטלוויזיה גם לעברית, שאני אף לא עושה, אבל זה לא עזר.
שמתי לב שלתכנים מסויימים הוא יראה חלק מהמידע, כמו שחקנים, כריבועים, מה שגורם לי לחשוב שיש בעיה של גופן או קידוד.
האם יש להם גרסאות שונות של האפליקציה לפי דגם טלוויזיה? האם יש משהו שאני יכול לעשות?
תודה.
שמתי לב שלתכנים מסויימים הוא יראה חלק מהמידע, כמו שחקנים, כריבועים, מה שגורם לי לחשוב שיש בעיה של גופן או קידוד.
האם יש להם גרסאות שונות של האפליקציה לפי דגם טלוויזיה? האם יש משהו שאני יכול לעשות?
תודה.
- danielpo123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
@Koogle
·
למיטב ידיעתי ממשק מלא בעברית נתמך רק החל מWebOS 3.5
בגרסה שלך 3.0 (שזהה לשלי, אגב) תקבל כתוביות בעברית כמו שצריך אבל הממשק יהיה באנגלית
·
למיטב ידיעתי ממשק מלא בעברית נתמך רק החל מWebOS 3.5
בגרסה שלך 3.0 (שזהה לשלי, אגב) תקבל כתוביות בעברית כמו שצריך אבל הממשק יהיה באנגלית
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
ומה הפואנטה בהגיג הזה אם מותר לשאול ?Koogle כתב:@danielpo123
·
ואני מניח שלא יאפשרו שדרוג למערכת. זה למה אני מעדיף טלוויזיות מטומטמות ומכשירים חיצוניים חכמים....
·
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
@sigamore
·
אני לא בטוח שאני מבין למה אתה מתכוון. אני הבעתי דעה אישית.
אני התכוונתי שאם טלוויזיה חכמה שנקנתה לפני קצת יותר משנה כבר הביאה אותי למצב שדורש ממני לקנות קופסה חיצונית בשביל שירותים שהם מפרסמים כדבר שימנע ממני את הצורך בקופסה חיצונית, אז מה הטעם בה?
שוב, זו דעה אישית שנובעת בעיקר מתסכול.
·
אני לא בטוח שאני מבין למה אתה מתכוון. אני הבעתי דעה אישית.
אני התכוונתי שאם טלוויזיה חכמה שנקנתה לפני קצת יותר משנה כבר הביאה אותי למצב שדורש ממני לקנות קופסה חיצונית בשביל שירותים שהם מפרסמים כדבר שימנע ממני את הצורך בקופסה חיצונית, אז מה הטעם בה?
שוב, זו דעה אישית שנובעת בעיקר מתסכול.
- sigamore
- חבר מביא חבר

