מדיח | Miele G4203SC Vs Miele G4203W - יבוא רשמי או מקביל
היי,
אחרי המון לבטים החלטתי לקנות את אחד מהשני הדגמים הנ"ל.
Miele G4203SC או Miele G4203W
שניהם עולים סביב 2700-2900 ביבוא מקביל ו 4100+- ביבוא מקורי.
עד כמה זה קריטי לדעתכם?
האחריות היא לשנה בלבד.
האם מישהו התנסה עם הדגמים האלה?
אם יבוא רשמי, למישהו יש המלצה לחנות? או לספק?
תודה
אחרי המון לבטים החלטתי לקנות את אחד מהשני הדגמים הנ"ל.
Miele G4203SC או Miele G4203W
שניהם עולים סביב 2700-2900 ביבוא מקביל ו 4100+- ביבוא מקורי.
עד כמה זה קריטי לדעתכם?
האחריות היא לשנה בלבד.
האם מישהו התנסה עם הדגמים האלה?
אם יבוא רשמי, למישהו יש המלצה לחנות? או לספק?
תודה
את שניהם אני רואה ב3500 ש"ח באתר של חשמל נטו עם אחריות מקורית (אלקטרה סחר)doronhn כתב: שניהם עולים סביב 2700-2900 ביבוא מקביל ו 4100+- ביבוא מקורי.
עד כמה זה קריטי לדעתכם?...
אני מניח שבחנות עצמה או טלפונית המחיר ירד ואז ההפרש ליבוא מקביל יהיה קטן יותר
אני לא באמת יודע איך האחריות של היבואן המקורי ואני מקווה שלא אצטרך לבדוק אותה, רכשתי מחשמל נטו את הG4203SCI לפני מספר חודשים ואני מאוד מרוצה ממנו.
לפי מה שאני רואה ההבדל בין שני הדגמים שרשמת הוא מגרת הסכו"ם, גם הדגם שלי הוא עם מגרת הסכו"ם, עם המגרה יש יותר מקום במדיח עצמו אבל את המגרה צריך יותר לסדר לפני ההפעלה, לנו זה נוח.
מה ההבדל בין הG4203SCI ל הG4203SC?a_yaron כתב:את שניהם אני רואה ב3500 ש"ח באתר של חשמל נטו עם אחריות מקורית (אלקטרה סחר)......
אני מניח שבחנות עצמה או טלפונית המחיר ירד ואז ההפרש ליבוא מקביל יהיה קטן יותר
אני לא באמת יודע איך האחריות של היבואן המקורי ואני מקווה שלא אצטרך לבדוק אותה, רכשתי מחשמל נטו את הG4203SCI לפני מספר חודשים ואני מאוד מרוצה ממנו.
לפי מה שאני רואה ההבדל בין שני הדגמים שרשמת הוא מגרת הסכו"ם, גם הדגם שלי הוא עם מגרת הסכו"ם, עם המגרה יש יותר מקום במדיח עצמו אבל את המגרה צריך יותר לסדר לפני ההפעלה, לנו זה נוח....
איפה חשמל נטו נמצאים? האם לדעתך אפשר להגיע איתם למחיר שאני רואה בזאפ?
האם לידיעתך יש הבדל נוסף מבין מספק האחריות? אולי יש הבדל במקום ייצור המוצר? בין גרמניה נגיד לסין או משהו כזה?
תודה
·
אני לא נציג של חשמל נטו ולכן לא יכול לדעת מה המחיר שיציעו לך, אני שילמתי קצת פחות מהמחיר שמופיע באתר לדגם שלי.
הדגם שלי הוא חצי אינטגרלי, הוא החליף מדיח קודם חצי אינטגרלי והיתה לי פלטת עץ מוכנה לחצי אינטגרלי לכן המשכתי עם זה.
תתקשר לחנות שמציעה ביבוא מקביל ותשאל היכן מיוצר, אני לא ביצעתי בדיקות כאלו.
חשמל נטו זו רשת חנוית תראה את רשימת הסניפים באתר שלהם
הדגם שלי הוא חצי אינטגרלי, הוא החליף מדיח קודם חצי אינטגרלי והיתה לי פלטת עץ מוכנה לחצי אינטגרלי לכן המשכתי עם זה.
