ערוצים ישראליים - סטינג ב-9 ש״ח לחודש או עידן פלוס?
לא הייתי מסתמך על תוסף עידן+ לקודי.
כרגע למשל ערוץ 13 אינו עובד. לא שהערוץ עם הרייטינג הכי נמוך חשוב, רק מציין עובדה.
הרבה פעמים ערוץ 12 לא עובד כשיש תוכניות פופולריות כגון ארץ נהדרת.
אם להסתמך אז רק על דונגל או ממיר DVBT2.
כרגע למשל ערוץ 13 אינו עובד. לא שהערוץ עם הרייטינג הכי נמוך חשוב, רק מציין עובדה.
הרבה פעמים ערוץ 12 לא עובד כשיש תוכניות פופולריות כגון ארץ נהדרת.
אם להסתמך אז רק על דונגל או ממיר DVBT2.
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
@JohnDue
עדיין לא ניסיתי את השירות של סטינג, אבל ניסיתי לצפות דרך קודי והאתרים הישירים, והתוצאה די מקרטעת. בכל מקרה הייתי מוסיף 10 ש"ח בשביל קאץ' אפ, סטארט אובר, ואפשרות לעבור בצורה נוחה בין הערוצים. כל זאת בהנחה שהשירות של סטינג עובד כהלכה, ואין בעיות כמו ליפסינק ואחרות שדווחו.
עדיין לא ניסיתי את השירות של סטינג, אבל ניסיתי לצפות דרך קודי והאתרים הישירים, והתוצאה די מקרטעת. בכל מקרה הייתי מוסיף 10 ש"ח בשביל קאץ' אפ, סטארט אובר, ואפשרות לעבור בצורה נוחה בין הערוצים. כל זאת בהנחה שהשירות של סטינג עובד כהלכה, ואין בעיות כמו ליפסינק ואחרות שדווחו.
·yaelevy כתב:@minime
אז ממליץ על זה? אין צורך בסטינג?...
כל אחד והשיקול הכלכלי שלו. מי שנוח לו ויש לו סטרימרים וטלויזיות שתומכים בסטינג זה משתלם, ואתה גם מקבל HD (עד כמה שניתן לקרוא לזה כך) בניגוד לממיר.
מי שיש לו מסך אחד, כבר לא כזה משתלם בראיה מעבר לשנה, משקיעים בממיר\דונגל לאנדרואיד DVBT2 ומשלימים כיסוי עם קודי ל-HD 12,14 באותה עלות שנתית של סטינג.
יס עשו מהלך מבריק עם העידן+ למשפחות שיש להם סמארטTV וסטרימרים משתלם. 9₪ ואתה יכול לצפות בו זמנית במספר מכשירים, זה בעצם נתח שוק גדול של משפחות שעברו לעידן+ קודי ונטפליקס כחבילת הצפיה שלהם ובמחיר כזה נראה לי שהרבה ילכו על זה בשביל ה-HD.
הרגשה שלי, יס יעלו את מחיר החבילה הזו בעוד כשנה.
שיקול נוסף שיש לקחת הוא הדיליי בשידור בסטינג, במדינה על סף מלחמה זה חיסרון ובעייתי, לשמוע טילים ורק אחרי דקה אזעקה\דיווח בטלויזיה מאוד בעייתי, לא ברור לי מדוע משרד התקשורת אינו מגדיר לספקיות ה-IPTV מקסימום דיליי חריגה בערוצים הישראלים החיים.
מעניין אם יס ניסו לקחת את סטינג לעשות להם פרסומת:lol:...חבר של רוג'ר ווטרס, אנטי ישראל.
liorp
מי שמחובר לסטינג לא צופה בעידן+. כל הרעיון שהוא מקבל את הערוצים הללו דרך סטינג.
לא יודע אם יצא לך להיות בדרום במבצע האחרון בעזה, הרוב היו דבוקים לטלויזיה משעות הערב כמקור העיקרי לדיווחים ואזעקות.