@Koogle
זו כמובן זכותך המלאה
הנקודה שניסיתי להעלות היא שלקחת את העניין למחוזות דרמטיים משהו …
גם עם ה WebOS 3.0 ה״מיושן״ לא הייתי אומר שאבד על המסך הכלח. אם נטפליקס היה מפסיק לעבוד לגמרי אז כנראה שהייתי מסכים איתך, אבל ממשק עברי ??
זו כמובן זכותך המלאה
הנקודה שניסיתי להעלות היא שלקחת את העניין למחוזות דרמטיים משהו …
גם עם ה WebOS 3.0 ה״מיושן״ לא הייתי אומר שאבד על המסך הכלח. אם נטפליקס היה מפסיק לעבוד לגמרי אז כנראה שהייתי מסכים איתך, אבל ממשק עברי ??
ממשק עברי הוא רק דוגמא.
נגיד שיום כלשהו בעתיד יוצא webos4 ונגיד שיש בו עכשיו גם אפליקציות של sting ו partner. זה יהיה ממש מבאס אם לא ניתן יהיה לשדרג
נגיד שיום כלשהו בעתיד יוצא webos4 ונגיד שיש בו עכשיו גם אפליקציות של sting ו partner. זה יהיה ממש מבאס אם לא ניתן יהיה לשדרג
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
@liorp
אני מסכים איתך לגבי זה, אבל זו בעיה שמתחזקת כאשר החברות לא משדרגות את מערכות ההפעלה על דגמים קודמים, ומשתמשים בדגמים חדשים כדי להשיק את הגרסאות החדשות. אותה הדבר המתקיים בשוק הסלולר.
@sigamore
אני מעדיף ממשק באנגלית. אבל אני לא היחיד שמשתמש בטלוויזיה. יש את אלו אשר עבורם אנגלית זה מחסום גדול, בין אם זה החלוקה לקטגוריות (המשך לצפות, התווספו לאחרונה וכד') ובין אם זה התיאור של פריטי התוכן.
אני מסכים איתך לגבי זה, אבל זו בעיה שמתחזקת כאשר החברות לא משדרגות את מערכות ההפעלה על דגמים קודמים, ומשתמשים בדגמים חדשים כדי להשיק את הגרסאות החדשות. אותה הדבר המתקיים בשוק הסלולר.
@sigamore
אני מעדיף ממשק באנגלית. אבל אני לא היחיד שמשתמש בטלוויזיה. יש את אלו אשר עבורם אנגלית זה מחסום גדול, בין אם זה החלוקה לקטגוריות (המשך לצפות, התווספו לאחרונה וכד') ובין אם זה התיאור של פריטי התוכן.
- sigamore
- חבר מביא חבר

@Koogle
ידידי - אני לגמרי איתך ולא נגדך
כל מה שאני אומר הוא שתמיכה בממשק עברי באפלקציה אחת, הוא לא מה שעושה את המסך חכם או לחילופין טיפש....
מה עוד שלהבנתי זה בכלל לא עניין של LG אלא של נטפליקס עצמה.
תאר לעצמך שתמיכת ממשק עברי על גרסה ספיציפית אחת של פלטפורמה ספציפית אחת .. היא לא דבר שמדיר שינה מעיניהם של פרנסי נטפליקס...
כואב אבל נכון..
ידידי - אני לגמרי איתך ולא נגדך
מה עוד שלהבנתי זה בכלל לא עניין של LG אלא של נטפליקס עצמה.
תאר לעצמך שתמיכת ממשק עברי על גרסה ספיציפית אחת של פלטפורמה ספציפית אחת .. היא לא דבר שמדיר שינה מעיניהם של פרנסי נטפליקס...
כואב אבל נכון..
@sigamore
·
אני מבין לחלוטין, צר לי אם מה שכתבתי נקרא עם טון שלילי כזה או אחר, זו לא הייתה הכוונה.
אני מסכים שתמיכה, או המחסור, בממשק בעברית לא מה שעושה טלוויזיה חכמה או לטיפשה. אבל... אחד המאפיינים המגדירים טלוויזיה חכמה זו תמיכה באפליקציות. אם אחרי פלוס מינוס שנה, היא לא מקבלת אפליקציות חדשות או עדכונים לאפליקציות קיימות, אז היא לא כל כך חכמה בעיניי. היא אולי לא טיפשה לחלוטין, אבל כבר לא חכמה, רק ממוצעת.
הנקודה המקורית שלי הייתה שבגלל העניין הזה, אני מעדיף טלוויזיה חסרת מוח "ולהתקין" מוח חיצוני (סטרימר כזה או אחר). אם כבר מדברים על זה, אם מישהו יכול לעזור עם מוח חיצוני, אני אשמח.
·
אני מבין לחלוטין, צר לי אם מה שכתבתי נקרא עם טון שלילי כזה או אחר, זו לא הייתה הכוונה.
אני מסכים שתמיכה, או המחסור, בממשק בעברית לא מה שעושה טלוויזיה חכמה או לטיפשה. אבל... אחד המאפיינים המגדירים טלוויזיה חכמה זו תמיכה באפליקציות. אם אחרי פלוס מינוס שנה, היא לא מקבלת אפליקציות חדשות או עדכונים לאפליקציות קיימות, אז היא לא כל כך חכמה בעיניי. היא אולי לא טיפשה לחלוטין, אבל כבר לא חכמה, רק ממוצעת.
הנקודה המקורית שלי הייתה שבגלל העניין הזה, אני מעדיף טלוויזיה חסרת מוח "ולהתקין" מוח חיצוני (סטרימר כזה או אחר). אם כבר מדברים על זה, אם מישהו יכול לעזור עם מוח חיצוני, אני אשמח.
- sigamore
- חבר מביא חבר

