אם מישהו רוצה עוד יותר להוזיל את העלויות : 9 ש"ח לחודש סטינג טיוי
אם שמתם לב ובטח שמתם לב, יס השיקו בסטינג טיוי חבילת ספורט קלה שעולה 9 ש"ח לחודש.
עקרונית ניתן להוריד את אפליקצית סטינג טיוי לטלויזיה או לסטרימר ולשלם 9 ש"ח לחודש ויש לכם את ערוצי 11 12 13 14 באיכות HD טובה מאד.
כולל קאץ' אפ וכמה ערוצי ספורט.
זה בסיסי אמנם אבל זול מאד.
לא בדקתי מול סטינג את האופציה הזאת אבל על הנייר נשמע טוב למי שרוצה ממש בסיס.
עקרונית ניתן להוריד את אפליקצית סטינג טיוי לטלויזיה או לסטרימר ולשלם 9 ש"ח לחודש ויש לכם את ערוצי 11 12 13 14 באיכות HD טובה מאד.
כולל קאץ' אפ וכמה ערוצי ספורט.
זה בסיסי אמנם אבל זול מאד.
לא בדקתי מול סטינג את האופציה הזאת אבל על הנייר נשמע טוב למי שרוצה ממש בסיס.
נחמד, עוזר למשל למי שרוצה בעיקר נטפליקס, אבל גם catch up של ערוצי הברודקסט.
למרות שיש לי תחושה שלסוג האנשים שצופים בנטפליקס זה פחות קריטי ההקלטות של הראליטי והשעשועונים של הערוצים המסחריים, וכאן 11 ממילא מעלה את כל התכנים ליוטיוב.
למרות שיש לי תחושה שלסוג האנשים שצופים בנטפליקס זה פחות קריטי ההקלטות של הראליטי והשעשועונים של הערוצים המסחריים, וכאן 11 ממילא מעלה את כל התכנים ליוטיוב.
סטינג ונקסט טיוי של יס והוט הם בנתיים לא סיפור הצלחה. לכן המחירים של השירותים האלה יורדים וההיצע של התוכן גדל.
באופן משעשע יש כאן יחס הפוך: ככל שפחות אנשים יתחברו למיזמים האלה, נראה יותר תוכן וערוצים מתווסף אליהם.
ככל שיותר אנשים יצטרפו, ככה יס והוט יראו במיזם הצלחה וינסו להוציא את הלקוחות שלהם פראיירים כפי שהיו רגילים כדואופול דורסני, שנים רבות.
שלם הרבה על מעט או שלם מעט על הרבה.
באופן משעשע יש כאן יחס הפוך: ככל שפחות אנשים יתחברו למיזמים האלה, נראה יותר תוכן וערוצים מתווסף אליהם.
ככל שיותר אנשים יצטרפו, ככה יס והוט יראו במיזם הצלחה וינסו להוציא את הלקוחות שלהם פראיירים כפי שהיו רגילים כדואופול דורסני, שנים רבות.
שלם הרבה על מעט או שלם מעט על הרבה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
את ערוץ ONE HD ו-ONE CLASSIC.
אין תלונה על המחיר אבל בגדול כל החבילה נותנת ערוץ 1 בלבד ב-9 ש"ח בחודש.
את ערוצי קשת ורשת אפשר לצפות באתרים הרישמיים שלהם ב-HD ובחינם.
אם זה היה כולל גם את 5 ו-5 PLUS הייתי נרשם.
אם זה היה כולל גם את 5 ו-5 PLUS הייתי נרשם.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
·vivi כתב:את ערוץ ONE HD ו-ONE CLASSIC.
אם זה היה כולל גם את 5 ו-5 PLUS הייתי נרשם....
איזה ערוץ ?? ONE HD ?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
כן
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |