כשאני לוחץ ב-TVIX על כפתור TV OUT מה זה עושה בעצם, האם אמור להיות שינוי כלשהו התמונה שיוצאת? . צריך לשנות את זה כל פעם שמנגנים סרט אחר? (1080,720...)או שזה מכוון את עמו לבד ללא התערבות מצידנו?
תודה
:כותרת:כפתור TV OUT ב- TVIX
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אם המסך שלך מקבל 1080i אז תגדיר..
1080p ? אז תגדיר..
תגדיר את המקסימום שהמסך יכול לקבל, ולא לפי קובץ כזה או אחר..
אם תגדיר את אחד מאלו למעלה,ותעביר את הנגן לחדר שינה, שם יש לך טלוויזיה רגילה, למשל, אז תצטרך להחליף את האות ל- 480- אחרת לא תקבל תמונה.
Giliboy
1080p ? אז תגדיר..
תגדיר את המקסימום שהמסך יכול לקבל, ולא לפי קובץ כזה או אחר..
אם תגדיר את אחד מאלו למעלה,ותעביר את הנגן לחדר שינה, שם יש לך טלוויזיה רגילה, למשל, אז תצטרך להחליף את האות ל- 480- אחרת לא תקבל תמונה.
Giliboy
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אם יש לך מסך שקרוב יותר ל-720 (למשל פלאזמה או LCD) אז 720 זו הבחירה הטובה ביותר.
אין צורך להחליף את זה לפי סוג הוידאו (אם כי חבל שאין להם מצב "AUTO" שאוטומטית באמת עושה את זה).
מי שיש לו כזה מכשיר שיתלונן - אולי הם יוסיפו את האופציה הזו, אם כי נראה לי שהם בעיקר עובדים על הדור החדש כיום.
אין צורך להחליף את זה לפי סוג הוידאו (אם כי חבל שאין להם מצב "AUTO" שאוטומטית באמת עושה את זה).
מי שיש לו כזה מכשיר שיתלונן - אולי הם יוסיפו את האופציה הזו, אם כי נראה לי שהם בעיקר עובדים על הדור החדש כיום.
אכן תופעה ממש מעצבנת , מה גם שאני מחבר לטלוויזיה ולמקרן וכל פעם חייבים לבחור מחדש את היציאה
אוט' הוא לא ממש מזהה
בלי קשר המקרן שלי הוא 601B פוג'יטסו והוא מסוגל לקבל 1080 אך נראה כאילו 720p נראה יותר טוב
יתכן?
אוט' הוא לא ממש מזהה
בלי קשר המקרן שלי הוא 601B פוג'יטסו והוא מסוגל לקבל 1080 אך נראה כאילו 720p נראה יותר טוב
יתכן?