@Koogle
זה בסדר… גם אני התחלתי עם אחד
ולא מזמן הותקן השלישי …
אבל רגע רציני .. אתה לא מתכוון לרכוש שלושה סטרימרים (shield או אחר…) בגלל ממשק עברי בנטפליקס ??
זה בסדר… גם אני התחלתי עם אחד
אבל רגע רציני .. אתה לא מתכוון לרכוש שלושה סטרימרים (shield או אחר…) בגלל ממשק עברי בנטפליקס ??
@sigamore
לא, ממש לא. כרגע יש Raspberry Pi עם Kodi צמוד לכל טלוויזיה שלוקח תוכן משרת מקומי שמסנכרן בין כולם והרחבת YouTube. אחת הטלוויזיות היא זו מהפוסט המקורי והיא הגיעה עם אפליקציית נטפליקס, השאר לא. אני צריך לסדר גישה לנטפליקס יחד עם כל שאר הדברים, עדיף הכל דרך אותו ממשק עברי (ההורים שלי לא כל כך מסתדרים עם אנגלית), לכל אחת מהטלוויזיות. אני מניח שכרגע אנדרואיד זה הסיכוי הכי גדול שלי, אבל למצוא מכשיר עם אנדרואיד שיקבל עדכונים במחיר סביר זה סיוט.
קיוויתי שאוכל להקל על ההורים ועליי בינתיים עם נטפליקס בשפה ששנינו מבינים.
לא, ממש לא. כרגע יש Raspberry Pi עם Kodi צמוד לכל טלוויזיה שלוקח תוכן משרת מקומי שמסנכרן בין כולם והרחבת YouTube. אחת הטלוויזיות היא זו מהפוסט המקורי והיא הגיעה עם אפליקציית נטפליקס, השאר לא. אני צריך לסדר גישה לנטפליקס יחד עם כל שאר הדברים, עדיף הכל דרך אותו ממשק עברי (ההורים שלי לא כל כך מסתדרים עם אנגלית), לכל אחת מהטלוויזיות. אני מניח שכרגע אנדרואיד זה הסיכוי הכי גדול שלי, אבל למצוא מכשיר עם אנדרואיד שיקבל עדכונים במחיר סביר זה סיוט.
קיוויתי שאוכל להקל על ההורים ועליי בינתיים עם נטפליקס בשפה ששנינו מבינים.
- danielpo123
- חבר פעיל מאוד

@Koogle
·
לשימוש שציינת גם אמזון סטיק יעבוד היטב, והוא זול יותר (אבל נשלח רק לארהב)
·
לשימוש שציינת גם אמזון סטיק יעבוד היטב, והוא זול יותר (אבל נשלח רק לארהב)
- danielpo123
- חבר פעיל מאוד

@Koogle
·
הממשק של המערכת עצמה Fire OS יהיה באנגלית, זה נכון..
הנטפליקס יהיה בממשק עברי מלא
כלומר בגלל עניין השפה כנראה שעדיף לך את המי בוקס, כפי שהומלץ פה כבר
·
הממשק של המערכת עצמה Fire OS יהיה באנגלית, זה נכון..
הנטפליקס יהיה בממשק עברי מלא
כלומר בגלל עניין השפה כנראה שעדיף לך את המי בוקס, כפי שהומלץ פה כבר