בקשר לצופרי אזעקה, אם החלונות סגורים ואתה לא קרוב לצופרים, לא שומעים, מה גם שכל האוכלוסיה המבוגרת כבדת השמיעה או חרשים לא ישמעו צופרים או רדיו.
האפליקציות אכן מעולות, אך כולם מתקינים רק אחרי האירוע הראשון וכמובן לרוב האוכלוסיה המבוגרת יותר, זה סינית ולא מסתדרים עם סמארטפון.
אגב, גם בערוצי עידן+ דרך הרשת יש דיליי של כ-10 שנ'.
ערוץ 12 לא עובד לסירוגין, למשל לא עבד לי היום אחה"צ וגם השידורים החיים בתוסף של פישנזון למאקו לא הגיב.
בתוסף עידן+ לקודי בדקתי עכשיו והכל עובד, מלבד ערוץ 11, בנוסף ניתן לבחור איכות לכל ערוץ ויש EPG. נראה שזו הגרסה העדכנית ביותר של פישנזון.
ננסה לבדוק את ערוץ 13 היום במשחק של ליגת האלופות, יש לי הרגשה שלא יעמוד בעומס או שבכלל יוחשך באינטרנט.
מי שמחובר לסטינג לא צופה בעידן+. כל הרעיון שהוא מקבל את הערוצים הללו דרך סטינג.
לא יודע אם יצא לך להיות בדרום במבצע האחרון בעזה, הרוב היו דבוקים לטלויזיה משעות הערב כמקור העיקרי לדיווחים ואזעקות.
בקשר לצופרי אזעקה, אם החלונות סגורים ואתה לא קרוב לצופרים, לא שומעים, מה גם שכל האוכלוסיה המבוגרת כבדת השמיעה או חרשים לא ישמעו צופרים או רדיו.
האפליקציות אכן מעולות, אך כולם מתקינים רק אחרי האירוע הראשון וכמובן לרוב האוכלוסיה המבוגרת יותר, זה סינית ולא מסתדרים עם סמארטפון.
אגב, גם בערוצי עידן+ דרך הרשת יש דיליי של כ-10 שנ'.
ערוץ 12 לא עובד לסירוגין, למשל לא עבד לי היום אחה"צ וגם השידורים החיים בתוסף של פישנזון למאקו לא הגיב.
בתוסף עידן+ לקודי בדקתי עכשיו והכל עובד, מלבד ערוץ 11, בנוסף ניתן לבחור איכות לכל ערוץ ויש EPG. נראה שזו הגרסה העדכנית ביותר של פישנזון.
ננסה לבדוק את ערוץ 13 היום במשחק של ליגת האלופות, יש לי הרגשה שלא יעמוד בעומס או שבכלל יוחשך באינטרנט.
@minime
לא יצא לי להיות בדרום, אבל גם בשרון היו אזעקות ויירוטים, ובאמצע הלילה מה שהעיר אותי זו האזעקה מהצופרים בעיר, הטלוויזיה לא הייתה עוזרת במקרה כזה כשישנים באמצע הלילה.
ואני לא מדבר על השידור של הערוצים באינטרנט, אלא על העידן פלוס שמשודר באוויר, הוא כמעט ולא בדיליי לעומת יס והוט.
בכל אופן אני לא חושב שצריך לבחור שירות טלוויזיה לפי דיליי בשידור.
בזמן מבצע אפשר להשתמש בעידן פלוס שמשודר באוויר, או ברדיו (מתאים לאוכלוסיה המבוגרת) או באפליקציות כאמור.
לכבדי שמיעה פיקוד העורף מחלק ביפרים.
לא יצא לי להיות בדרום, אבל גם בשרון היו אזעקות ויירוטים, ובאמצע הלילה מה שהעיר אותי זו האזעקה מהצופרים בעיר, הטלוויזיה לא הייתה עוזרת במקרה כזה כשישנים באמצע הלילה.
ואני לא מדבר על השידור של הערוצים באינטרנט, אלא על העידן פלוס שמשודר באוויר, הוא כמעט ולא בדיליי לעומת יס והוט.
בכל אופן אני לא חושב שצריך לבחור שירות טלוויזיה לפי דיליי בשידור.
בזמן מבצע אפשר להשתמש בעידן פלוס שמשודר באוויר, או ברדיו (מתאים לאוכלוסיה המבוגרת) או באפליקציות כאמור.
לכבדי שמיעה פיקוד העורף מחלק ביפרים.
אכן הכל עובד עכשיו, אפילו ערוץ 13.
הבעיה היא איכות תמונה מזעזעת כאשר יש תנועה מהירה בתמונה, כגון משחק. מי שבונה על צפיה במונדיאל שיחפש פתרון אחר.
התמונה יפה רק כאשר היא סטטית וזה נכון לכל ערוצי עידן המוזרמים ברשת.
נראה שמשתמשים בהמרה\דחיסה נחותה ביותר ומגבילים לביטרייט נמוך מאוד בתהליך הדחיסה אשר מתאים יותר למהדורות חדשות בלבד.
בדקתי אתמול למשל את ערוץ 11, היה את הכוכב הכחול 2 ומה שקורה, בגלל שזה סרט טבע, יש תנועה והכל היה מפוקסל ובלתי נסבל.
התמונה בערוצי ה-SD בעידן+ הייתה עדיפה במקרה הזה. בלי קשר צפיתי כמובן ב-4K (לטעמי התכנים הכי שווים ב-4K).
אם היו עוברים לקידוד ב-H265 היו חוסכים רוחב פס והיתה מתקבלת איכות תמונה גבוהה. הבעיה שהחומרה והתוכנה יקרים עדיין.
מה שאירוני פה, הוא שהחברות הישראליות מובילות בעולם במתן פתרונות הזרמת IP, קידוד ודחיסת וידאו.
הבעיה היא איכות תמונה מזעזעת כאשר יש תנועה מהירה בתמונה, כגון משחק. מי שבונה על צפיה במונדיאל שיחפש פתרון אחר.
התמונה יפה רק כאשר היא סטטית וזה נכון לכל ערוצי עידן המוזרמים ברשת.
נראה שמשתמשים בהמרה\דחיסה נחותה ביותר ומגבילים לביטרייט נמוך מאוד בתהליך הדחיסה אשר מתאים יותר למהדורות חדשות בלבד.
בדקתי אתמול למשל את ערוץ 11, היה את הכוכב הכחול 2 ומה שקורה, בגלל שזה סרט טבע, יש תנועה והכל היה מפוקסל ובלתי נסבל.
התמונה בערוצי ה-SD בעידן+ הייתה עדיפה במקרה הזה. בלי קשר צפיתי כמובן ב-4K (לטעמי התכנים הכי שווים ב-4K).
אם היו עוברים לקידוד ב-H265 היו חוסכים רוחב פס והיתה מתקבלת איכות תמונה גבוהה. הבעיה שהחומרה והתוכנה יקרים עדיין.
מה שאירוני פה, הוא שהחברות הישראליות מובילות בעולם במתן פתרונות הזרמת IP, קידוד ודחיסת וידאו.
·JohnDue כתב:עידן+. ולא צריך סטרימר, רק ממיר עידן (בארץ כ130 ש"ח בחו"ל כ16$).
אם את מתעקשת על סטרימר - (=עידן באינטרנט) - כל סטרימר סיני פשוט שכולל קודי (20-30$), ולהוסיפי תוסף עידן+ עליו.......
אשמח לקבל לינק לממיר איכותי לרכישה בחו"ל (EBAY) שמתאים לשידורים בארץ !!
·movieman כתב:·......
אשמח לקבל לינק לממיר איכותי לרכישה בחו"ל (EBAY) שמתאים לשידורים בארץ !!...
מתפלא עליך.
הייתי בטוח שקטן עליך לפתור זאת עם רסברי פאי 3 ודונגל DVB-T2. תוכל להזרים במקביל למספר מכשירים ערוצים שונים.
יש פה אחלה מדריך מפורט