חשמל נטו זו רשת חנוית תראה את רשימת הסניפים באתר שלהם
ביררתי, הדגם שאני רוצה מיוצר בפולין, אבל המדיח כאילו "יד שניה" כי הוא נקנה מספק שקונה מהמפעל הרשמי.a_yaron כתב:אני לא נציג של חשמל נטו ולכן לא יכול לדעת מה המחיר שיציעו לך, אני שילמתי קצת פחות מהמחיר שמופיע באתר לדגם שלי.
חשמל נטו זו רשת חנוית תראה את רשימת הסניפים באתר שלהם...
- emperor2222
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
@a_yaron
· איך ההתרשמות שלך מהמדיח שקנית?
· איך ההתרשמות שלך מהמדיח שקנית?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מה מיוחד במדיח הזה לעומת נניח אחד מהסימנסים שכוללים את ה Zeolith בדגם IQ700
ודומיו למשל ?
למה החלטת דווקא על miele ?
אני גם מחפש עכשיו מענין אותי למה החלטת מה שהחלטת ?
תודה
ודומיו למשל ?
למה החלטת דווקא על miele ?
אני גם מחפש עכשיו מענין אותי למה החלטת מה שהחלטת ?
תודה
@istarmini
·אין לי מוסג מה זה "Zeolith בדגם IQ700" ואם הוא טוב יותר או לא.
לא היה מחקר מעמיק, אני מכיר את הדגם האינטרגלי המקביל לדגם שקנתי די הרבה זמן ויודע שהוא עובד טוב, ראיתי קצת דגמים נוספים ובהתיעצות עם החנות רכשתי את דגם הmiele הזה.
לא היה מחקר מעמיק, אני מכיר את הדגם האינטרגלי המקביל לדגם שקנתי די הרבה זמן ויודע שהוא עובד טוב, ראיתי קצת דגמים נוספים ובהתיעצות עם החנות רכשתי את דגם הmiele הזה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·a_yaron כתב:@istarmini
לא היה מחקר מעמיק, אני מכיר את הדגם האינטרגלי המקביל לדגם שקנתי די הרבה זמן ויודע שהוא עובד טוב, ראיתי קצת דגמים נוספים ובהתיעצות עם החנות רכשתי את דגם הmiele הזה....
Zeolith זה מינראל מיוחד (שלא דורש החלפה / תוספת ) שממוקם במדיח ודואג שיבוש הכלים יהיה ברמה הכי טובה שניתן כלומר הכלים מכל הסוגים והחומרים (סירים/כלי זכוכית /כלי פלסטיק)יוצאים יבשים פיקס .
https://wiki.bsh-group.com/en/wiki/Zeolite_drying
יש את זה במדיחים של סימנס גם בסדרות נמוכות יותר, פעם הדגמים שכללו את ה Zeolith עלו הון היום המחירים ירדו משמעותית .
אני שוקל אחד מהם וחשבתי שהוא בדק את זה לפני שהחליט ללכת על miele.
- emperor2222
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מתלבט בין שני מדיחים SIEMENS SN636X00MY VS Miele G4263SCVI
חג שמח לכולם,istarmini כתב:·......
Zeolith זה מינראל מיוחד (שלא דורש החלפה / תוספת ) שממוקם במדיח ודואג שיבוש הכלים יהיה ברמה הכי טובה שניתן כלומר הכלים מכל הסוגים והחומרים (סירים/כלי זכוכית /כלי פלסטיק)יוצאים יבשים פיקס .
https://wiki.bsh-group.com/en/wiki/Zeolite_drying
יש את זה במדיחים של סימנס גם בסדרות נמוכות יותר, פעם הדגמים שכללו את ה Zeolith עלו הון היום המחירים ירדו משמעותית .
אני שוקל אחד מהם וחשבתי שהוא בדק את זה לפני שהחליט ללכת על miele....
אני מאוד מתלבט בין שני סוגי מדיחים אינטגרליים- SIEMENS SN636X00MY VS Miele G4263SCVI.
http://www.electra-trade.co.il/product/ ... 4263-scvi/
https://www.siemens-home.bsh-group.com/ ... integrated
המחיר של שניהם כמעט זהה.
סימנס היא חברה טובה אבל ממה שקראתי, אין כמו מילה במדיחים.
הבעיה היא שמדובר בדגם כניסה של מילה שלא כולל אפילו נורית חיווי לפעולת המכשיר. עד כה לא היה לי מדיח, האם הנורית באמת הכרחית? האם בלעדיה צריך לפתוח חלקית את הדלת כדי לדעת שהמכשיר עובד?
מי עדיף לדעתכם?
תודה